Nudist pantai Kosta Brava

Ti Blanes, di Spanyol, ka Portbou, dina wates jeung Perancis, manjang nu disebut Costa Brava, 214 kilométer bentang basisir anu ngahalangan keur Summer datang jeung anjeun bisa nganjang ka nudist pantai Kosta Brava jadi. deukeut jeung alam.

Naon ningali di Aranjuez

Aranjuez mangrupikeun tujuan wisata anu saé upami anjeun badé nganjang ka Spanyol. Deukeut pisan ka Madrid, ngan 47 kilométer jauhna, anjeun tiasa terang harta karunna.. Panggihan harta arsitéktur sareng budaya anu dipiboga Aranjuez, caket pisan sareng Madrid.

Hal pikeun ngalakukeun di Seville

Seville dipikanyaho pikeun usum panas anu panas sareng khasanah budaya, ngajantenkeun tujuan anu disarankeun pikeun didatangan di Spanyol. Meureun teu di Dina Seville aya loba ngalakukeun tur tingal sakumaha eta mangrupakeun kota abad-lami: ruruntuhan Romawi, karaton Arab, gereja abad pertengahan, bullfighting na flamenco.

Naon ningali di Bulgaria

Bulgaria mangrupakeun nagara leutik di Balkan, pagunungan tur pinuh ku harta karun pikeun traveler. Téritori ieu dicicingan réwuan taun jadi Bulgaria boga kota heubeul pisan, pinuh ku harta arsitéktur sarta arkéologis, kitu ogé bentang pagunungan unforgettable.

Elche

Naon ningali di Elche

Naon ningali di Elche? Milarian monumen sareng tradisi kota Levantine anu éndah sapertos Basilika Santa María, Alcázar sareng Misteri.

Naon ningali di kidul Perancis

Kartu pos anu pangsaéna nyaéta ti kidul Perancis. Bagian nagara ieu ngahimpun sadayana anu tiasa diarepkeun tina liburan Perancis sareng pantai. Kecap pagawéan datang sareng waktosna pikeun ngajadwalkeun liburan sareng panonpoé sareng bentang anu éndah. Keur kitu, kumaha ngeunaan kidul Perancis kalawan Saint Tropez, Nice, Saint Remy, Arles, Avignon ...?

Pantai Benagil

pantai Algarve

Pantai Algarve, sapertos Marinha, spektakuler pisan yén aranjeunna mangrupikeun anu pangsaéna di Éropa. Wani nepungan maranehna.

Burj Khalifa

munara pangluhurna di dunya

Munara pangluhurna di dunya kapanggih utamana di Asia. Anu kahiji ti Kulon aya di tempat kadalapan. Wani manggihan aranjeunna.

Foz (Galicia)

Kota basisir mirah pikeun hirup

Upami anjeun milarian kota basisir anu murah pikeun cicing di Spanyol, kami bakal nyarioskeun ka anjeun yén aya sababaraha anu saé pisan. Panggihan aranjeunna sareng pilih salah sahijina.

Grazalema

Kota anu paling indah di Cadiz

Kota-kota anu paling indah di Cádiz dibagi antara basisir sareng pedalaman. Tapi éta Sierra de Grazalema nangtung kaluar. Wani nepungan maranehna.

Deia

Désa paling indah di Mallorca

Kota-kota anu paling indah di Mallorca ngahijikeun pantai anu megah, bentang anu spektakuler sareng monumen. Wani ngaliwatan aranjeunna.

Manilva

Kota basisir Malaga

Kota basisir Malaga nawiskeun anjeun pantai anu saé sareng monumen anu éndah kalayan seueur sajarah. Kenali aranjeunna sareng nikmati aranjeunna.

Nalika ngarambat ka Kosta Rika

Amérika Tengah parantos janten tujuan wisata anu saé pikeun sadayana anu hoyong ngalaman alam, laut sareng pantai anu pangsaéna. Diantara anu Nyaho iraha angkat ka Kosta Rika pikeun ngahindarkeun hujan ageung atanapi riungan turis tanpa kaleungitan pesona alam na.

Godafoss

Iraha ngarambat ka Islandia?

Iraha angkat ka Islandia? Sadaya waktos anu saé pikeun nganjang ka nagara Nordik, tapi usum panas mangrupikeun usum anu pangsaéna. Wani nepungan manéhna.

Naon anu kedah dilakukeun di Kapuloan Cíes

Kapuloan Galicia anu paling sampurna nyaéta Kapuloan Cíes, surga, kartu pos anu pikaresepeun anu narik sémah ti sakumna Éropa. Jadi loba nu maranéhanana manggihan keajaiban alam Kapuloan Cíes, harta karun basisir Galicia.

Gua di Asturias

Asturias mangrupikeun komunitas otonom Spanyol, di basisir kalér nagara. Éta dicicingan ku sakitar sajuta jalma sareng éta mangrupikeun daérah, Asturias mangrupikeun ibukota guha sareng seni batu di Spanyol. Minuhan guha anu paling indah sareng berharga.

