O Camiño dos Faros de Galicia dina dalapan tahap II

Camiño dos Mercusuar

Kami parantos ningali tilu tahap munggaran tina Atawa Camiño dos Faros, Wisata unik di basisir Galicia anu nyandak kami ngalangkungan naon anu katelah Costa da Morte. Urang angkat ti kota basisir Malpica ka Laxe dina tilu tahap ieu, tapi masih aya lima tahapan anu langkung mendakan.

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, jalur hiking anu hébat ieu tiasa dilakukeun ku sababaraha cara, mimiti milih bagian anu pang pondokna atanapi saderhana, atanapi milih numutkeun minat anu urang gaduh di unggal daérah, kumargi aya ti titinggal arkéologis dugi ka mercusuar, bentang laut sareng sagala jinis klaim dina masing-masing tahapan. Sadayana bébas milih panggung sareng cara pikeun mikaresep Camiño dos Faros.

Tahap 4: Laxe-Arou dina 17,7 kilométer

Mercusuar Laxe

Ieu mangrupikeun tahap anu paling pondok pikeun sadayana, janten, sanaos éta mangrupikeun tahap kaopat pikeun anu hoyong nuturkeun paréntah, éta mangrupikeun tahap anu pangsaéna pikeun anu badé ngamimitian dina rute ieu sareng henteu gaduh seueur pangalaman. Dina tahap ieu anjeun ninggalkeun palabuhan Laxe, ngaliwat ka garéja Santa María da Atalaia sareng sumping di Laxe Mercusuar, tempat kaéndahan anu hébat sareng gawir dimana ombak najis.

Museum Manusa

Kami terus ngahontal tempat anu aneh pisan, Praia dos Cristais atanapi pantai kristal, anu disebatna kusabab éta pinuh ku kristal bermata bucu anu ngawangun laut. Anjeun ngalangkungan pantai éndah Soesto teras ka pantai sareng laguna Traba. Dina momen kadatangan ka kampung camelle Anjeun tiasa ningali kota nelayan khas di basisir ieu pinuh ku carita karam, sareng caket dieu nyaéta Museum Manusa, musium anu didamel ku urang Jérman anu sumping ka basisir Camelle, dimana anjeunna cicing cicing sareng mimiti nyiptakeun karyana sacara bébas. Saprak pupusna, musium terbuka parantos buruk sareng éta sababna aranjeunna nyiptakeun Museo de la Casa del Alemán, dimana aranjeunna ngumpulkeun seueur karyana. Anjeun tungtungna sumping ka kota alit Arou, tungtung tahap ieu, dimana aya pantai anu saé, sanaos henteu seueur teuing jasa.

Tahap 5: Arou-Camariñas dina 22,7 kilométer

Kuburan bahasa inggris

Dina tahap ieu urang mendakan medan sakedik langkung kasar sareng sesah tibatan anu sateuacanna. Anjeun angkat ti Arou sareng anjeun dugi ka pantai Lobeiras, tempat anu ngalamun dimana anjeun ngan ukur tiasa ningali sababaraha kapal sareng pondok pamayang. Daérah basisir terjal dimana parantos aya sababaraha kapal karam anu turun dina sajarah. Anjeun ngalangkungan palabuhan Santa Mariña nuju pantai Trece, dimana éta Kuburan Inggris. Kuburan ieu didamel kusabab sababaraha kapal karam anu tragis anu kajantenan di basisir ieu, kapal karam anu ngarah kana pamasangan Mercusuar Vilán pikeun masihan kaamanan anu langkung ageung di daérah basisir ieu. Ieu mangrupikeun mercusuar listrik anu pangpayunna di Spanyol, sareng tempatna di daérah anu kageulisan hébat. Sateuacan sumping di Camariñas, nganjang ka Ermita da Virxe do Monte. Di Camariñas, anjeun henteu kedah lirén ngararasakeun sampel renda na, seni anu parantos kasohor ku internasional.

Tahap 6: Camariñas-Muxía dina 32 kilométer

Virxe da Barca

Ieu tahap anu pangpanjangna, tapi kusabab henteu aya rupa bumi anu lungkawing, éta gampang, sareng dua kota anu paling penting di daérah éta ogé didatangan, Camariñas sareng Muxía. Di jalan anjeun tiasa ningali sababaraha pantai, sapertos Area Grande, Espiñeirido atanapi Leis. Dina bagian wisata ieu kami bakal ningali Rute Mills Hideung Walungan. Mangrupikeun rute alit sareng terawat kalayan sababaraha pabrik lami anu parantos disimpen deui. Saatos anjeun tiasa didatangan Moraime Monastery, anu ti saprak abad ka-XNUMX. Anjeun tungtungna ngahontal salah sahiji daérah anu paling lambang, mercusuar Muxía sareng biara Virxe da Barca, tempat ziarah anu terkenal lumangsung.

Tahap 7: Muxía-Nemiña dina 24,3 kilométer

Mercusuar Cabo Touriñán

Ieu mangrupikeun bentangan garis pantai anu paling sesah anu tiasa dipendakan sapanjang jalan, tapi ku kasabaran tiasa dilakukeun pikeun nikmati pemandangan anu langkung spektakuler. Ninggalkeun Muxía kami asup ka pantai éndah Lourido sareng ti dinya urang naék Gunung Cachelmo. Anjeun ogé kedah naék ka Gunung Pedrouzo, tapi ogé anjeun tiasa menikmati pemandangan laut anu éndah. Salah sahiji hal utama anu dipikaresep dina tahap ieu nyaéta Mercusuar Touriñán, nganjang pisan pikeun Panonpoé Tilelep anu spektakuler sareng janten titik paling kulon di daratan Spanyol. Salaku tambahan, ti 22 Maret dugi ka 25 April, panonpoé terakhir di buana Éropa netep di dieu. Bagéan ieu réngsé di pantai Nemiña di muara Lires.

Tahap 8: Nemiña-Cabo Finisterre dina 26,2 kilométer

Cape Finisterre

Kami ngahontal tahap pamungkas, anu dimimitian di pantai Nemiña sareng tungtung di Cape Finisterre, dimana urang Romawi panginten dunya ieu réngsé. Dina tahap ieu anjeun tiasa nikmati gawir sareng sababaraha rupa pantai, sapertos Lires atanapi Mar de Fora. Di Punta Castelo anjeun tiasa ngaraosan Casto de Castromiñán, anu ti saprak Zaman Beusi. Saatos naék ka Monte do Facho anjeun tungtungna ngahontal Cape Fisterra, tungtung rute éndah ieu pinuh ku mercusuar sareng pantai.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*