Istana westminster

adat Inggris

Adat istiadat Inggris sapertos Boxing Day atanapi robih penjaga di Buckingham bakal kaget anjeun. Wani ngarambat ka dinya terasrasakeun aranjeunna

adat Sénégal

Sénégal mangrupikeun nagara di Afrika Kulon sareng katelah "gerbang ka benua Afrika". Ieu mangrupakeun nagara geulis, kalawan rupa-rupa landscapes sarta Nyaho adat jeung tradisi budaya Sénégal.

Budaya Yunani

  Yunani mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata anu pang populerna di dunya. Barina ogé, éta mangrupikeun tempat démokrasi barat modéren urang sareng anjeun masih mendakan adat Yunani: naon tuangeun, kumaha kulawarga, padamelan, seni ...

Adat istiadat Italia

Pendakan adat-istiadat Italia, anu parantos ngawangun karakter pangeusina kana sababaraha waktos.

Budaya Jérman

Jérman aya di tengah Éropah sareng saatos Rusia nagara éta mangrupikeun jumlah penduduk anu pangageungna di buana, kalayan hirupna 83 juta jalma. Pendakan kumaha budaya Jérman, kumaha masarakatna, adat-istiadatna, tradisi na

Budaya Mesir

Mesir mangrupikeun nagara Muslim, janten langkung saé terang sababaraha hal ngeunaan budaya sateuacan anjeun ngumbara. Kumaha pakéan, kumaha salam, kumaha kalakuanana.

Budaya Roma

Roma mangrupikeun kota anu paling luar biasa di Éropa. Abdi resep ka kota ieu, éta moal tiasa langkung geulis, langkung budaya, langkung menarik ... Mustahil Sateuacan angkat ka Roma terang sakedik perkawis budaya, sejarahna, asakanana, festival sareng tradisi na.

Kostum régional Galicia

Diajar ngeunaan sajarah kostum régional Galicia, pakean tradisional patani abad tujuh belas sareng anu teras dugi ka ayeuna.

Budaya china

Cina mangrupikeun nagara anu saé kalayan budaya millenary, rich sareng beragam. Éta ibarat dunya anu misah, kalayan basana, festivalna, zodiakna sorangan, budaya Cina na euyeub, beragam, pikaresepeun, pikaresepeun. Adat istiadat, festival, kadaharan, musik ... bahkan zodiak maranéhna!

Kostum has daérah Andean

Kami maca "Andean Region" sareng urang mikir Amérika Kidul sareng sababaraha nagara, tapi dina kanyataanana, khususna, éta ngarujuk kana salah sahiji genep daérah alam. Wilayah Andean mangrupikeun daérah anu ngagaduhan bénten bentang sareng budaya di Kolombia . Pilarian kostum khas na!

Kostum has ti Oaxaca

Kostum has napsirkeun adat istiadat, tradisi, sagala hal anu aya hubunganana sareng daratan sareng masarakatna, budaya, agemanna, gastronomi na, Kostum khas Oaxaca mangrupikeun himne kanggo warna sareng kabahagiaan. Entong lirén kenal aranjeunna.

Kostum khas Chiapas

Méksiko mangrupikeun nagara multikultural anu ngagaduhan tradisi lami-lami. Salah sahiji daérah anu paling éndah nyaéta Chiapas, di belah kidul-kulon na bangsa. Éta ngagaduhan satengah na Upami aya kostum warna-warni sareng bageur nyaéta kostum khas Chiapas, "chiapaneca". Tapi anjeunna henteu ngan ukur hiji!

Kostum khas Nicaragua

Kostum has unggal nagara atanapi masing-masing daérah dina jero hiji nagara nyaritakeun ngeunaan daérah, adat istiadatna sareng tradisi na. Sareng nalika aya anu nyarioskeun tentang kostum khas Nicaraguan dihubungkeun sareng tarian tradisionalna, maka siap-siap pikeun dunya warna anu cerah sareng gumbira.

Kostum khas Vénézuéla

Unggal nagara atanapi unggal daérah dina hiji nagara ngagaduhan kostum anu khas, baju tradisional anu ngahijikeun folklore na, nyaéta éksprési budaya. Diajar ngeunaan kostum khas Vénézuéla sareng sadaya variasi na, daérah dumasar daérah.

Tradisi Spanyol

Masing-masing nagara ngagaduhan adat istiadatna, mangrupikeun produk tina jalanna jaman, masarakatna, daratanana. Naon, nyaéta adat Spanyol anu pantes? Naha anjeun terang tradisi Spanyol anu paling populér? Flamenco, adu banteng, pésta, pésta, kumaha kawinan, naon anu badé bar sareng tapas ...