Gurun Tabernas

Gurun di Spanyol

Ngawangkong ngeunaan gurun di Spanyol hartina ngobrol ngeunaan Tabernas, di Almería. Anu sanésna mangrupikeun daérah gurun. Wani nepungan maranehna.

nu geulis

Kota ditinggalkeun Madrid

Kota-kota Madrid anu ditinggalkeun mangrupikeun conto Spanyol depopulated. Tapi balik payun na didatangan aranjeunna. Aranjeunna tetep leuwih ti hiji kejutan.

Calamocha

Kota paling tiis di Spanyol

Kota paling tiis di Spanyol kapanggih utamana di dataran Castilian, Aragon jeung Catalonia wétan. Wani nepungan maranehna.

Lingkungan anu paling bahaya di dunya

Dunya mangrupikeun tempat anu teu adil, beuki seueur jalma miskin sareng kamiskinan nyababkeun kajahatan. Kiwari, kahirupan di kota-kota gedé parantos janten Sadaya kota di dunya ngagaduhan lingkungan anu bahaya dimana henteu pikaresepeun pikeun angkat, henteu siang atanapi wengi. Di dieu sababaraha di antarana.

Tiis

Kota pangleutikna di Spanyol

Kota-kota pangleutikna di Spanyol nyaéta ku sebutan sajarah, sanés ku pangeusina. Ieu kasus Frías atanapi Redes. Wani nepungan maranehna.

Paling kawentar cheeses Perancis

Perancis mangrupakeun sinonim jeung cheeses. Unggal wewengkon nagara boga kéju atawa cheeses tinangtu na, tur aya sabudeureun 240 cheeses nu bisa kapanggih sacara umum Panggihan rupa éndah tur ngeunah cheeses Perancis kawentar: Roquefort, Brie, Reblochon jeung loba deui ...

Lerma

Désa paling éndah di Burgos

Désa anu paling indah di Burgos: Kami nyarankeun rute ti Lerma ka Orbaneja del Castillo ngalangkungan Frías. Wani ngalakukeunana.

Kota di Jerman

Jérman ngagaduhan seueur tempat anu pikaresepeun pikeun pariwisata tapi saluareun kota, musium sareng sadayana anu aya hubunganana sareng Perang Dunya Kadua aya Panggihan kota anu paling indah di Jerman: Görlitz, Tübingen, Füssen, Bacharach sareng seueur permata abad pertengahan anu sanés.

Pantai Aro

Playa d'Aro: naon ningali?

Playa d'Aro: Naon ningali. Kota Girona nawiskeun anjeun pantai anu megah Kosta Brava sareng sababaraha monumen. Surak panggih jeung manéhna

Dataran Cortes (Kosta Rika)

Tips pikeun iinditan ka Kosta Rika

Diantara tip pikeun iinditan ka Kosta Rika, kami ngajelaskeun ukuran sanitasi, atanapi dokuméntasi. Tapi, di luhur sadayana, teraskeun sareng nganjang ka nagara éta

Calas of Cadaques

Salah sahiji basisir anu paling indah di Spanyol nyaéta Costa Brava. Éta ngalir 214 kilométer ka wates sareng Perancis sareng di dieu, di Cap de Creus, dimana aya The coves of Cadaqués, dina Costa Brava anu indah, aranjeunna sadayana anu anjeun milari: cai jernih kristal, olahraga, hiburan, alam. , jasa... .

Coves pangalusna di Jávea

Di kalér Alicante nyaéta kota Jávea, situs basisir anu éndah anu mikaresep cuaca anu saé sapanjang taun, super héjo sareng dipilih pisan ku anu terang teluk Jávea anu pangsaéna, di Alicante. Aranjeunna pantai hébat méakkeun pakansi alus.

Nagara paling dilongok di Éropa

Éropa mangrupikeun daérah dunya anu paling sering didatangan ku wisatawan. Aya waktos nalika sababaraha nagara anu paling indah aya di tukangeun Tirai Beusi. Diajar ngeunaan nagara-nagara anu paling sering didatangan di Éropa, anu paling dipilih ku wisatawan.

Ojen

Kota éndah Malaga

Di antara kota éndah Malaga nyaéta Ronda, Frigiliana, Antequera atanapi Archidona. Wani didatangan aranjeunna sarta ngarasakeun beauties maranéhanana

Pandangan Montefrío

Désa anu paling indah di Granada

Kota-kota anu paling indah di Granada ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaraosan laut sareng gunung, kalayan pantai sareng bentang anu spektakuler. Wani nepungan maranehna

Naon ningali di Saint Malo, Perancis

Perancis ngagaduhan tujuan anu saé dimana seni sareng sajarah digabungkeun. Salah sahijina nyaéta Saint Malo, tempat wisata anu pang populerna di Brittany Saint Malo mangrupikeun mutiara wisata di Brittany Perancis, tempat antara Romawi sareng abad pertengahan, kalayan pantai anu indah sareng jalan-jalan anu saé.

Sasak Alcantara

sasak Romawi kawentar

Sasak Romawi anu kasohor sapertos Mérida atanapi Aelius nunjukkeun kaahlian insinyur di Roma kuno. Panggihan nu paling geulis

Sajarah Masjid Biru di Istanbul

Salah sahiji kartu pos anu paling klasik di Turki nyaéta Masjid Biru anu kasohor anu nangtung ngalawan langit Istanbul. Neguaan, geulis, curvaceous, éta bakal Ngajalajah Masjid Biru éndah, salah sahiji khasanah hébat Istanbul, Situs Warisan Dunya sarta magnet wisata.

