Kumaha piramida Mesir diwangun?

Piramida Mesir mangrupikeun salah sahiji misteri anu hébat di dunya. Éta hal anu luar biasa, utamana mun anjeun ngadangukeun téori anu geus anyaman tur nuluykeun Piramida Mesir anu heran tur misteri dina waktos anu sareng. Naha anjeun percanten kana naon anu dicarioskeun ku arkeolog ngeunaan konstruksina atanapi saur anjeun aya ucing dikonci?

Burj Khalifa

munara pangluhurna di dunya

Munara pangluhurna di dunya kapanggih utamana di Asia. Anu kahiji ti Kulon aya di tempat kadalapan. Wani manggihan aranjeunna.

Bunker di luhureun León

Bunkers di Spanyol

Aya seueur bunker di Spanyol ti Bilbao dugi ka Katalonia, ngalangkungan Madrid. Naha anjeun henteu nyangka nganjang ka aranjeunna mangrupikeun bentuk pariwisata alternatif?

Kumaha Kapuloan Canary kabentuk?

Kapuloan Canary nyaéta hiji kapuloan di Samudra Atlantik. Aranjeunna aya di kalér-kuloneun Afrika sareng total jumlahna dugi ka dalapan pulo, lima pulo sareng dalapan. Kapuloan Canary mangrupikeun pulo-pulo anu gunung seuneuan aktip sareng alam overflowing. Panggihan naon anu dipikanyaho ngeunaan formasina ngaliwatan waktos, magma sareng ledakan piroplastik.

Kadaharan has Seville

Gastronomy Spanyol ngeunah pisan sareng variatif, janten dimana waé anjeun badé tuang anu luar biasa. Upami, contona, anjeun jalan-jalan di sabudeureun éta Upami anjeun angkat ka Seville, tong hilap nyobian tuangeun anu paling khas tina gastronomy anu lezat sareng variatif: lauk, kéong, legum, sosis sareng seueur deui.

Paling kawentar cheeses Perancis

Perancis mangrupakeun sinonim jeung cheeses. Unggal wewengkon nagara boga kéju atawa cheeses tinangtu na, tur aya sabudeureun 240 cheeses nu bisa kapanggih sacara umum Panggihan rupa éndah tur ngeunah cheeses Perancis kawentar: Roquefort, Brie, Reblochon jeung loba deui ...

Alhambra ti Granada

Carita ngeunaan Alhambra

Carita ngeunaan Alhambra. Manggihan legenda nu geus dipirig ku monumen éndah Granada, nyatakeun Situs Warisan Dunya.

Amazon

Adat istiadat wewengkon Amazon

Adat istiadat di daérah Amazon kalebet kapercayaan agama sareng cara hirup suku-suku anu nyicingan éta. Panggihan aranjeunna.

Tradisi langka di dunya

Sareng nalika anjeun mikir yén dunya mangrupikeun tempat anu langkung normal tibatan waktos anu sanés, anjeun sadar yén éta henteu, yén masih aya tradisi, adat istiadat, hal-hal Pecah piring, amputasi ramo, ngalungkeun tomat, jeruk atanapi kayu manis, nyamar tangkorak kuda. , luncat orok ... anjeun terang ieu tradisi aneh?

Paella

Kadaharan has Spanyol

Kadaharan khas Spanyol sapertos omelette kentang, paella atanapi stew kacang Asturian kasohor di sakumna dunya. Wani ngaraosan aranjeunna.

Naturism: naon eta

Urang sadaya geus walked home taranjang di sawatara titik atawa dicokot kaluar jas mandi di kolam renang nu, jeung urang inget yen rarasaan aneh jeung pikaresepeun Naturism leuwih ti leumpang taranjang dina pantai, eta mangrupakeun gaya hirup nu saha bisa nuturkeun.

Pegunungan Alpen Swiss

adat Swiss

Adat istiadat Swiss rupa-rupa ti kahirupan sosial nepi ka karajinan ngaliwatan festivities jeung gastronomy. Wani manggihan aranjeunna

Masakan Jerman has

Jérman mangrupikeun nagara féderal anu gaduh seueur sajarah abad, ku kituna asakan na ngan ngungkabkeun perjalanan budaya ieu. Éta henteu kasohor sapertos Perancis, asakan Jerman langkung seueur tibatan sosis sareng bir, janten siap-siap nyobian langkung seueur rasa sareng enya, ogé seueur bir.

