Taman Nasional Krka, Kroasia

Kroasia, mutiara anyar dina peta wisata Éropa, ngagaduhan seueur tujuan kaéndahan alam anu hébat sareng salah sahiji diantarana ...

Korcula

Naon anu kedah ditingali dina Korcula

Pilarian terang naon anu kedah didatangan sareng tingali di Pulo Kroasia Korcula, surga alit anu tiasa didatangan sababaraha dinten, sareng pusat bersejarah anu indah.

Kebon botani Santa Catalina

Salah sahiji tempat paling istiméwa di propinsi Álava, Spanyol, nyaéta Botanical Garden of Santa Catalina. Ogé…

Istana Peles

Salah sahiji tempat anu paling seueur wisatawan di Romania nyaéta Sinaia, kota alpine di Lembah Prahova ...

Sierra de Gata

Naon anu kedah ditingali di Sierra de Gata

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa ditingali atanapi dilakukeun di daérah alam Sierra de Gata, rohangan anu henteu dikenal kalayan kota-kota anu pinuh ku pesona.

Ngaliwatan istana Valladolid

Spanyol seueur di istana, éta mangrupikeun surga pikeun sadaya penggemar Abad Pertengahan atanapi fantasi abad pertengahan….

Terusan Narbonne

Naon anu kedah ditingali di Narbonne

Kami ngawartosan anjeun naon anu tiasa ditingali di kota Narbonne Perancis, kunjungan di mana anjeun tiasa ningali tina reruntuhan Romawi ka gedong-gedong bersejarah.

Arribes del Duero

Taman alam Arribes del Duero

Kami nunjukkeun naon anu tiasa ditingali sareng dilakukeun di daérah alam Arribes del Duero di komunitas otonom Castilla y León.

Zumaia

Naon anu kedah ditingali di Zumaia

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa anjeun tingali di kota Basque Zumaia, kota anu pusatna bersejarah sareng bentang alam anu saé.

Sasak London

Tower Bridge sering lieur, jambatan Victoria anu mencolok anu dumuk di gigireun Menara ...

Castle Orbaneja

Castle Orbaneja

Kami nyaritakeun sagala hal anu urang terang ngeunaan kota Orbaneja del Castillo, kota leutik anu aya di lingkungan alam anu éndah.

Liburan kapuloan Yunani

Nalika urang mikirkeun ngumbara ka Yunani, urang jelas moal tiasa ningalkeun kaajaiban pulau-pulau na. Sareng aranjeunna ...

Munara emas

Lokasina di sisi kénca Walungan Guadalquivir nyaéta Torre del Oro anu kawéntar di Seville. Ieu diangkat dina ...

Danau Covadonga

Danau Covadonga di Asturias

Kami nunjukkeun anjeun sadayana anu tiasa ditingali di daérah Covadonga Lakes anu aya di Picos de Europa, di Principality of Asturias.

Naon ari fjord Norwegia?

Sadayana jalma anu kuring kenal anu parantos ngalalana ngalangkungan fjords Norwegia parantos uih deui. Alam di ...

Gua Parahu

Gua Parahu

Kami ngawartosan anjeun kumaha carana dugi ka dinya sareng naon waé anu tiasa ditingali di Gua Drach anu terkenal di pulau Mallorca, tempatna di Porto Cristo.

Puri Urquhart

Puri Urquhart di Skotlandia

Kami ngawartosan anjeun kumaha cara dugi ka dinya terasrasakeun Istana Urquhart anu luar biasa di Highlands of Skotlandia, tempatna di Loch Ness anu kawéntar.

Ghetto Warsawa

Ibukota Polandia, Warsawa, ayeuna janten kota anu hirup di ampir 2 juta jalma dimana ...

Genoa

Naon anu kedah ditingali di Genoa

Kami nunjukkeun anjeun sadayana anu tiasa anjeun tingali nalika nganjang ka kota Italia Genoa, kota anu ngagaduhan palabuhan sareng kota lami anu saé.

Catacombs Saint Callisto

Pikeun mikiran Roma pikeun ngémutan babad peradaban Kulon, tujuh bukit na, arsitéktur anu spektakuler, ...

