Pulo Yunani pangsaéna

Salah sahiji tempat usum panas pangsaéna di sakumna dunya nyaéta kapuloan Yunani. Naon tujuanna! Teu aya deui tempat anu éndah anu ngahias Laut Tengah. Pasti aya kaéndahan anu sanés, tapi rupa-rupa bentang sareng petualangan anu tiasa urang hirup kapuloan Yunani anu pangsaéna éta henteu gaduh sasaruaan.

Ogé, aya pulau-pulau Yunani anu idéal ngumbara salaku pasangan, pulau-pulau sanés kanggo angkat salaku kulawarga sareng anu sanés pikeun ngarambat nyalira sareng pendak sareng jalma. Grup pengembara naon anjeun?

Pulo Yunani pangsaéna pikeun ngarambat pasangan

Pulo Yunani terang kumaha ngagabungkeun pantai anu éndah sareng gastronomi anu lezat, janten aranjeunna mangrupikeun rencana anu pangsaéna pikeun pasangan, naha aranjeunna iinditan dina bulan madu atanapi ngan saukur dina liburan. Sepanjang tulisan dinten ieu urang bakal ningali yén aya pulau-pulau anu tiasa janten idéal pikeun pasangan tapi ogé pikeun kulawarga atanapi solo wisatawan, sareng éta, saur kuring, mangrupikeun hal anu paling saé ngeunaan tujuan wisata ieu. Serbaguna sareng kakayaan.

La pulau corfu, kalayan pangaruh Venésia anu indah, éta romantis pisan. Pasangan tiasa nyéwa skuter sareng jalan-jalan, piknik, tatapa ka laut bari angin mecut wajahna. Kota Corfu pinuh ku toko-toko leutik sareng hotél sagala rupa. Tapi salaku tambahan, Corfu ngagaduhan pantai anu indah, beunghar ku sajarah sareng alam. Utamana teh D'Amour pantai.

Pulo Santorini éta mangrupikeun Palasik, kartu pos pikeun sadaya kapuloan Yunani. Ieu tujuan Yunani anu pangsaéna pikeun bulan madu sabab aya seueur gereja anu indah sareng matahari terbenam anu paling saé. Ogé, ieu sababaraha hotél pangsaéna di nagara éta, sapertos Hotel Katikies, di Oia. Pikeun panempoan panonpoé anu séjén tina panonpoé anu surup aya ogé Astra Suites.

Mykonos Éta takdir ti pasangan homo tara kaunggulan sareng éta sabab Pulo ngagaduhan sajarah anu panjang pikeun grup ieu. Anjeun tiasa angkat salaku pasangan atanapi bujang ... sareng balik deui salaku pasangan. Saha anu terang? Aya seueur réstoran sareng hotél anu saé, bar sareng pub dimana-mana sareng seueur pésta. The mykonos wengi éta fenomenal.

Zakynthos Éta mangrupikeun tujuan anu hadé pikeun ngarambat pasangan. Cai na jernih, basisir na gaduh keusik sareng henteu karikil, kampung-kampungna pikaresepeun sareng seueur jalma ngora. Sareng tangtosna, anu kawéntar pantai karudut Mangrupikeun kunjungan anu pangsaéna pikeun sadayana.

Pulo pasangan sanésna nyaéta Paros, antara Santorini sareng Mykonos. Éta langkung ageung tibatan tatangga na tapi éta langkung tenanga dina hal datang. Saterusna, éta langkung mirah. Aya seueur jalma anu badé latihan kitesurfing sareng windurfing, tapi dasarna nyaéta ngeunaan terang pantai na, museum arkéologisna, garéja-gereja na. Naxos Éta mangrupikeun tujuan anu saé, pulau anu paling ageung tina grup Cyclades.

Naxos biasana dibandingkeun sareng Paros, tapi anu terakhir nawiskeun pilihan anu langkung saé pikeun mindahkeun sahingga biasana langkung dipilih. Ié Naxos ngagaduhan sambungan beus sareng féri sareng kahirupan wengi, tapi éta langkung sepi. Pikeun langkung seueur kagiatan sareng kahirupan kota aya pulau Rhodes, hiji pulau anu seueur sejarah sareng turis pisan.

tungtungna, Kreta kedah aya dina daptar ieu kusabab tujuan anu langkung mirah tibatan anu sanés, boh dina gastronomi sareng akomodasi. Ieu pulau ageung janten seueur pilihan hotél, langkung mahal atanapi langkung mirah, aya seueur pantai sareng a sistem transportasi anu saé.

Pulo Yunani pangsaéna kanggo kulawarga

Yunani ngagaduhan seueur pulau, 227? Janten sesah milih. Siklon, Dodecan, Ionia ...? Nalika ngumbara sareng murangkalih, sok disarankeun pikeun ngarencanakeun, janten kami ngarepkeun masihan anjeun daptar saé kapuloan Yunani pikeun ngiringan murangkalih.

Corfu éta masih pilihan. Nyaeta Pulo héjo pisan, Kalayan perbukitan anu saé sareng désa-désa alit kalayan basisir sakurilingna. Sisi kalér nawiskeun cai langkung tenang pikeun nyéépkeun sadidinten. Pusat bersejarah Corfu, Warisan Dunya, éta saé pisan milarian sareng ngagungkeun arsitéktur Venesia, supados barudak ngaraosan sababaraha asakan lokal ...