Istana westminster

adat Inggris

Adat istiadat Inggris sapertos Boxing Day atanapi robih penjaga di Buckingham bakal kaget anjeun. Wani ngarambat ka dinya terasrasakeun aranjeunna

Hidangan khas Jepang

Abdi resep tuangeun Jepang, éta mangrupikeun hal anu kuring resep pisan unggal waktos kuring ngarambat sareng, samentawis ayeuna, di kota kuring sorangan. Sareng éta kalayan ngajalankeun anjeun terang tuangeun khas Jepang anu pangsaéna: sushi, ramen, soba, okonomiyaki, shabu-shabu, oinigiri ...

adat Sénégal

Sénégal mangrupikeun nagara di Afrika Kulon sareng katelah "gerbang ka benua Afrika". Ieu mangrupakeun nagara geulis, kalawan rupa-rupa landscapes sarta Nyaho adat jeung tradisi budaya Sénégal.

Budaya Yunani

  Yunani mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata anu pang populerna di dunya. Barina ogé, éta mangrupikeun tempat démokrasi barat modéren urang sareng anjeun masih mendakan adat Yunani: naon tuangeun, kumaha kulawarga, padamelan, seni ...

Dimana rék bulan madu

Bulan madu penting pisan sabab éta mangrupikeun momen nalika pasangan paling santai sareng tungtungna tiasa ngaraosan katengtreman sakedik. Naha éta Amérika, Asia, Afrika atanapi Eropa ... dimana anjeun badé bulan madu?

Adat istiadat Italia

Pendakan adat-istiadat Italia, anu parantos ngawangun karakter pangeusina kana sababaraha waktos.

Budaya Jérman

Jérman aya di tengah Éropah sareng saatos Rusia nagara éta mangrupikeun jumlah penduduk anu pangageungna di buana, kalayan hirupna 83 juta jalma. Pendakan kumaha budaya Jérman, kumaha masarakatna, adat-istiadatna, tradisi na

Budaya Mesir

Mesir mangrupikeun nagara Muslim, janten langkung saé terang sababaraha hal ngeunaan budaya sateuacan anjeun ngumbara. Kumaha pakéan, kumaha salam, kumaha kalakuanana.

Budaya Roma

Roma mangrupikeun kota anu paling luar biasa di Éropa. Abdi resep ka kota ieu, éta moal tiasa langkung geulis, langkung budaya, langkung menarik ... Mustahil Sateuacan angkat ka Roma terang sakedik perkawis budaya, sejarahna, asakanana, festival sareng tradisi na.

Kostum régional Galicia

Diajar ngeunaan sajarah kostum régional Galicia, pakean tradisional patani abad tujuh belas sareng anu teras dugi ka ayeuna.

Budaya china

Cina mangrupikeun nagara anu saé kalayan budaya millenary, rich sareng beragam. Éta ibarat dunya anu misah, kalayan basana, festivalna, zodiakna sorangan, budaya Cina na euyeub, beragam, pikaresepeun, pikaresepeun. Adat istiadat, festival, kadaharan, musik ... bahkan zodiak maranéhna!

Kostum has daérah Andean

Kami maca "Andean Region" sareng urang mikir Amérika Kidul sareng sababaraha nagara, tapi dina kanyataanana, khususna, éta ngarujuk kana salah sahiji genep daérah alam. Wilayah Andean mangrupikeun daérah anu ngagaduhan bénten bentang sareng budaya di Kolombia . Pilarian kostum khas na!

Kostum has ti Oaxaca

Kostum has napsirkeun adat istiadat, tradisi, sagala hal anu aya hubunganana sareng daratan sareng masarakatna, budaya, agemanna, gastronomi na, Kostum khas Oaxaca mangrupikeun himne kanggo warna sareng kabahagiaan. Entong lirén kenal aranjeunna.

Kostum khas Chiapas

Méksiko mangrupikeun nagara multikultural anu ngagaduhan tradisi lami-lami. Salah sahiji daérah anu paling éndah nyaéta Chiapas, di belah kidul-kulon na bangsa. Éta ngagaduhan satengah na Upami aya kostum warna-warni sareng bageur nyaéta kostum khas Chiapas, "chiapaneca". Tapi anjeunna henteu ngan ukur hiji!