Balapan kuda Sanlúcar

Balapan kuda Sanlúcar mangrupikeun pagelaran anu béda anu lumangsung di lingkungan alam anu saé sareng istimewa

Tradisi Méksiko

Méksiko mangrupikeun nagara anu ngagaduhan kaanekaragaman budaya anu pangageungna di Amérika, janten ngagaduhan laut tradisi anu pikaresepeun sareng panasaran. Sababaraha sepuh pisan, anu sanésna Poé Paéh, Parawan Guadalupe, Karnaval Veracruz, para mariachis, para posada ... terang sadayana tradisi budaya Méksiko!

Naon papakéan urang Maya

Urang Maya parantos janten salah sahiji jalma anu paling penting sareng pikaresepeun di dunya kuno. Didistribusikeun ka seueur Amérika Tengah, mang rebu-rebu taun. Naha anjeun kantos naros kumaha pakéan urang Maya kuno? Aranjeunna nganggo rok, sendal, hiasan rambut, kaos warna-warni, sareng seueur bulu.

Legenda Kanaria

Legenda Kanaria diideuan ku substrat Guanche anu beunghar, tapi aranjeunna ogé nyarioskeun pulau-pulau anu muncul sareng ngaleungit siga ku sihir

Kostum tradisional Rusia

Sarafan, poneva, kaftan, mangrupikeun nami sababaraha kostum tradisional Rusia, warisan kabeungharan budaya jalma-jalma Éropa kuno ieu

Kujang Méksiko

Legenda Méksiko, anu ngaréspon sintésis budaya pra-Columbian sareng Éropa, ngawangun warisan étnografi anu euyeub

Pakéan tradisional Jepang

Jepang mangrupakeun bumi kadua kuring. Kuring parantos aya sababaraha kali sareng kuring henteu tiasa ngantosan panyakit pandemi bakal balik deui. Abdi bogoh ka nagara ieu, rakyatna, gastronomi sareng Kimonos, obis, yukatas, sendal geta? Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan papakéan tradisional Jepang?

Leumpangna dua belas rasul

Legenda Jam Astronomi Iraha

Jam Prague Astronomi nyaéta potongan unik di dunya, kami bakal nyaritakeun legenda anu ngurilingan karya seni anu luar biasa ieu. Maca tulisan!

Kostum khas Yukatán

Kostum khas Yukatán mangrupikeun hasil pergaulan antara pribumi sareng Hispanik. Éta dibawa nalika jaran, tarian tradisional daérah

Legenda Galicia

Legenda Galicia sakumaha seueur sabab aranjeunna geulis sareng ngaréspon warisan lisan sareng mitos anu euyeub di bumi Breogán

Kostum Jalisco has

Pakéan khas Jalisco aya hubunganana sareng tradisi charrería sareng mariachi. Kituna, éta ngagambarkeun anu paling asli ti Méksiko.

Legenda Roma

Legenda Roma

Legenda Roma seueur pisan anu bahkan ngarah ningali pendirian kota sareng taun-taun mimiti ayana.

Legenda Seville

Legenda Seville seueur pisan sareng ngarujuk ka jaman mitos tina karakter anu nyicingan kota Andalusia anu saé.

Kostum has Veracruz

Kostum khas Veracruz ngagabungkeun otomatis sareng naon anu asalna ti Spanyol. Éta pinunjul pikeun kautamaan bodas sareng kaén saderhana na.

Pakéan India

Pakéan India

Kami ngawartosan anjeun sadayana detil ngeunaan pakean khas sareng tradisional di India pikeun langkung seueur ngeunaan budaya na.

Tradisi Irlandia

Tradisi Irlandia

Urang bakal nyarioskeun sababaraha tradisi anu pangsaéna di Irlandia pikeun terang tujuan anu luar biasa ieu langkung sakedik.

Argoitia

Argoitia, adegan 'Dalapan ngaran kulawarga Basque', teu aya. Pikeun nyiptakeunana, bagéan kota sapertos Zarautz, Zumaya atanapi Guetaria dicandak.

San Miguel de Escalada

San Miguel de Escalada mangrupikeun kaajaiban Spanyol sateuacan Romawi. Anjeun tiasa ngadatanganana di kotamadya Gradefes, propinsi León.

asrama Leon

Parador de León atanapi Biara San Marcos mangrupikeun permata arsitéktur dimana anjeun bakal karaos diangkut kana waktos-waktos anu kalangkung.