Sajarah ruruntuhan Romawi dina pantai Bolonia

Aya hiji desa di Spanyol kidul disebut Bolonia. Di dieu, di pantai na, di basisir Selat Gibraltar, aya susunan ruruntuhan Romawi, papanggih Baelo Claudia, ruruntuhan Romawi paling spektakuler di sakuliah jazirah Ibéria.

Témbongkeun Jaén

Naon ningali di Jaén

Naon ningali di Jaén. Kota Andalusia ngabogaan kompléks monumental éndah, sakuliling alam dreamlike jeung gastronomy alus

Dimana ngojay kalawan dolphins di Spanyol

Dolphins geulis tur super pinter. Éta mamalia laut, cetacea, sarta aya 34 spésiés. Naha anjeun terang? Abdi bogoh ka aranjeunna, tapi kuring nganggap aranjeunna, sanajan dilarang ngojay kalawan dolphins di Spanyol, aya tempat dimana anjeun bisa papanggih jeung berinteraksi sareng aranjeunna.

Buitrago del Lozoya

Kota éndah di Sierra de Madrid

Diantara kota éndah di Sierra de Madrid nyaéta Buitrago del Lozoya, Rascafría, El Berrueco atanapi La Hiruela. Wani nyaho aranjeunna.

Tips pikeun iinditan ka Riviera Maya

  Salah sahiji tempat wisata di Mexico nyaéta Riviera Maya. Mun anjeun resep panonpoé, laut jeung pantai, ieu téh salah sahiji anu pang ditéang sanggeus maksud di Riviera Maya: dimana cicing, naon nu kudu, iraha bade ngarambat ... Sagalana ngarasakeun pakansi Karibia alus!

Lanzarote: naon ningali

Lanzarote mangrupikeun pulo Kapuloan Canary, sareng saprak 1993 sadayana mangrupikeun Cagar Biosfir. Ngabayangkeun lajeng beauties na! Ieu mangrupikeun pulo kaopat anu paling kaopat Panggihan kaajaiban pulo Lanzarote: pantai, guha, seni, anggur, surfing ...

Naon ningali di Madrid dina hiji poé

Naha anjeun tiasa terang kota dina hiji dinten? Tangtosna henteu, atanapi sahenteuna anjeun henteu tiasa terang lengkep sareng kumaha pantesna kota ... tapi aya waktos anjeun henteu. Upami anjeun ngan ukur gaduh sadinten pikeun kenal Madrid maka anjeun kedah konsentrasi. on atraksi na pang populerna.

Naon anu tiasa ditingali di Andorra dina 2 atanapi 3 dinten

Kapangéranan Andorra aya di antara Spanyol sareng Perancis sareng mangrupikeun nagara daulat leutik anu ékspansi wilayahna ngan ukur 500 kilométer pasagi. Jalan-jalan di sabudeureun Andorra: anjeun tiasa angkat hiking, nganjang ka musium, ski sareng balanja anu saé.

Tips pikeun iinditan ka Black Forest

Salah sahiji daérah anu paling indah di Jerman nyaéta Black Forest. Anu teu bisa murag asih jeung leuweung padet na, desa dongeng na, nya Catet tips ieu teu sono pangalusna tina Black Forest: hiking, ski, désa abad pertengahan, Pertambangan heubeul, kadaharan exquisite, landscapes unforgettable.

Naon ningali di Portocolom

Dina Mallorca aya hiji kota jeung ngaran Portocolom, hiji desa fishing heubeul, pisan touristy, nu rests dina teluk geulis tur mangrupakeun hébat Portocolom mangrupakeun désa fishing di Mallorca nu mangrupakeun tujuan usum panas gede pikeun coves na, laut pirus na. , guha na, dapur na ...

Widang Lavender di Perancis

Nalika usum panas muncul di kiduleun Perancis, sababaraha daérah padesaan ngahurungkeun lavender sareng janten tontonan anu luar biasa. Ieu kumaha geulis aranjeunna Summer niupan up di Provence jeung padesaan Perancis flushed kalawan lavender.

Kota paling geulis deukeut Berlin

Berlin mangrupikeun ibukota Jérman sareng salah sahiji kota anu paling turis nalika nganjang ka Éropa. Leuwih ti 70 taun geus kaliwat saprak ahir Kadua.

Navaluenga

Naon ningali di Navaluenga

Naon ningali di Navaluenga. Kota Avila nawiskeun anjeun lingkungan alam anu istimewa, monumen sareng seueur kagiatan. Wani nyaho manehna.

Naon ningali di Okinawa

Perjalanan anu lengkep ka Jepang teu tiasa dibayangkeun tanpa terang Okinawa. Ieu mangrupikeun salah sahiji préféktur anu ngawangun nagara tapi sakitar tilu jam atanapi langkung di Okinawa éta mangrupikeun gerbang ka Jepang tropis.