Sareng leres, aya waktos kanggo bobo kusabab di dieu, sapertos di kalolobaan pulau Yunani, antara 3 sareng 5 di waktos sonten lirén. Anjeun tiasa nambihan a tumpak burit, perjalanan ka reruntuhan Bait Artemis, numpak parahu kalayan handapeun transparan, éta Taman Hydropolis dina Acharavi ...

Kreta ogé tiasa didatangan salaku kulawarga. Ruruntuhan, guha laut, pantai cerah, éta mangrupikeun lamunan dina panon barudak. Ieu Knossos, tempat anu saé pikeun nyandak murangkalih dina perjalanan deui dina waktosna, sareng ogé di kota Heraklion aya seueur musium anu dirancang pikeun didatangan ku murangkalih. Salaku conto, éta Museum Sejarah Alam jeung akuarium Cret. Aya ogé anu Taman Dinosauria.

Salaku tambahan, di Crete barudak tiasa Ngarasakeun laguna Elafonisi sareng maén di kolam batu Kato Gouves, snorkeling, kayak, ngajajah Gua Dikteon atanapi leumpang ngalangkungan megah Ngarai Samaria, ngarai panggedéna di sadayana Éropa.

RodésKalayan istana abad pertengahan na, éta ogé saé. Aya seueur pantai kulawarga, sapertos Pantai Faliraki, sareng taman cai. Tapi dina dasarna hal anu pangsaéna anu ditawarkeun nyaéta di dieu usum panas langkung lami tibatan di pulau-pulau sanés, janten anjeun bahkan tiasa ka luar usum luhur. Aya akuarium anu saé pisan, Akuarium Marline, di palabuan, terang sareng kagum kana kahirupan di jero cai, aya Lebak Kukupu sareng upami henteu sok aya bukit sareng leuweung jalan-jalan.

Santorini nawiskeun masa lalu gunungapi sareng ayeuna. Sakur murangkalih tiasa malik kalayan ideu leumpang ngaliwatan gunung seuneuan ... tapi di luar éta aya kampung-kampung anu éndah sareng pantai-pantai impian. Suasana anu langkung akrab dirasa di Kamari atanapi Perissa. Sareng upami murangkalih anjeun resep sajarah aya ruruntuhan padumukan Akrotiri.

Pikeun liburan anu tenang, damai sareng éndah aya tujuan anu disarankeun sanés sapertos Milos, Kalayan guha anu disumputkeun sareng formasi batuan anu indah. Lefkada, Paros, Kos atanapi karusakan kapal Zaknthos ogé tiasa aya dina daptar ieu.

Pulo Yunani pangsaéna kanggo perjalanan solo

Pulo mana waé mangrupikeun tujuan anu saé pikeun perjalanan solo, tapi anjeun panginten kedah anggap akomodasi langkung murah, asrama atanapi hotél, hiber gampang, sambungan féri, bar ramah, kahirupan wengi, angkutan umum anu saé ...

Janten, ngemutan daptar ieu kuring bakal nyarios yén pulau-pulau anu pangsaéna pikeun ngarambat nyalira nyaéta Kréta, Ios, Mykonos, Santorini, Naxos, Rhodes ... Kreta Éta mangrupikeun pulau Yunani pangageungna sareng seueur pikeun wisatawan solo. Éta kabagi kana opat daérah sareng masing-masing ngagaduhan kota, hotél sareng hiburan malam anu pikaresepeun. Di Rethymno aya asrama pamuda, di Heraklion anu Intra Muros sareng di Chania Kota Cocoon, hébat akomodasi pikeun pendak sareng jalma.

ios éta mangrupikeun pulau anu saé pikeun wisatawan ngora, backpackers. Éta mangrupikeun tujuan anu populér pikeun urang Australi sareng Amérika Kalér anu ngumbara di Éropa. Éta langkung mirah tibatan tatangga na, Mykonos. Salajengna dina daptar Santorini, di Kapuloan Ionia. Boga saé pisan akomodasi harga murah, sapertos asrama Caveland, atanapi Villa Kasteli atanapi Pemuda Asrama Anna, di Perisssa. Ogé, éta mangrupikeun pulau gampang ngurilingan beus.

Jelas urang moal tiasa mopohokeun Mykonos, Pulo paling glamorous sadayana. Pesta, jalma sagala rupa sareng warna, pantai anu mulya ... Naxos éta pulau sanés anu saé pikeun perjalanan solo, pisan langkung santai, Sareng pabrik anggur, toko roti sareng backpacker. Kamar anu pangmurahna aya di luar kota lami, sapertos di Agios Georgios. Pulo Éta sambung pisan sareng anjeun tiasa ngarambat ku féri dimana-mana.

Rhodes sareng warisan Crusader na éta pikaresepeun pikaresepeun. Ieu caket basisir turki janten anjeun tiasa nyebrang ka daratan upami parantos réngsé tina perjalanan anjeun. Tangtosna, urang tiasa neraskeun nambihan pulau-pulau atanapi ngulang sababaraha pulau-pulau anu muncul dina bagian saacanna. Sareng éta nyaéta perjalanan anjeun. Sadaya kapuloan Yunani éndah. Aya seueur, éta masalah, janten naséhat kami pikeun fokus sareng mikir sacara saksama ngeunaan jenis liburan anu anjeun pikahoyong.

Pantai, tuangeun sareng rélaxasi? Wisata, petualangan, jalan-jalan sareng murangkalih? Sejarah, olahraga, musium? Wengi, pésta, cinta, séks? Tong hariwang, aya pulau, atanapi sababaraha, kanggo anjeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)