Kostum khas Nicaragua

Kostum has unggal nagara atanapi masing-masing daérah dina jero hiji nagara nyaritakeun ngeunaan daérah, adat istiadatna sareng tradisi na. Sareng nalika aya anu nyarioskeun tentang kostum khas Nicaraguan dihubungkeun sareng tarian tradisionalna, maka siap-siap pikeun dunya warna anu cerah sareng gumbira.

Kostum khas Vénézuéla

Unggal nagara atanapi unggal daérah dina hiji nagara ngagaduhan kostum anu khas, baju tradisional anu ngahijikeun folklore na, nyaéta éksprési budaya. Diajar ngeunaan kostum khas Vénézuéla sareng sadaya variasi na, daérah dumasar daérah.

Tradisi Spanyol

Masing-masing nagara ngagaduhan adat istiadatna, mangrupikeun produk tina jalanna jaman, masarakatna, daratanana. Naon, nyaéta adat Spanyol anu pantes? Naha anjeun terang tradisi Spanyol anu paling populér? Flamenco, adu banteng, pésta, pésta, kumaha kawinan, naon anu badé bar sareng tapas ...

Balapan kuda Sanlúcar

Balapan kuda Sanlúcar mangrupikeun pagelaran anu béda anu lumangsung di lingkungan alam anu saé sareng istimewa

Tradisi Méksiko

Méksiko mangrupikeun nagara anu ngagaduhan kaanekaragaman budaya anu pangageungna di Amérika, janten ngagaduhan laut tradisi anu pikaresepeun sareng panasaran. Sababaraha sepuh pisan, anu sanésna Poé Paéh, Parawan Guadalupe, Karnaval Veracruz, para mariachis, para posada ... terang sadayana tradisi budaya Méksiko!

Naon papakéan urang Maya

Urang Maya parantos janten salah sahiji jalma anu paling penting sareng pikaresepeun di dunya kuno. Didistribusikeun ka seueur Amérika Tengah, mang rebu-rebu taun. Naha anjeun kantos naros kumaha pakéan urang Maya kuno? Aranjeunna nganggo rok, sendal, hiasan rambut, kaos warna-warni, sareng seueur bulu.

Legenda Kanaria

Legenda Kanaria diideuan ku substrat Guanche anu beunghar, tapi aranjeunna ogé nyarioskeun pulau-pulau anu muncul sareng ngaleungit siga ku sihir

Kostum tradisional Rusia

Sarafan, poneva, kaftan, mangrupikeun nami sababaraha kostum tradisional Rusia, warisan kabeungharan budaya jalma-jalma Éropa kuno ieu

Kujang Méksiko

Legenda Méksiko, anu ngaréspon sintésis budaya pra-Columbian sareng Éropa, ngawangun warisan étnografi anu euyeub

Pakéan tradisional Jepang

Jepang mangrupakeun bumi kadua kuring. Kuring parantos aya sababaraha kali sareng kuring henteu tiasa ngantosan panyakit pandemi bakal balik deui. Abdi bogoh ka nagara ieu, rakyatna, gastronomi sareng Kimonos, obis, yukatas, sendal geta? Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan papakéan tradisional Jepang?

Leumpangna dua belas rasul

Legenda Jam Astronomi Iraha

Jam Prague Astronomi nyaéta potongan unik di dunya, kami bakal nyaritakeun legenda anu ngurilingan karya seni anu luar biasa ieu. Maca tulisan!

Kostum khas Yukatán

Kostum khas Yukatán mangrupikeun hasil pergaulan antara pribumi sareng Hispanik. Éta dibawa nalika jaran, tarian tradisional daérah

Legenda Galicia

Legenda Galicia sakumaha seueur sabab aranjeunna geulis sareng ngaréspon warisan lisan sareng mitos anu euyeub di bumi Breogán

Kadaharan khas Veracruz

Kadaharan khas Veracruz ngagabungkeun anu pangsaéna tina substrat asli sareng produk anu sumping ti Spanyol sareng pangaruh Afrika.

Kostum Jalisco has

Pakéan khas Jalisco aya hubunganana sareng tradisi charrería sareng mariachi. Kituna, éta ngagambarkeun anu paling asli ti Méksiko.

Legenda Roma

Legenda Roma

Legenda Roma seueur pisan anu bahkan ngarah ningali pendirian kota sareng taun-taun mimiti ayana.