Cala Pregonda

Coves of Menorca

Teluk Menorca nawiskeun anjeun pasir bodas anu saé sareng cai biru pirus anu jelas. Wani nyaho aranjeunna. Aranjeunna moal ngantep anjeun turun

Naon anu kudu dipigawé di kota heubeul Cuenca urang

  Cuenca mangrupakeun kota Spanyol geulis, kalawan sajarah millenary, sanajan wisata sarta atraksi sajarah dimimitian ku penjajahan Cuenca mangrupa kota Spanyol heubeul anu puseur bersejarah mangrupa Situs Warisan Dunya. Istana, gereja, alun-alun, puri, tembok sareng seueur deui.

Kumaha iinditan ku motorhome

Naha anjeun parantos ngarambat ku motor? Ngarasakeun perjalanan mandiri, lirén di tempat anu saé, janten jinis kuya atanapi keong? Perjalanan dina motorhome tiasa janten petualangan hirup anjeun atanapi ngimpina nyata, janten perhatosan tip ieu.

Biara Gua Kiev

Kiev mangrupakeun ibukota Ukraina, tapi oge jantung nagara, hiji kota kuna, jeung abad sajarah jeung richness budaya. Di dieu nyaeta kawentar Kiev guha biara nyaeta endah: catacombs, torowongan, gereja, chapels, museum, loba harta karun!

Dimana rék bulan madu

Bulan madu penting pisan sabab éta mangrupikeun momen nalika pasangan paling santai sareng tungtungna tiasa ngaraosan katengtreman sakedik. Naha éta Amérika, Asia, Afrika atanapi Eropa ... dimana anjeun badé bulan madu?

Obyek wisata Sagunto

Naon anu kudu dipigawé di Sagunto? Urang manggihan kota Levantine bersejarah jeung monumen sarta lingkungan alam. Buka payun na didatangan eta.

gurun Amérika Serikat

Dina loba film di Amérika Serikat urang ningali gurun kalawan Killers serial, cowboys, dealers ubar atawa jalma ngabogaan hiji petualangan. The deserts of Minuhan opat deserts hébat Amérika Serikat, cacti, coyotes, pasir, bushes, panas ekstrim komo salju.

Naon ningali di Limoges

Di daérah Limousin, Perancis, aya kota anu éndah diaku sacara internasional pikeun kualitas sareng kaéndahan porsél na: Limoges. Ieu mangrupakeun kota Limoges, Lawu tina beling kawentar di dunya, boga leuwih charms nawarkeun maneh.

Naon anu kedah ditingali di Jaipur

India mangrupikeun nagara ageung sareng salah sahiji nagara bagian anu nyusunna nyaéta Rajasthan, anu ibukota na nyaéta kota anu indah sareng pikaresepeun di Jaipur. Urang bakal nyarioskeun perkawis ayeuna dinten Jaipur mangrupikeun kota anu paling indah sareng wisata di India: istana, candi, benteng, kebon sareng musium, sadayana ngantosan anjeun.

Naon anu kedah ditingali di Mexico City

Ibukota Méksiko mangrupikeun kota anu lami, sregep, populér, pikaresepeun, bersejarah, pikaresepeun. Teu aya kecap sipat pikeun kota anu paling penting di Museum, taman, istana, kanal, seni, sajarah, piramida ... sadayana ieu sareng seueur deui anu anjeun tiasa terang di Mexico City.

Naon anu kedah ditingali di Nepal

Nepal mangrupikeun nagara alit di daratan di Asia, di buana India. Éta di Himalaya sareng tatangga na nyaéta Cina, India sareng Butan. Di Nepal anjeun tiasa didatangan tempat lahirna Buddha, Everest, candi, tempat suci sareng pangmayaran sareng ogé mikaresep alam anu paling éndah.

Kuil Mesir

Upami anjeun resep sajarah, peradaban kuno sareng misteri, Mesir kedah aya di rute tujuan tujuan anjeun. Sakali dina kahirupan anjeun anjeun kedah angkat ka Discover anu mana candi Mesir anu anjeun moal sono upami anjeun ngumbara ka nagara kuno sareng misterius ieu.

Kuil Megalithic Malta

Dunya ngagaduhan seueur tempat anu misterius, diantarana anu kirang dikenal sareng seueur anu dianggap. Malta mangrupikeun salah sahiji atanapi, anu langkung khusus, kuil-kuil. Kenalan candi megalitik misterius Malta.

Pantai pangalusna di Ibiza

Ibiza aya di Laut Tengah sareng mangrupikeun bagian ti Kapuloan Balearic, ngagaduhan 210 kilométer garis pantai sareng sababaraha pantai anu pang populerna sareng éndah di Nalika pandemi ieu aya di tukangeun urang, kumaha upami nyéépkeun sababaraha dinten di pantai anu pangsaéna di Ibiza?

Pantai pangalusna di Granada

Pantai-pantai anu pangsaéna di Granada mangrupikeun bagian tina anu disebut Costa Tropical. Maca tulisan kami sareng maju teras didatangan aranjeunna. Anjeun moal kuciwa

Nyéwa kafilah

Naha perlu asuransi motorhome?

