Royal National Hotel, London

 

Salah sahiji kota paling kosmopolitan di Éropa sareng sakumna dunya nyaéta London, janten tawaran hotél saéstuna seueur sareng rupa-rupa. Tapi nalika ieu masalahna, anu sering ngumbara biasana gaduh patarosan: kamana atuh buku? Hotél mana anu saé sareng henteu mahal pisan? Ieu hotél bintang tilu di London, di Hotél Royal National London.

Éta hotél anu unik, bageur sareng sambungan anu saé pisan sareng Bandara Heathrow. Tambahkeun bar, kantin komo tempat anu khusus kana pizza. Kumaha upami?

Royal National Hotel

Hotél ieu béntang kategori tilu sareng éta aya di salah sahiji lingkungan pusat ibukota Inggris. Dibuka taun 1967 sareng éta dioperasikeun di gedong tujuh gaya Cina, sanaos cocog sareng jaman modéren disimpen deui di 2005 lengkep.

Tempatna di Bedford Way, sakitar 25 menit jalan ti Bloomsbury sareng mobil nganggo 20 waktos dugi ka Victoria Park. Éta di gigireun stasiun tabung Tottenham Court Road. Henteu aya anu goréng. Éta ogé 500 méter ti Museum Inggris sareng ngan 350 méter ti Universitas London, salaku conto.

Perkawis aranjeunna kauntungan dasar nawarkeun kami a warung kopi, toko genah, sareng toko kado, juru tata rambut, Internét gratis, Internét WiFi, parkir anu mayar sareng kamar non-roko. Maca sakedik deui kuring mendakan yén sapertos di Inggris henteu dinten anu panas teuing henteu aya AC dina kamar tidur, sanaos di daérah umum. Sababaraha taun ka pengker aya gelombang panas sareng rerencangan sangsara tina kabiasaan ieu, tapi hé, kacuali upami anjeun angkat di tengah usum panas panginten anjeun bakal kabur tina panas ...

Dina hal kamar, aya kamar dasar sareng dua ranjang tunggal atanapi ranjang ganda, sareng WiFi, teras, area tempat duduk, kamar mandi sareng minibar; sareng kamar dasar sareng dua ranjang kanggo panggunaan tunggal. Ogé aya kamar tilu. Sadaya kamar gaduh pemanasan pusat, tipi sareng gelombang mikro, fasilitas damel téh sareng kopi sareng minibar. Tangtosna, upami anjeun henteu resep ngabagi kamar mandi, cobi émut yén nalika mesen.

Royal National Hotel London nawiskeun a Sarapan buana: séréal, buah, roti, roti bakar, kopi, téh, tapi anjeun tiasa mayar tambahan sareng ngarasula anu khas Sarapan Inggris anu langkung lengkep sareng unik. Pikirkeun endog orak, supa, sosis getih, tomat atanapi kacang roti ... Sareng anjeun henteu mayar langkung seueur sabab upami anjeun ka kantin di jalan hargana pasti bakal langkung luhur.

Éta ogé ngagaduhan ruang makan di luar dimana anjeun tiasa tuang, bar sareng réstoran anu biasana nyayogikeun tuangeun Cina. Éta ogé ngagaduhan kolam renang, sauna, jacuzzi, gym sareng solarium. Panarimaan tiasa dianggo 24 jam, aya fasilitas kanggo ngalih dina korsi roda sareng upami anjeun salah sahiji anu ngumbara sareng piaraan, salami anjeun henteu ngalaksanakeunana sareng anjing ageung teu aya masalah.

Upami teu kitu ieu hotél anggaran di London Éta nawiskeun dasarna naon anu ditawarkeun hotél séjén: beberesih garing, nyéwa komputer, tukeur mata uang, pusat bisnis sareng layanan kamar. Check-in ti jam 2 siang dugi ka jam 12 wengi, sareng kaluarna jam 11 énjing.

Naha anjeun resep ongkos, sahenteuna pikeun kéngingkeun ideu? Milarian pilihan anu kuring lebet kaping minggu payun sareng lima wengi kamar dobel kalayan sarapan kalebet éta ngagaduhan harga 594 euro pikeun dua déwasa. Kalayan dua ranjang tunggal sareng sarapan hargana naék janten 732 euro sareng kalayan layanan parahu satengah (salawasna pikeun dua jalma, lima wengi), 871 euro. Kamar triple hargana 997 euro.

Hotél nampi Mastercard, Visa sareng PayPal salaku bentuk pamayaran. Pendapat? Nya, aya sagalana. Entong ngarepkeun kaajaiban, panginten aya sababaraha patarosan ngeunaan beberesih atanapi kanyamanan bantal, tapi urang parantos terang kumaha ieu, urang sadayana nyarioskeun kumaha kaayaan di pameran ...

Naon anu kedah ditingali caket hotél

Sakumaha urang nyarios di luhur Hotél na ngagaduhan lokasi anu saé sabab sacara praktisna teh London Tengah. Nyatana, kuring pikir éta anu pangsaéna tina naon anu ditawarkeun. Upami anjeun henteu milari seueur kamewahan atanapi hotél butik anu menawan tapi hiji hal anu tiasa dianggo sareng ayana, maka ieu mangrupikeun pilihan anu saé.

Anjeun tiasa jalan-jalan atanapi nyandak angkot sareng angkat dimana waé anjeun hoyong. Éta caket pisan sareng Museum Inggris, salah sahiji anu terkenal di dunya sareng kalayan salah sahiji kumpulan anu pangsaéna, utamina dina hal Mesir Kuno, tapi ngagaduhan barang-barang ti Yunani, Roma, Wétan Tengah atanapi Amérika. Kumpulanna leres-leres saé pisan. Idéalna nyaéta ngahaturanan sadidinten kanggo kunjungan, janten caket dua kali.

Anjeun tiasa ngamangpaatkeun kanyataan yén hotél caket dieu sareng aya pituduh dina basa Spanyol. Musium dibuka jam 10 énjing sareng nutup jam 5:30 sonten, janten tiasa janten salah sahiji tempat munggaran anu ditingali. Di sisi séjén nyaéta Oxford Street, salah sahiji jalan anu paling pikaresepeun sareng komérsial di Inggris, sareng ratusan toko sapanjang 200 méter ti Marmer Arch ka Oxford Circus. Nalika anjeun ngalaksanakeunana, pikirkeun yén asal-usulna mangrupikeun jalan Romawi sareng anu tiheula janten salah sahiji jalan asup ka kota lami London.

Éta di dieu, di Oxford Street, dimana toko anu paling populér sapertos Uniqlo, H&M, Benetton, Zara, Adidas, Mango atanapi Topshop aya, ngan ukur namina sababaraha mérek internasional. Topshop ngagaduhan toko super 800 méter pasagi di dieu, contona.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, hotél ieu saderhana: akomodasi anggaran bintang tilu anu kaunggulan hébatna nyaéta lokasina. Upami anjeun henteu rewel perkawis hotél atanapi anggaran anjeun maksakeun anjeun nyaluyukeun, tempat ieu pantes kusabab lokasina hébat, di Bedford Way - Russell Square.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*