The Millau Viaduct

Alam nawiskeun seueur kaajaiban, tapi anu leres mah manusa ogé nyiptakeun sorangan sareng sajabana ...

Buda Castle

Ngarasakeun Istana Buda

Kunjungan ka kota Budapest pastina kalebet jalan-jalan ngalangkungan Istana Buda, ogé katelah Istana ...

Museum Kapital Roma

Babarengan sareng Museum Vatikan, Museum Museum Roma dianggap anu paling penting di ibukota ...

Situ Plitvice

Danau Plitvice di Kroasia

Kami masihan anjeun sadayana rinci pikeun tiasa nganjang ka Plitvice Lakes Natural Park di Kroasia, lingkungan anu kaindahan anu saé.

The gawir gaib of Moher

The Cliff of Moher mangrupikeun kaajaiban wisata Irlandia sareng enya, éta gaib. Luar biasa potongan bumi dumadakan dina patepunganana sareng Naha anjeun resep gawir? Maka tong sono ka Cliff of Moher, di Irlandia: pasamoan hebat bumi, laut sareng langit.

Tur di Châteaux of Loire

Upami anjeun badé ka Paris sababaraha dinten, anjeun tiasa teras ngadaptar pikeun istana Loire. Teu aya nanaon anjeun bakal terang sadayana, aranjeunna lumayan aya, Éropa pinuh ku istana, tapi teu aya anu sapertos istana Loire anu geulis sareng anggun di Perancis. Naha anjeun daptar pikeun pendak sareng aranjeunna?

Selva de Oza, alam sareng wisata

  Kami teraskeun sareng rencana wisata luar kami, di handapeun langit, hubungan sareng alam sareng antara gunung. Dinten ayeuna giliran Jungle. Naha anjeun resep hiking, garis pos, naék, leumpang diantara tangkal-tangkal jeung tangkal beech? Teras didatangan Selva de Oza sareng kaindahan alamna.

Lacuniacha, alam anu moncorong

Lacuniacha mangrupikeun tujuan anu khusus sareng sampurna pikeun sadaya anu resep ka alam. Éta taman liar, janten upami anjeun resep, naha anjeun resep sato tapi henteu kebon binatang? Teras didatangan taman satwa Launiacha, di Aragon. Surga alam!

Guha Zugarramurdi, harta karun di Navarra

Navarra sigana aya dina jalur Actualidad Viajes akhir-akhir ieu, sareng ngagaduhan seueur khasanah sejarah, budaya sareng alam. Dinten ieu kami ditelepon ku Naha anjeun resep tukang sihir sareng api unggun? Nya, buka Navarra sareng kenal sareng Gua Zugarramurdi, kasohor ku ritual kafirna.

Biara Leyre

Minggu ayeuna urang nyarioskeun pesona antara Aragon sareng Navarra, waduk Yesa. Diantara tempat wisata tempat tujuan ieu kami namina Naha anjeun resep biara abad pertengahan? Candak tur anu paling geulis di Navarra: Biara Leyre, dimana raja-raja mimiti Navarre istirahat.

Waduk Yaa

Antara Navarra sareng Zaragoza nyaéta waduk anu anjeun tingali dina poto: Waduk Yesa. Anjeun resep? Mangrupikeun lanskap anu saé anu ogé ngagaduhan sajarah na, janten Upami anjeun resep alam, kampung-kampung anu ditinggal, biara abad pertengahan sareng matahari, maka tong sono ka Waduk Yesa.

Naon anu kudu dilakukeun di Benidorm

Naha waktos usum salju mikirkeun usum panas? Tangtosna! Éta nalika urang sono pisan kana panonpoé sareng paling panas, janten anjeun hoyong ngarencanakeun liburan. Benidorm mangrupikeun tujuan pantai sareng hiburan malam anu hébat di Spanyol sareng sadayana Éropa. Pasir emas, cai beningna kristal, seueur matahari, seueur pésta.

Lalampahan ka Lebak Nuria

Spanyol ngagaduhan tujuan anu luar biasa sareng upami anjeun resep wisata alam sareng outdoor maka anjeun tiasa angkat ka propinsi Gerona, di Catalonia, usum salju bakal datang janten anjeun tiasa ngarencanakeun perjalanan ski. Naha anjeun terang Lembah Nuria sareng stasion na? Éta cool, geulis tur dalit.