Upami anjeun iinditan nganggo motorhome, penting pikeun ngagaduhan asuransi anu saé pikeun nutupan acara anu teu disangka-sangka. Naon anu anjeun kedah perhatoskeun supados tenang?

Kumaha pakéan di Dubai

  Uni Émirat Arab mangrupikeun sakumpulan émirat sareng diantarana nyaéta Dubai. Kanggo sababaraha waktos ayeuna parantos janten super populér pikeun anjeun Naha anjeun terang kumaha pakéan di Dubai? Pondok, rok mini sareng bikini atanapi rok panjang, panangan panjang sareng jilbab?

Kumaha jalan-jalan ka Koréa Kalér

Aya sababaraha nagara komunis anu tersisa di dunya sareng salah sahijina nyaéta Koréa Kalér. Patarosanna, naha kuring tiasa jalan-jalan di dinya? Éta sanés nagara anu kabuka pikeun wisata. Naha anjeun terang yén anjeun tiasa angkat ka Koréa Kalér? Leres! Salawasna dijaga, enya, sareng seueur larangan sanésna, tapi tanpa diragukeun, éta bakal janten perjalanan anu henteu hilap.

Genep kota paling aman di dunya

Genep kota anu paling aman di dunya ayana di Asia, Oséania, Éropa, sareng Amérika Kalér. Tokyo sareng Singapura menonjol diantarana

Pantai Es Trenc di Mallorca

Pasti taun hareup bakal janten taun anu langkung normal sareng urang bakal tiasa langkung seueur menikmati liburan usum panas urang. Janten, urang tiasa angkat ka Mallorca sareng istirahat. Pantai Es Trenc mangrupikeun pantai anu paling indah sareng populer di Mallorca: matahari, bukit pasir. laut pirus, karapihan pisan.

Budaya Amérika

Amérika mangrupikeun buana ageung, rupa-rupa penduduk asli sareng imigran, boh di kalér sareng di tengah ogé di kidul. Tapi kanyataanna sapertos kumaha budaya Amérika? Sababaraha tips praktis anu kedah diémutan upami anjeun iinditan, pikeun damel atanapi diajar.

Legenda Kanaria

Legenda Kanaria diideuan ku substrat Guanche anu beunghar, tapi aranjeunna ogé nyarioskeun pulau-pulau anu muncul sareng ngaleungit siga ku sihir

Pantai Biarritz

Biarritz gaduh seueur pantai anu saé pikeun berjemur, berselancar, ngojay, maén atanapi leumpang. Anu mana anu anjeun milari?

10 gunung jangkung luhur di dunya

Gunung Everest mangrupikeun gunung paling luhur di dunya, tapi éta henteu ngan ukur hiji-hijina. Terang anu mana salapan gunung paling luhur di dunya.

Pulo Yunani pangsaéna

Salah sahiji tempat usum panas pangsaéna di sakumna dunya nyaéta kapuloan Yunani. Naon tujuanna! Teu aya deui tempat anu éndah anu ngahias Laut Tengah. Asuransi Upami anjeun ngarambat nyalira, salaku pasangan atanapi salaku kulawarga, tong hariwang, aya pulau Yunani pikeun anjeun.

Pangalusna hotél di Punta Cana

Salah sahiji tujuan pantai anu pangsaéna di Amérika Tengah nyaéta Punta Cana, tempat di Républik Dominika dimana seueur kaindahan alam sareng anjeun ngarencanakeun liburan? Kami nyaritakeun mana anu pangsaéna hotél di Punta Cana: ngan ukur déwasa, kulawarga, sadayana kaasup ...

Vaksin pikeun ngarambat ka Brazil

Vaksin pikeun angkat ka Brasil mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyegah panyakit sareng nikmati perjalanan anjeun tanpa komplikasi

Badalona

Badalona kasohor sésa-sésa na ti jaman Romawi. Tapi ogé pikeun pantai anu saé sareng taman anu saé.

Basisir buligir

Pantai nudist Tenerife

Kami ngawartosan anjeun anu mana pantai pangalusna nudist di Pulo Tenerife sareng naon bentang na nawiskeun anjeun.

Sumber walungan Mundo

Sumber Walungan Mundo, di tengah Alcaraz Sierra of Albacete, mangrupikeun fenomena alami kaéndahan anu hébat anu bakal narik anjeun.

Cala Macarella

Cala Macarella mangrupikeun pantai paling spektakuler di Menorca kusabab keusik bodasna, cai biru na pirus sareng sakurilingna.

Cala Moraig

Cala Moraig mangrupikeun pantai paling unik di propinsi Alicante. Di jerona, Cova dels Arcs menonjol.

Melero meander

Melero meander ngawangun bentang anu unik sareng spektakuler anu anjeun tiasa tingali di Caminomorisco, milik wilayah Las Hurdes.

Pantai El Cañuelo

Pantai El Cañuelo dipiguraan ku lingkungan alam anu saé sareng caket pisan ka kota Malaga anu indah di Nerja.

Bukit Besi

Cerro del Hierro mangrupikeun lanskap karst anu saé ayana di propinsi Seville, caket kota Costantina sareng San Nicolás.

