Kapal Laut Laut Cruises 2016

Kapal pesiar di Laut Baltik

Sanaos kami parantos aya dina bulan Juli masih aya jalma anu henteu nutup liburan atanapi anu ngantosan tawaran menit terakhir pikeun ngamangpaatkeun harga anu langkung saé. Naha anjeun resep pelayaran? Aya seueur pilihan sareng didieu di Éropa Pelayaran Laut Baltik nyaéta urutan poé.

Aya seueur perusahaan pelayaran anu némpél palabuhan anu béda di laut darat ieu sareng kumaha ngatur jinis perjalanan ieu sanés anu kami lakukeun ti hiji dinten dugi ka payun, dinten ayeuna urang gaduh sababaraha pelayaran dina usum 2016/2017. Juli nembé dimimitian janten urang tiasa mikirkeun Agustus. Naha anjeun ngagaduhan sasih kanggo milarian terang, mutuskeun, mayar sareng ngarencanakeun kanikmatan? Sigana mah, janten ieu sababaraha MSC, Pullmatur sareng Royal Caribbean nawarkeun.

MSC Cruises 2016

Kapal pesiar MSC Opera

MSC gaduh sababaraha pilihan kanggo bulan Agustus tapi hayu urang kana tawaran anu paling murah: ti 869 euro per jalma, cangkir sareng penerbangan kalebetkeun. Perjalanan ieu naék kana Opera MSC sareng éta mangrupikeun kategori pelayaran bintang opat éta lilana dalapan dinten. Sakumaha ceuk kuring mah, éta kalebet penerbangan ka palabuhan miang sareng mindahkeun na téh dewan pinuh.

Perjalanan dimimitian ku hiber ti Madrid atanapi Barcelona ka Copenhague anu mana kapalna angkat. Anjeun gaduh waktos kanggo nganjang ka kota sareng tempat wisata na nalika pelayaran angkat jam 6 sonten. Dina dinten kadua pelayaran dugi di kota Warnemunde tabuh dalapan. Mangrupikeun désa perikanan lami anu ayeuna hirup di luar wisata pesiar. Nalika kapal angkat jam 7 sonten, anjeun gaduh waktos jalan-jalan teras ningali mercusuar anu saé.

Kolam renang Opera MSC

Poé katilu leres-leres naék kusabab dinten pelayaran. Dina dinten kaopat anjeun dugi ka Helsinki, Finlandia, rata-rata jam 9 énjing Anjeun cicing dugi ka 4 sonten sareng tangtosna mangrupikeun dinten jalan-jalan sareng kenal kota, atraksi sareng gastronomi na. Saatos nyéépkeun wengi dina kapal, balayar, pelayaran dugi ka kota anu éndah Petersburg, Venice di Kalér, kota jambatan, kota Peter the Great.

Tallinn

Anjeun gaduh sapuluh jam pikeun mikaresep kota Rusia ieu, cukup lami teu sono sorotan. Dina dinten genep pelayaran anjeun dugi Tallin, ibukota Éstonia, pas di Teluk Finlandia sareng kasus anu lami Warisan Dunya. Hiji kageulisan. Di dieu anjeun cicing tina 9 énjing ka 4 sonten dinten énjing anjeun nyéépkeunana balayar sareng tanggal 8 anjeun deui di Kopenhagen. Nalika transferna kalebet, anjeun bakal dibawa ka bandara ti tempat anjeun balik deui ka Madrid atanapi Barcelona.

Kapal Opera MSC nyaéta ti taun 2004. Éta parahu saderhana kalayan seueur jandéla sareng gaya elegan. Éta ngagaduhan dua réstoran utami, 27 méter pasagi suite sareng balkon sareng dek luhur, pikeun nikmati pemandangan anu langkung saé. Aya kabin interior ganda, kabin luar anu ganda, sareng balkon ganda sareng suite ganda. Éta ogé ngagaduhan spa sareng kaulinan kanyataanana virtual di antara paningkatan anu paling anyar.

MSC Opera Stateroom

nu harga pikeun pelayaran MSC Laut Laut ieu Éta nyaéta kieu:

  • 23 Juli: 869 euro (di jero kabin), 1059 (kabin luar), 1169 euro (kabin sareng balkon) sareng 2199 euro (suite).
  • 6 Agustus: 1219 euro (di jero kabin) sareng 1369 euro kanggo kabin luar. Dua anu sanésna lengkep.
  • 20 Agustus: ngan ukur kabin interior tetep dina 1119 euro.