Budaya Arab

Urang hirup dina dunya anu beragam sareng éta kaanekaragaman anu ngajantenkeun urang pikaresepeun salaku spésiés. Dinten ieu kami bakal ningali ...

Tujuh kaajaiban Dunya

Ti saprak 2007 aya 7 Kaajaiban anyar Dunya modéren anu dipilih dina survey global langkung ti 90 ...

The Colossus of Rhodes

Ayeuna dunya modéren parantos milih kaajaiban nyalira, tapi sacara historis Kaajaiban Dunya Kuno nyaéta ...

Museum Cerralbo

Lokasina di agam abad ka-XNUMX anu indah sareng pusat di jalan Ventura Rodríguez, Museum Cerralbo mangrupikeun ...

NZ

Dimana Selandia Anyar

Selandia Anyar, salah sahiji tempat kalayan bentang anu paling luar biasa sareng paling dilestarikan di planet ieu. Henteu kabeneran yén ...

Adat istiadat Spanyol

Dina taun 60an, pamaréntah Spanyol nyusun kampanye wisata pikeun narik pengunjung ka Spanyol anu ngaluarkeun ...

Teater Mérida

Téater Romawi Mérida

Di beulah kulon Spanyol nyaéta Mérida, ibukota Extremadura, anu diadegkeun ku urang Romawi di ...

Katedral Vitoria

Lokasina di bagian paling luhur gunung tempat kampung kuno Gasteiz netepkeun éta ...

Panasaran dunya

Planet urang ageung pisan janten seueur curiosities di dunya anu ngabantosan urang ngartos budaya ...

Uang Kertas dunya

Aya seueur nagara sahingga seueur mata uang. Sakumaha ayeuna sababaraha nagara di Éropa ngabagi ...

Tiket ka Museum Vatikan

Lokasina di jantung Roma, kota abadi, Vatikan mangrupikeun nagara pangleutikna di sadayana Éropa sareng ...

7 tarian dunya ngareureuwas

Folklor mangrupikeun susunan tradisi budaya hiji jalma anu ngawangun identitas na sareng diturunkeun ti generasi ka generasi ...

Istana Infantado

Istana Dukes of Infantado, di Guadalajara, mangrupikeun gedong anu paling éndah di kota Castilian-La Mancha. Tugu anu dinyatakeun ...

Adat istiadat Guatemala

Amérika mangrupikeun buana anu beunghar ku budaya sareng sajarah sareng bagian tengahna ngagaduhan warisan Maya anu hébat anu henteu diwatesan ku Méksiko, sapertos sababaraha Guatemala anu teu aya pipikiran mangrupikeun lahan anu beunghar ku tradisi sareng adat istiadat, sababaraha asal pra-Hispanik, anu sanés diwariskeun ti Spanyol Kaget diri anjeun sareng aranjeunna!

Adat istiadat Kuba

Salaku hasil tina campuran budaya, dina prosés anu lumangsung sababaraha abad, budaya unik anu hébat ...

Adat Jérman

Adat Jérman

Adat istiadat Jérman nyarios pisan ka kami ngeunaan gaya hirup sareng karakter urang Jérman, hal anu penting pikeun ngumbara di dinya.

Adat istiadat Koréa Kidul

  Kanggo sababaraha waktos ayeuna, panginten dékade ayeuna, Koréa Kidul parantos aya dina peta dunya budaya populér. Kunaon Kusabab gaya musik anjeun, anjeun badé ka Koréa Kidul? Anjeun yakin resep drama sareng k-pop tapi sateuacan anjeun neundeun suku di dinya, kumaha upami anjeun diajar ngeunaan adat Korea?

Menara Eiffel

Adat istiadat Perancis

Nalika urang nyiapkeun perjalanan aya seueur hal anu urang kedah pikirkeun supados sadayana janten ...

Adat istiadat adat

Argéntina dasarna mangrupikeun nagara imigran, sanaos géografi na saé pisan anu gumantung kana dimana anjeun angkat anjeun bakal tiasa kontak sareng adat istiadat anu anjeun badé ka Argentina sareng hoyong terang sakedik deui? Teras kenalkeun sababaraha adat-istiadatna, tuangeun, minuman khas, sikap sareng adat sosial.

Adat istiadat Jepang

Jepang mangrupikeun tujuan anu kuring pikaresep, kuring tiasa nyebatkeun tempat kuring di dunya di balik nagara asalna. Abdi bogoh ka Jepang, dugi ka kuring nuju liburan di tilu tukang ieu. Naha anjeun ka Jepang? Teras terang perkawis adat Jepang anu paling penting pikeun terang kumaha réaksi na. Sareng mana anu teu tiasa anjeun laksanakeun!