Legenda Seville

Legenda Seville seueur pisan sareng ngarujuk ka jaman mitos tina karakter anu nyicingan kota Andalusia anu saé.

Kostum has Veracruz

Kostum khas Veracruz ngagabungkeun otomatis sareng naon anu asalna ti Spanyol. Éta pinunjul pikeun kautamaan bodas sareng kaén saderhana na.

Basisir buligir

Pantai nudist Tenerife

Kami ngawartosan anjeun anu mana pantai pangalusna nudist di Pulo Tenerife sareng naon bentang na nawiskeun anjeun.

Pelayaran Mediterania

Pelayaran Mediterania

Kami nyarioskeun pesona pesiar Laut Mediterania anu hadé, anu nawiskeun seueur rancana perjalanan.

Tol Portugal

Kumaha jalan tol di Portugal

Kami ngawartosan anjeun sababaraha detil pikeun diajar kumaha mayar tol di Portugal, detil anu penting upami urang angkat ka nagara Portugis.

Ngalakukeun wisata olahraga

Pariwisata olahraga

Kami nyarioskeun naon éta wisata olahraga, salah sahiji jinis wisata anu berkembang pesat sareng anu tiasa dilakukeun di sababaraha tempat.

Tradisi Cina

Tradisi Cina

Urang bakal nyarioskeun sababaraha tradisi anu pikaresepeun di Cina, nagara anu ngagaduhan budaya kuno anu seueur ditawarkeun.

Pakéan Maroko

Kumaha pakéan di Maroko

Kami ngawartosan anjeun kumaha anjeun tiasa pakéan dina kunjungan has ka Maroko, terang sakedik perkawis baju khasna.

Pakéan India

Pakéan India

Kami ngawartosan anjeun sadayana detil ngeunaan pakean khas sareng tradisional di India pikeun langkung seueur ngeunaan budaya na.

Jenis wisata

Jenis wisata di Spanyol

Kami ngawartosan anjeun naon jinis pariwisata di Spanyol supados anjeun terang naon anu anjeun tiasa.

Tradisi Irlandia

Tradisi Irlandia

Urang bakal nyarioskeun sababaraha tradisi anu pangsaéna di Irlandia pikeun terang tujuan anu luar biasa ieu langkung sakedik.

Amérika Kidul

Amérika Kidul

Urang nyarioskeun tempat wisata utama di Amérika Kidul, sareng daérah konci anu badé didatangan.

Kapuloan Yunani

Pulo paling geulis di Yunani

Urang bakal nyarioskeun pulau-pulau anu paling indah di Yunani, tempat-tempat anu dipikaresep ku wisatawan kalayan seueur pesona.

Pantai Oyambre

Pantai Oyambre di Cantabria

Kami nyaritakeun naon anu tiasa ditingali di pantai indah Oyambre di Cantabria sareng di daérah anu caket na.

Cala Llombard

Cala Llombards i Mallorca

Kami masihan anjeun nasihat ngeunaan naon anu kedah ditingali di Cala Llombard, di Pulo Mallorca, ogé tempat-tempat anu caket.

Argoitia

Argoitia, adegan 'Dalapan ngaran kulawarga Basque', teu aya. Pikeun nyiptakeunana, bagéan kota sapertos Zarautz, Zumaya atanapi Guetaria dicandak.

Faedo ti Ciñera

Faedo ti Ciñera

Urang nyarioskeun Faedo de Ciñera, leuweung beech anu indah anu aya di León anu ngagaduhan bentang anu saé.

San Miguel de Escalada

San Miguel de Escalada mangrupikeun kaajaiban Spanyol sateuacan Romawi. Anjeun tiasa ngadatanganana di kotamadya Gradefes, propinsi León.

Riano

Leonese Fjords

Kami nyaritakeun naon anu tiasa ditingali dina Leon fjords, daérah anu saé pisan di Castilla y León.

Dunas de Liencres taman alam

Taman Alam Liencres Dunes

Kami nyaritakeun naon anu tiasa ditingali sareng dilakukeun di Taman Alam Dunas de Liencres di komunitas Cantabria.

asrama Leon

Parador de León atanapi Biara San Marcos mangrupikeun permata arsitéktur dimana anjeun bakal karaos diangkut kana waktos-waktos anu kalangkung.

Gurun Sahara

Gurun Sahara

Kami nyaritakeun naon anu tiasa ditingali di daérah Gurun Sahara, tempat anu bentang luar biasa sareng budaya anu pikaresepeun.