Kapuloan Yunani

Pulo paling geulis di Yunani

Urang bakal nyarioskeun pulau-pulau anu paling indah di Yunani, tempat-tempat anu dipikaresep ku wisatawan kalayan seueur pesona.

Kota-kota anu ditilar

Aya seueur kota anu ditinggal di dunya anu tadina kota anu makmur. Kami ngajukeun anjeun pituduh pikeun aranjeunna.

Pantai Oyambre

Pantai Oyambre di Cantabria

Kami nyaritakeun naon anu tiasa ditingali di pantai indah Oyambre di Cantabria sareng di daérah anu caket na.

Cala Llombard

Cala Llombards i Mallorca

Kami masihan anjeun nasihat ngeunaan naon anu kedah ditingali di Cala Llombard, di Pulo Mallorca, ogé tempat-tempat anu caket.

San Miguel de Escalada

San Miguel de Escalada mangrupikeun kaajaiban Spanyol sateuacan Romawi. Anjeun tiasa ngadatanganana di kotamadya Gradefes, propinsi León.

Panama Terusan

Kalayan kasusah pisan dina pangwangunanna, Terusan Panama mangrupikeun karya rékayasa pharaonic anu ngahijikeun laut ...

Masai Mara, tujuan safari

Masai Mara mangrupikeun tujuan safari anu hébat sareng narik wisatawan ti sakumna penjuru dunya. Pikeun aranjeunna anu resep ...

Pulo Portugis anu paling indah

Portugal pasti aya salah sahiji tujuan usum panas anu pang populerna pikeun jalma anu cicing di bagéan anu paling tiis ...

Pantai Islantilla

Pantai éndah Huelva

Urang bakal nyarioskeun mana anu mangrupikeun pantai anu paling éndah di Huelva, daérah keusik anu nawiskeun sababaraha tempat wisata pikeun wisatawan.

Kapuloan Marquesas, surga

Pagunungan, pepelakan héjo subur, laut biru, pantai sareng matahari, ringkesan anu saé tina Kapuloan Marquesas nyaéta….

Wilujeng sumping di samoa

Upami kuring mikirkeun kumaha kahirupan di surga kedahna, kuring henteu terang kunaon, tapi kuring salawasna ngabayangkeun hiji pulau ...

Perjalanan Sudan

Sudan mangrupikeun nagara Afrika bentang anu saé. Éta sanés tujuan wisata per se, éta langkung seueur pikeun petualangan ...

Goa, surga di India

Goa mangrupikeun tujuan tropis anu paling populér di India. Mangrupikeun tujuan pikeun seueur backpacker milarian anu saé ...

Perjalanan ka Kapuloan Cayman

Dunya gaduh seueur pulau anu saé sareng Laut Karibia konsentrasi sajumlah paradisa anu saé. Salaku conto, Kapuloan ...

Kamakura, tujuan di Jepang

  Kamakura mangrupikeun salah sahiji wisata khas anu tiasa dilakukeun ti Tokyo, ibukota Jepang. Upami dunya ...

Riga

Laut Baltik

Dibandingkeun sareng perairan haneut sareng rame di Laut Tengah, Laut Baltik tiasa katingalna tiis, jauh sareng ...

Lalampahan Phuket

  2020 anu dahsyat ieu parantos réngsé. Urang parantos tiasa ngaharepkeun yén urang bakal ningalkeun pandemi sareng ...

Lingkaran Arktik

Lingkaran Arktik mangrupikeun daérah parawan pangageungna di planét ieu. Bumi usum salju anu teras-terasan anu sanaos tahan ...

Perjalanan Vladivostok

Vladivostok mangrupikeun kota Rusia anu caket pisan sareng wates sareng Cina sareng Koréa Kalér. Éta mangrupikeun…

Pulo Guadalupe

Bentang anu seueur anu dipilarian ku palancong ngagaduhan pantai, matahari sareng cai pirus. Aya sababaraha tujuan sareng ciri ieu, tapi ...

Wisata ka Sarajevo

Sarajevo nyaéta ibukota Bosnia sareng Herzegovina, kota anu seueur héjo, anu aya di lebak anu dikurilingan ...

Nagara Oséania

Dunya dibagi kana daérah géografis sareng salah sahijina nyaéta Oséania. Daérah ieu sumebar di kadua belahan bumi ...

London sareng murangkalih

Aya kota anu ramah pisan pikeun didatangan ku murangkalih sabab nawiskeun wisata, musium, kagiatan, desain anu gampang dilayari ...

Nagara Amérika Tengah

Amérika mangrupikeun buana anu kacida gedéna anu ngalir ti tungtung ka tungtung dunya. Aya seueur nagara, tapi tanpa diragukeun ...

Jalan Perancis Santiago

Camino Frances de Santiago ngamungkinkeun anjeun terang kota anu saé sapertos Estella, Nájera, Carrión de los Condes atanapi Astorga.

Nagara Asia

Dunya ageung sareng nalika ngarencanakeun perjalanan, kumaha urang hoyong gaduh waktos sareng artos ka ...

Iraha ngagaleuh tiket maskapai

Urang sadayana resep ngumbara, langkung-langkung upami urang nyungkeun nawar sareng ngalaksanakeunana sakedik artos. Dina waktos ...