Samenanjung Jutlandia

Semenanjung Jutlandia mangrupikeun taneuh anu indah dibagi ku dua nagara. Hiji bagian mangrupikeun basa Jerman sareng anu sanésna nyaéta basa Denmark. Éta ngagaduhan bentang anu saé pisan. Dénmark! Anjeun indit? Nya, éta ngagaduhan seueur bentang anu luar biasa sareng sababaraha anu paling indah di semenanjung Jutlandia.

Royal Monastery of San Juan de la Peña

Upami Spanyol pinuh ku hiji hal, éta garéja sareng biara, sanés? Nya, di Aragon kami mendakan anu ieu anu kami tingali dina poto: Royal Monastery Spanyol ngagaduhan seueur biara sareng salah sahiji anu paling khusus, kumargi tempatna, nyaéta Royal Monastery San Juan de la Peña.

Kastil anu paling indah di Spanyol

Pilihan naon! Bener nya éta rada sesah ngadamel daptar istana anu paling indah di Spanyol ... Aya seueur pisan! Sareng ku kriteria naon Spanyol tiasa gaduh seueur istana anu éndah, naha mungkin pikeun daptar. Kami parantos nyobian janten tingali upami anjeun resep anu sami.

Situ Bled

Slovenia mangrupikeun nagara anu lalaunan kéngingkeun tempat tujuan Éropa. Nyaéta geulis! Diantara kota-kota abad pertengahan na sareng Salah sahiji mutiara wisata Slovenia nyaéta Danau Bled. Sigana mah dongéng! Pulo, garéja indah, puri abad pertengahan ...

Katedral Strasbourg

Katedral Strasbourg mangrupikeun salah sahiji permata paling éndah seni Gothic di Éropa. Pangwangunanana dimimitian ...

Oberammergau, kota dongéng

Aya seueur kota di Éropa anu sigana tina carita dongéng anu urang baca salaku budak. Jérman ngagaduhan sababaraha sareng salah sahijina mangrupikeun kota alit. Naha anjeun resep kota dongeng? Janten nalika anjeun angkat ka Jérman didatangan Oberammergau, kota pastel sareng baroque.

Rute Cistercian

Aya jalan sareng jalur, rute anu nyandak urang ngalangkungan bentang anu saé sareng anu sanés anu ngalebetkeun urang kana sajarah arsitektur sareng agama. Anu terakhir Salah sahiji rute wisata anu paling indah di Spanyol nyaéta Rute Cistercian: éta ngagabungkeun agama, arsitektur sareng sajarah dina sababaraha kilométer.

Menara Pisa

Manusa sok resep ngawangun ka luhur sareng dunya pinuh ku konstruksi anu nyobian ngeruk langit atanapi ngahontal awan. Di Upami anjeun ngalalana ka Itali, tong sono munara Pisa. Sñi, menara condong anu kawéntar. Éta caket pisan ka Florence.

Istana raja gélo

Sapertos seueur nagara sanés di Éropa, Jérman mangrupikeun lahan istana. Di beulah kidul Bavaria kami mendakan anu terkenal ...

Mallos of Riglos

Dunya ngagaduhan tempat anu anéh, tempat anu sigana parantos dipahat ku panangan sareng sarat gaya jalma anu teu dikenal. Ieu kasus Mallos de Upami anjeun resep nanjak atanapi nanjak gunung teras angkat ka Huesca sareng ngalaksanakeunana di Mallos de Riglos anu hebat. Batu soaring, bentukna anéh!

Biara Guadalupe

Éropa pinuh ku garéja sareng biara sareng sababaraha anu paling indah di Spanyol. Ieu kasus Biara Guadalupe, salah sahiji Situs Warisan Dunya Spanyol anu aya di Extremadura sareng mangrupikeun Biara Guadalupe anu éndah. Entong sono!

Tenerife

Naon anu kudu dilakukeun di Tenerife

Pulo Tenerife mangrupikeun tempat anu pohara turis sareng nawiskeun sadayana ti pantai dugi ka pusat bersejarah anu indah, gawir atanapi guha kuno.