Lebaran

Tradisi USA

Pilem sareng serial Amérika parantos nunjukkeun ka kami adat masarakat Amérika dina sababaraha kali. Urang tiasa panginten ...

Kostum has Kolombia

Kostum has nagara mangrupikeun conto budaya sareng sajarah na. Dina kasus Kolombia, folklore ...

Kostum khas Méksiko

Kostum has nagara, sapertos gastronomi atanapi musik, mangrupikeun ungkapan folklore na. Hurung ...

Pakean khas Ékuador di awéwé

Kostum has Ékuador

Pendakan kostum khas Ékuador gumantung kana daérah na. Kumaha urang asing anu ngumbara di dinya nganggo baju? Pendakan!

Taj majal

Budaya Hindu

Kenalkeun budaya India sareng mendakan adat-istiadat masarakat Hindu dina hal agama, gastronomi, festival sareng seueur deui budaya Hindu.

Barudak nganggo baju khas Brazil

Kostum has ti Brazil

Pendakan kostum khas Brazil, sareng baju anu aranjeunna anggo gumantung kana waktos taun sareng daérah. Naon pakéan Brasil? Panggihan di dieu!

Buddha, buku Budha anu pangsaéna

Buku anu pangsaéna pikeun ngartos Buddhisme

Naha anjeun panasaran ngeunaan budaya Budha? Naha anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis agama ieu? Di dieu kami nyandak anjeun kompilasi sareng buku anu pangsaéna ngeunaan Budha.

Bandéra Wales

Bandéra Wales

Naha aya naga dina bendera Wales? Kami nyaritakeun carita anu aya di tukangeun lambang jalma Welsh. Naon éta hartosna? Pendakan!

Rute wisata pikeun anu resep pustaka

Upami sababaraha minggu ka pengker kami nampilkeun anjeun 10 pilem anu ngan ku ningali éta ngajantenkeun anjeun hoyong ngumbara ka tempat-tempat anu saé ...

Bui London

London Dungeon: Teror di London

Kami ngawartosan anjeun kumaha London Dungeon, musium horor anu nawiskeun acara sareng acara anu bakal ngantep anjeun ngageter. Naha anjeun hoyong ningali kumaha éta?

Pakéan tradisional awéwé Mexico

Pakean khas awéwé Méksiko

Pendakan papakéan khas awéwé di Méksiko, baju sareng pakaian anu paling tradisional, modéren atanapi khusus pikeun pésta.

Awéwé Kamboja

Pakéan tradisional Kamboja

Upami anjeun ngarencanakeun angkat ka Kamboja, pikaresepeun anjeun terang baju sareng pakean khas daérah éta. Kumaha cara pakéan di Kamboja? Pendakan.

Panonpoé Metro Madrid

Metro de Madrid, sakedik tina Sejarah urang

Metro de Madrid langkung ti ngan ukur sarana transportasi. Mangrupikeun sapotong sajarah Madrid sareng musium. Kami ngawartosan anjeun sadayana ngeunaan anjeunna dina pos ieu.

Olahraga di Wales

Olahraga mangrupikeun hal anu jero dina Wales sapertos maén bal, rugbi, jangkrik, snooker, sareng sajabana, hal anu narik rébuan jalma.

Museum Sejarah Kedokteran

Dinten ieu kami bakal didatangan sababaraha musium sajarah kadokteran. Hayu urang mimitian tur di Museum Sejarah Sejarah ...

Masker Folkloric Peru

Standar sanés tina karajinan Peruvian nyaéta topéng, dianggo ti jaman baheula pikeun dijantenkeun hubungan sareng ...

Tempat Bersejarah di Amérika Tengah

Perang sareng perang anu dipimpin nagara, padumukan anu sainganana di Asia sareng Éropa, sareng seueur bencana alam sareng tragedi, urang tiasa ...

Adat Piura

Piura mangrupikeun tujuan anu paling dipikaresep di Peru, tempatna di beulah kalér sanés nagara anu aya hubunganana sareng basisir.

Grup Aborigin di Afrika

Bushmen ti gurun Kalahari, numutkeun sejarawan sareng arkéologis, pentingna na aya dina kanyataan yén aranjeunna mirip pisan sareng genetika sareng imigran Afrika munggaran

Pakéan Perancis

Perancis ayeuna henteu ngagaduhan gaya kota anu unik, sanaos tiasa disebatkeun sababara ...