Tujuh kaajaiban Dunya

Ti saprak 2007 aya 7 Kaajaiban anyar Dunya modéren anu dipilih dina survey global langkung ti 90 ...

Terusan Suez

Aya saluran jijieunan yén umat manusa parantos ngawangun dunya sareng anu kasohor di dunya. Salah sahijina nyaéta ...

Kumaha pakéan di Yordania

Anjeun parantos mutuskeun badé angkat ka Yordania nalika kaayaan kaséhatan balik deui ka normal. Anjeun maca ngeunaan tujuan wisata, tuangeun, visa, transportasi sareng seueur deui ...

Perjalanan ka Étiopia

Abdi resep tujuan anu teu ati-ati, tina jalur anu keok. Sareng éta kusabab langkung ti wisata anu kuring resep ...

Walungan Nil

Salah sahiji walungan anu kawéntar di dunya nyaéta mamang nyaéta Walungan Nil. Entong béjakeun yén éta henteu ...

Naon anu kedah ditingali di Mongolia

Mongolia. Ngan ukur nami anu nyandak urang langsung ka bumi anu jauh sareng misterius, kalayan pesona millenary. Mangrupikeun nagara ageung, tanpa ...

Basisir Spanyol

Pantai pangalusna di Spanyol

Kami ngawartosan anjeun anu mana pantai anu pangsaéna di Spanyol, sababaraha pantai keusik anu hébat pikeun didatangan.

Agadir, tujuan di Maroko

Nalika éta ngalirkeun sadayana urang masih bakal aya ngantosan datang. Kumaha upami nyandak perjalanan pondok ka Maroko? Kumaha upami perjalanan ...

Naon anu kedah ditingali di Bologna

Italia mangrupikeun tujuan wisata anu hébat di Éropa. Sejarah, budaya, bentang ... Jalma tiasa ngumbara sababaraha dinten ngalangkungan na ...

Gurun Sonoran

Naha anjeun resep padang pasir? Aya seueur di unggal buana sareng salah sahiji anu paling penting di Amérika Kalér ...

Alcala del Jucar

Déklarasikeun komplek sajarah-seni saprak 1982, Alcalá del Júcar mangrupikeun salah sahiji kotamadya anu paling éndah di Spanyol. Nyaéta perkawis…

Perjalanan ka Situ Baikal

Danau cai tawar pangageungna sadunya, ku jilidna, nyaéta Danau Bailkal. Ngandung cai langkung seueur tibatan ...

Uzbékistan, tujuan di Asia

Dunya ageung sareng seueur pisan tempat anu bakal didatangan ... Upami urang angkat ti Amérika, Éropa sareng anu paling dikenal ...

Villanueva tina Orok

Salah sahiji kotamadya anu paling indah di propinsi Ciudad Real babarengan sareng Almagro nyaéta Villanueva de los Infantes, ...

Pariwisata Nuremberg

Salah sahiji kota anu beuratna sorangan dina sajarah nyaéta Nuremberg. Sigana mah urang langkung kenal ti buku ...

Coves of Mallorca

Coves of Mallorca

Kami nunjukkeun ka anjeun coves pangsaéna di Mallorca, paradises leutik pikeun mikaresep liburan anjeun.

Naon anu kedah ditingali di Florida

Salah sahiji nagara bagian anu ngawangun Amérika Serikat nyaéta Florida. Mangrupikeun kaayaan dimana seueur jalma cicing sareng géografi na ...

Naon anu kedah ditingali di Hong Kong

Hong Kong mangrupikeun tujuan anu beragam, beunghar, bageur sareng anu datang, super pikaresepeun ... Pantesna didatangan kota ieu sababaraha dinten atanapi ...

Naon anu bakal didatangan di Filipina

Pilipina mangrupikeun tujuan perjalanan anu hadé. Éta ngagaduhan seueur tempat anu pikaresepeun sareng éta sababna ngabutuhkeun perjalanan anu misah ...

Oman, tujuan anu teu biasa

Kumaha saur anjeun ngeunaan lalampahan ka Oman? Éta panginten henteu aya dina daptar tujuan wisata paling ...

Jalan di Aranda de Duero

Douro Aranda

Aranda de Duero mangrupikeun lahan anggur, tapi ogé bersejarah. Ieu ditarjamahkeun kana warisan monumental anu euyeub sareng gastronomi anu saé.

Naon anu kedah ditingali di Zurich

Kota panggedéna di Swiss nyaéta Zurich, pusat ékonomi, kauangan sareng universitas na. Anjeun tiasa dugi ka dinya nganggo pesawat, ku jalan ...

Naon anu kedah ditingali di Lyon

Perancis ngagaduhan seueur tujuan anu saé sareng anjeun henteu kedah ditinggal nyalira sareng Paris. Salaku conto, kota sanés anu seueur sejarahna nyaéta ...

Témbong Soria

Naon anu kudu dilakukeun di Soria

Upami anjeun heran naon anu kedah dilakukeun di Soria, kami bakal nyaritakeun yén éta ngagaduhan warisan sejarah-seni anu luar biasa sareng gastronomi anu lezat.