Adat istiadat di Yunani

Adat istiadat Yunani

Pendakan sababaraha adat Yunani anu pikaresepeun pikeun diajar langkung seueur ngeunaan nagara Éropa anu pikaresepeun ieu di gigireun Laut Tengah.

Adat Jérman

Adat Jérman

Adat istiadat Jérman nyarios pisan ka kami ngeunaan gaya hirup sareng karakter urang Jérman, hal anu penting pikeun ngumbara di dinya.

Menara Eiffel

Adat istiadat Perancis

Nalika urang nyiapkeun perjalanan aya seueur hal anu urang kedah pikirkeun supados sadayana janten ...

Irlandia

Adat Irlandia

Adat istiadat Irlandia pisan beunghar sareng rupa-rupa, dicampur utamina sareng budaya Celtic kuno anu masih hirup.

Gastronomi Italia

Gastronomi Italia

Gastronomi Italia ngagaduhan piring anu parantos ngurilingan dunya kalayan popularitasna sareng anu sanés anu sami ngeunah.

Gastronomi Perancis

Perancis ngagaduhan gastronomi legendaris, langkung daék ngabagéakeun anjeun nalika anjeun ngaraosan. Ti pastry pangsaéna dugi ka anu saderhana sareng saderhana. Naha anjeun ka Perancis? Salian ti musium sareng istana aya gastronomi na. Masak Fracnese éndah dina amis tur asin. Pikeun tuang!

Sumber tina Urederra

Nganjang ka sumber Urederra

Taman alam Nacedero del Urederra di Navarra nawiskeun ka urang rohangan alam kaéndahan anu hébat pikeun diraih sareng kulawarga.

Kostum tradisional

Kostum khas Jérman

Kostum khas Jerman asalna ti daérah Bayern sareng dianggo dina liburan nasional sapertos Oktoberfest.

Kostum itali khas

Kostum khas Itali

Aya seueur pilihan dina kostum khas Italia, kalayan potongan tina jaman Renaisans, inspirasi Romawi, sareng kostum Venice.

Naon anu kedah ditingali di Évora

Usum panas ieu anjeun tiasa terang salah sahiji kota pangkolotna sareng paling éndah di Éropa: Évora, di Portugal: gereja, candi Romawi, menhirs.

Naon anu kudu dilakukeun di Pulo Tavira

Usum panas datang! Upami anjeun nyebrang ka Portugal anjeun tiasa nganjang ka basisir Algarve sareng di sana nganjang ka Pulo Tavira kalayan basisir na. Sareng anjeun bahkan tiasa latihan nudisme.

Naon anu kedah ditingali dina Morella

Usum panas ieu anjeun tiasa didatangan Morella, kota anu aya di antara kota-kota anu paling indah di Spanyol: saluran cai, istana abad pertengahan, truffle hideung ...

Segóbriga, taman arkéologis di Spanyol

Naha anjeun henteu angkat di akhir minggu ieu pikeun ningali Taman Arkeologi Segóbriga? Mangrupikeun situs anu saé, kalayan reruntuhan anu leres-leres diawétkeun bahkan kasempetan kanggo jalan-jalan di sakurilingna.

Kenalan Bran Castle

Upami anjeun resep carita Count Dracula, anjeun tiasa didatangan Istana Bran di Rumania ... malahan nyéépkeun waktos wengi Lebaran anu henteu terlupakan!

Jalan-jalan ngalangkungan Tembok Lugo

Paska badé sumping sareng anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta pikeun jalan-jalan ka Lugo. Naha anjeun terang Tembok na? Éta Situs Warisan Dunya sareng éta ageung!

Verona

Naon anu kedah ditingali dina Verona

Kota Italia Verona sanés ngan ukur tempat dimana Romeo sareng Juliet sakuduna cicing, tapi nawiskeun seueur pilihan monumén sareng garéja anu bakal didatangan.

Didatangan reruntuhan Herculaneum

Dupi anjeun badé ka Itali? Naha anjeun resep ruruntuhan? Dupi anjeun badé didatangan Pompeii? Maka tong tinggalkeun reruntuhan Herculaneum. Aranjeunna hebat pisan sareng caket pisan!