Pelayaran Pullmatur di Laut Baltik

Pullmatur Serenade tina Laut

Perusahaan pelayaran ieu ogé nawiskeun anu pangsaéna di Laut Baltik dina perjalanan anu mempesona 8 dinten 7 wengi. Anjeunna angkat ka Rostock, Jérman sareng dugi ka Helsinki. Pelayaran nyaéta kapal Pullatur Monarch sareng nagara-nagara anu terang Finlandia, Rusia, Éstonia, Swédia sareng Jérman. Harga promosi nyaéta 799 euro per jalma kalayan penerbangan kalebet, sanaos upami urang nyarioskeun Agustus bakal naék sakedik: 1049 euro.

Naon rancana perjalanan? Bagéan tina Rostock, salah sahiji palabuhan utama Jérman di Laut Baltik, kalayan fitur abad pertengahan antara tembok sareng gereja-gereja lami. Di dieu anjeun cicing dua dinten sabab anu katilu leres-leres navigasi. Dina dinten kaopat anjeun dugi ka Stockholm, kota anu diwangun di opat belas pulo di muara panjang di laut. Dina dinten lima anjeun bakal pendak sareng anjeun di Tallin, Warisan Dunya sareng ibukota Éstonia sakumaha dina dinten genep pelayaran dugi Petersburg.

Pullmatur kapal pesiar

Di kota Rusia anu saé ieu, kapal na tinggal sababaraha dinten ti saprak kapal pesiar Pullmatur dugi Helsinki. Jenis kapal naon nyaéta Pullmatur Monarch? Éta ngagaduhan kasino, perpustakaan, toko bébas tugas, téater, beurang siang wengi, pésta, disko sareng klub khusus kanggo budak leutik anu ngurus ngahibur aranjeunna bari déwasa senang-senang.

Éta pelayaran anu ngagaduhan Spa sareng nawiskeun WiFi dina kapal (Aya paket kalayan menit gratis tapi anjeun kedah pesen sateuacan online). Aya ogé jacuzzis, sauna sareng salon kecantikan. Pikeun anu langkung aktip aya panjat tebing, gim sareng tabel ping pong, lapangan baskét sareng kolam renang anu saé. Dina hal gastronomi, sarapan kumplit sareng spektakuler, aya sababaraha réstoran à la carte dimana anjeun tiasa tuang siang sareng tuang. Upami anjeun vegetarian atanapi henteu tiasa tuang nganggo gluten atanapi laktosa, teu aya masalah. Ménu na adaptasi.

Royal Caribbean Cruise 2016

Cruise Monarch

Naon anu anjeun pikirkeun 7 dinten di Skandinavia sareng Rusia naek kapal pesiar Karajaan Karajaan? Kapal anu dimaksud nyaéta Serenade tina Béas sareng palabuan miang téh Kopenhagen. Wisata kaasup Stockholm, Helsinki, Tallinn sareng Saint Petersburg.

Dinten mimiti pelayaran angkat Dénmark, anu kadua sadayana navigasi sareng dinten katilu anjeun dugi ka palabuhan Stockholm, di Swédia. Anjeun sumping jam 9 énjing sareng angkat jam 5 sonten janten aya waktos jalan-jalan ngurilingan kota ieu, kota lami na anu indah sareng toko-toko, réstoran sareng musium na. Kapal balayar ngalangkungan wengi sareng sumping di Tallin, Éstonia, tabuh 9:30 enjing Kota lami mangrupikeun Situs Warisan Dunya sahingga janten tontonan abad pertengahan anu saé pisan. Jam 5:30 anjeun pamit ka Talinn sareng balayar dugi ka sumping, énjingna jam 7 énjing at Petersburg.

Saint Petersburg

Dina tanggal 7 anjeun ngahontal Helsinki jam 7 isuk-isuk tapi ari na langkung pondok tibatan kota-kota lain kusabab pelayaran angkat jam 2 sonten deui. Sésa dinten ieu balayar sareng énjingna tabuh 7 énjing anjeun sumping Copenhague deui.

Naon kalebet pelayaran Karajaan Karajaan ieu? Akomodasi, hiburan inflight, program barudak sareng fasilitas méwah kalayan gim, bioskop, bioskop sareng réstoran, ogé kolam renang. Harga na diréduksi jadi 998 USD per jalma sareng éta mangrupikeun harga anu ku ngiring ayeuna dijaga dugi ka taun payun.

Ieu sanés hiji-hijina pilihan nalika ngeunaan Pelayaran Baltik 2016/2017. Aya seueur anu sanés. Sanajan anjeun henteu resep kapal pesiar, perjalanan ieu pondok, henteu langkung ti saminggu, pikeun kuring cukup lami janten dina kapal anu angkat ti ditu ka dieu. Upami anu langkung dipikaresep ku anjeun tibatan anu sanés, anjeun tiasa milarian terang dina halaman wéb masing-masing perusahaan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*