Antwerp, tujuan di Flanders

Antwerp mangrupikeun ibukota propinsi anu sami nami na, ayana di Flanders. Éta kota anu saé, ngan ukur 40 ...

Colombo di Sri Lanka

Dipikawanoh salaku "pulau sarébu ngaran" sabab sapanjang sajarah éta dipikaterang ku seueur ...

Témbong Las Hurdes

Las Hurdes

Las Hurdes sanés deui daérah mundur anu digambarkan ku Buñuel. Dinten ieu aranjeunna nawiskeun bentang anu saé sareng gastronomi anu saé pisan.

The Plaza de la Virgen Blanca

Naon anu kedah ditingali di Vitoria Gasteiz

Upami anjeun heran naon anu kedah ditingali di Vitoria Gasteiz, kami bakal nyaritakeun yén kota Basque ngagaduhan seueur monumén ti sadaya jaman sareng seueur kawasan héjo.

Basisir Huelva

Basisir Huelva

Kami ngawartosan anjeun anu mana pantai anu pangsaéna di Huelva sareng ciri naon anu dipiboga ku aranjeunna supados anjeun tiasa daptar upami ieu tujuan anjeun.

Hue, tujuan di Vietnam

Salah sahiji tujuan anu paling indah di Vietnam nyaéta Hue, kota kuno anu pernah janten ibukota nagara ...

Pandangan Jaca

Naon anu kedah ditingali di Jaca

Upami anjeun parantos heran naon anu kedah ditingali di Jaca, kami bakal nyaritakeun yén kota Aragonis beunghar ku warisan anu monumental sareng bentang Pyrenean anu saé.

Perjalanan ka Islandia

Upami anjeun resep mandi termal sareng alam liar, sok nangtang, maka anjeun kedah ngadatangan Islandia. Perdana Menteri ngumumkeun ...

Témbong Sierra Nevada

Monakil

Monachil kaitung dina istilah kotamadya sareng Resort ski Sierra Nevada. Tapi éta ogé nawiskeun anjeun warisan monumental sareng gastronomi anu saé.

Mandi, tujuan Inggris pisan

Upami anjeun resep novél Jane Austen atanapi pilem Inggris anu lumangsung dina abad ka-XNUMX, pastina pasti ...

Ponta Delgada

Ponta Delgada di Azores

Pendakan naon anu tiasa ditingali di kotamadya Ponta Delgada, di Azores, kalayan seni jalanan, gedong sareng bentang anu saé.

Nganjang ka Lago di Como

Upami aya bentang danau anu saé di Italia, éta téh Lago di Como. Di dieu sakedik… digabungkeun.

Pandangan biara Sant Feliu de Guixols

Sant Feliu de Guixols

Sant Feliu de Guixols ngagaduhan warisan anu monumental anu lega. Tapi, di luhur sadayana, éta nawiskeun anjeun pantai sareng coves anu saé dina setting anu teu tiasa dibandingkeun.

Curug Niagara

Nyiptakeun wates alami antara Amérika Serikat sareng Kanada, Niagara Falls mangrupikeun tontonan alam anu diwangun ku tilu curug ...

Perjalanan ngalangkungan Kapadokia

Salah sahiji kartu pos anu pang populerna di Turki nyaéta Cappadocia, daérah bersejarah anu ngalangkungan sababaraha propinsi sareng ngagaduhan ...

Menara London

Salah sahiji tempat wisata anu pang populerna di ibukota Inggris nyaéta Tower of London. Nalika kuring datang deui ...

Roque Nublo

Roque Nublo di Gran Canaria

Kami ngawartosan anjeun naon anu tiasa ditingali upami urang ngadatangan Roque Nublo, formasi batu anu aya di tengah Pulo Gran Canaria.

Perjalanan ka Machu Picchu

Salah sahiji tempat anu paling sakti di dunya, dimana hubungan antara urang sareng lingkungan tiasa ditingali tina saderhana ...

Kaldera Santorini

Naon anu kedah ditingali di Santorini

Upami anjeun naros naon anu kedah ditingali di Santorini, kami bakal nyaritakeun yén Pulo Yunani pinuh kaajaiban alam, situs arkéologis sareng monumen.

Wisata Kamboja

Kamboja mangrupikeun karajaan anu aya di Asia Tenggara sareng salah sahiji mutiara wisata di dieu, sareng ...

Perjalanan ka Pegunungan Rocky

Aranjeunna henteu kasohor sapertos Andes atanapi Alps, atanapi henteu sakumaha megah, tapi pastina dunya bioskop sareng ...

Pandangan Patones ti Luhur

Patones ti Luhur

Patones de Arriba mangrupikeun conto anu hadé pikeun arsitektur batu tulis di Madrd. Tapi éta ogé ngagaduhan lingkungan anu istimewa.

Perjalanan ka afrika kidul

Upami anjeun henteu kantos nganjang ka buana Afrika, perjalanan ka Afrika Kidul tiasa janten cara anu saé pikeun kenal ...

Delphi, di Yunani

Yunani mangrupikeun tujuan anu teu kedah ditingali ku palancong. Éta ngagaduhan sadayana: gastronomi anu luar biasa, seueur sajarah, seueur budaya sareng ...