Cik Ana

Pantai pangalusna di Portugal

Kami ngawartosan anjeun anu mana pantai anu pangsaéna di Portugal, nagara kalayan ratusan kilométer garis pantai pikeun nikmati pantai keusik anu saé.

Lebak Ragrag di Madrid

Pagunungan kalér Madrid mangrupikeun tempat paling éndah pikeun didatangan di jero Komunitas. Tempat…

Londres

10 ideu pikeun liburan di Paska

Kami masihan anjeun sapuluh ideu ngeunaan jalan-jalan pikeun ngalakukeun Paskah ieu, ka tempat-tempat di Éropa anu tiasa dinikmati dina sababaraha dinten.

Dubrovnik

Nganjang ka pantai Dubrovnik

Panggihan kunjungan anu pangsaéna di pantai Dubrovnik sareng sekitarna, juru damai caket kota pikeun mikaresep liburan anu santai.

Pantai Gulpiyuri, mutiara Asturias

Naha anjeun badé angkat ka pantai usum panas payun? Teras tingali di Asturias sareng basisir na. Milik Gulpiyuri mangrupikeun mutiara permata.

Pulo crete

Naon anu kedah ditingali di Pulo Kreta

Pendakan sadayana anu anjeun tiasa tingali sareng terang di Pulo Kreta anu éndah, tempat anu pinuh ku situs-situs arkéologis, sajarah sareng pantai-pantai anu saé.

Tropea, permata Italia

Di Actualidad Viajes kami resep terang tempat-tempat anu énggal sareng éndah, sapertos ieu di Tropea, permata Italia anu anjeun badé didatangan saatos maca ieu.

Sardinia

16 Kadatangan Penting di Sardinia II

Kami nunjukkeun anjeun dalapan kunjungan penting panungtungan pikeun dilakukeun di pulau Sardinia anu éndah, ti kota-kota leutik dugi ka setoran.

Strolling ngaliwatan San Marino

Upami anjeun pakansi ka Italia, tur ka San Marino, salah sahiji nagara pangleutikna di dunya: istana, desa abad pertengahan sareng bentang.

Aveiro

Didatangan kota caket Porto

Kami nunjukkeun anjeun sababaraha ideu anu pikaresepeun pikeun ngalalana ka kota-kota caket Porto, tempat anu dipikaresep pisan anu tiasa didatangan dina hiji dinten.

Languedoc, usum panas di Perancis

Usum panas datang. Naha anjeun mikir ka beulah kidul Perancis? Languedoc nawiskeun budaya, sajarah sareng pantai anu luar biasa. Bakal usum panas anu sampurna.

Devon, usum panas Inggris

Naha anjeun badé gaduh liburan usum panas Inggris? Teras didatangan Devon: istana, gawir, pantai, kota abad pertengahan, bir.

Basisir Kroasia

Basisir pangsaéna di Kroasia

Pendakan sababaraha pantai anu dianggap paling saé di Kroasia. Pantai kota atanapi pantai indah di pulau-pulau, sababaraha anu khas pisan.

5 Museum kanggo didatangan di Jérman

Dina tulisan dinten ieu kami masihan anjeun 5 musium pikeun didatangan di Jérman. Upami anjeun ngarencanakeun badé angkat ka nagara Jérmanik, pastikeun didatangan aranjeunna.

Pariwisata outdoor di Luksemburg

Naha anjeun terang Luksemburg? Mangrupikeun nagara leutik tapi ngagaduhan sagala rupa anu pikaresepeun pikeun wisata luar: rute pikeun pengendara sepeda sareng pendaki, lebak sareng istana.

Pompeii

Kunjungan ka do caket Roma

Panggihan lima kunjungan caket Roma anu tiasa anjeun laksanakeun upami anjeun angkat ka kota, ti Pompeii ka Villa del Este atanapi Herculaneum anu éndah.

Nganjang ka Kota Vatikan

Upami anjeun badé didatangan Kota Vatikan henteu lami, didieu urang ngantepkeun anjeun sababaraha nasihat umum sareng, anu paling penting, kode pakéan na.

Bioskop Terre

5 Kunjungan caket Florence

Pendakan lima kunjungan menarik di caket kota Florence, pikeun musna di kota-kota leutik di Tuscany atanapi di sapanjang basisir.

Pulo Anglesey, Pulo Druids

Upami anjeun resep budaya Celtic maka pastikeun nganjang ka Pulo Anglesey di Wales Utara. geulis dimana waé anjeun ningali éta, éta mangrupakeun tujuan anu hadé pikeun didakan.

Venice

7 tempat anu paling indah di Itali

Pendakan tujuh tempat anu paling indah di Italia, ti kota-kota leutik di basisir dugi ka kota-kota anu paling penting anu pinuh ku monumén.

Ljubljana

7 tempat anu luar biasa di Slovenia

Milarian 7 tempat anu luar biasa anu anjeun teu tiasa sono di Slovenia, nagara anu pinuh ku tempat-tempat khusus pikeun didatangan dina perjalanan anjeun.

Guha Hejo

8 Tempat gaib di Spanyol (I)

Pendakan dalapan tempat magis di Spanyol, rohangan khusus sareng alam anu kaleungitan diri pikeun mikaresep lingkungan anu béda.

Liburan murah di Sardinia

Tulis inpormasi ieu sareng tip pikeun mikaresep Sardinia kalayan ransel anjeun dina taktak anjeun.

Dalt-Vila

Pendakan Ibiza saluareun pésta

Pulo Ibiza henteu ngan ukur pésta, janten kami bakal mendakan sababaraha hal anu kedah dilakukeun sareng tingali, ti Dalt Vilas dugi ka pasar.

Kota-kota Spanyol anu paling sering didatangan

10 kota Spanyol anu paling sering dianjang

Pilarian terang anu mangrupikeun 10 kota Spanyol anu paling sering dilongok numutkeun portal Kayak, anu dumasar kana pamilarianna pikeun milarian kota-kota anu pang populerna.

Kastil Dunnottar

Tuturkeun Rute Kastil Skotlandia

Skotlandia kasohor istana na sareng anjeun tiasa nuturkeun Skotlandia Istana Rute pikeun ningali anu pangsaéna, anu paling éndah, anu teu tiasa hilap

Portugal

Tujuan anu disarankeun di Portugal

Perjalanan ngalangkungan Portugal henteu lengkep upami anjeun henteu nganjang ka kota-kota ieu. Ngagabungkeun sajarah, bentang, budaya sareng gastronomi sareng éta moal hilap!

Algar de Benagil

Algar de Benagil di Portugal

Algar de Benagil mangrupikeun rohangan anu unik sareng spektakuler di Algarve de Potugal. Anjeun moal sono ka pantai anu disumputkeun ieu.

Vlad Tepes

Wisata Dracula di Tranlandia

Dina lalampahan anjeun salajengna ka Rumania, tong sono wisata ngeunaan Dracula, Romania anu paling getih sareng populér.

La Toja, surga pikeun rélaxasi

La Isla de la Toja, anjeun tiasa nganggap éta salaku tujuan pakansi upami salian ti hubungan sareng istirahat tina rutin anu anjeun hoyong dudung awak anjeun.

Amalfi

Liburan di Pulo Amalfi di Italia

Basisir Amalfi mangrupikeun tujuan wisata anu terkenal di Italia. Kalayan désa-désa anu éndah anu teu ningali laut ti gawir sareng tempat-tempat anu tiasa dipanggihan.

pantai buligir di Dénmark

Basisir buligir di Dénmark

Naha anjeun badé didatangan pantai taranjang anu pangsaéna di Dénmark? Entong sono kompilasi kami sareng sadaya inpormasi sareng lokasi di Dénmark.

bandéra wales naga

Wales: Bahasa sareng Agama

Naha anjeun hoyong terang kumaha bahasa sareng agama tiasa dianggo di Wales? Di dieu anjeun gaduh sadayana detil pikeun ngarencanakeun perjalanan anjeun ka Wales.

Pantai Balos

Kreta, ratu pantai Mediterania anu pangsaéna

Upami anjeun resep panonpoé, laut sareng pantai, teu aya anu langkung saé tibatan Yunani sareng di antara pulau-pulau na, Kreta anu pangageungna janten didieu mangrupikeun pantai anu pangsaéna.