Pantai Islantilla

Pantai éndah Huelva

Urang bakal nyarioskeun mana anu mangrupikeun pantai anu paling éndah di Huelva, daérah keusik anu nawiskeun sababaraha tempat wisata pikeun wisatawan.

Kuil Luxor

Kuil Luxor di Mesir

Kami ngawartosan anjeun sadayana rinci ngeunaan Bait Suci Luxor anu kawéntar di Mesir, candi anu milik Thebes kuno.

Puri Chambord

Puri Chambord

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa ditingali di Château de Chambord anu aya di Lembah Loire di Perancis.

Widang Elysian

Champs Elysées, Paris

Kami nyaritakeun naon waé anu anjeun tiasa tingali sareng tingali di daérah Champs Elysees di Paris.

Chad

Teu seueur wisatawan anu wani ngumbara ka Chad. Konflik sareng serangan teroris nyababkeun pariwisata henteu ...

Madinah Sidonia

Kaéndahan sareng romantisme Cádiz disintésis dina hiji tempat: Madinah Sidonia, tujuan satengahna antara ...

Budaya Arab

Urang hirup dina dunya anu beragam sareng éta kaanekaragaman anu ngajantenkeun urang pikaresepeun salaku spésiés. Dinten ieu kami bakal ningali ...

Riga

Laut Baltik

Dibandingkeun sareng perairan haneut sareng rame di Laut Tengah, Laut Baltik tiasa katingalna tiis, jauh sareng ...

Lingkaran Arktik

Lingkaran Arktik mangrupikeun daérah parawan pangageungna di planét ieu. Bumi usum salju anu teras-terasan anu sanaos tahan ...

Bari

Bari mangrupikeun kota anu saé di Itali kidul anu nawiskeun anjeun warisan monumental anu megah, cuaca anu saé sareng gastronomi anu pangsaéna.

Katowice

Katowice

Kami ngawartosan anjeun naon anu tiasa ditingali di kota Katowice Polandia di propinsi Silesia.

Mercusuar Sumburgh

Shetland

Kami ngawartosan naon anu anjeun tiasa tingali di Kapuloan Shetland anu luar biasa di belah kalér Skotlandia, surga anu leres.

Tujuan: Uni Émirat Arab

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, di Wétan Tengah, kakuatan parantos muncul anu kabeungharan ageung na asalna tina emas urang ...

Georgetown

Baheulana Georgetown dipisahkeun ti pusat Washington sareng mangtaun-taun éta tempat tinggal diplomat sareng ...

Trieste naon anu kedah ditingali

Trieste

Kami badé mendakan naon anu tiasa urang tingali tina minat kota Italia Trieste, kalayan daérah sajarahna.

Fucino do Porco

Fuciño do Porco di Galicia

Kami ngawartosan langkung seueur ngeunaan bentang anu indah anu katelah Fuciño do Porco anu aya di mariju Lugo di Galicia.

Pulo biru

Lokasina di distrik Carabanchel mangrupikeun pusat balanja anu panggedéna di Madrid: Islazul. Surga balanja ...

Varanasi

Varanasi, India

Kami ngawartosan naon anu anjeun tiasa tingali sareng tingali di kota Benares di India, dianggap kota suci.

Istana Wewelsburg

Istana Wewelsburg

Kami ngawartosan anjeun ngeunaan sajarah Wewelsburg Castle di Jerman, tempat bersejarah.

Katedral Girona

Katedral Girona

Kami ngawartosan anjeun wincikan anu anjeun kedah terang ngeunaan Katedral Girona, karya anu nyampur gaya sareng nyarios carita anu saé.

Plaza Walikota Salamanca

Plaza Walikota Salamanca

Urang bakal nyarioskeun tentang Walikota Plaza Salamanca, lambang kota sareng kompleks arsitéktur anu saé pisan.

Arguineguin

Arguineguín nawiskeun anjeun pantai anu saé, taman alam, iklim anu pikaresepeun sapanjang taun sareng gastronomi Canaria anu indah.

Désa Santa Claus

Désa Santa Claus

Urang nyarioskeun taman hiburan Santa Claus Village, tempatna di Finlandia, tempat Santa Claus cicing.

carmona

Kalayan langkung ti 5.000 taun sajarah, kota Sevillian Carmona mangrupikeun salah sahiji kota anu paling monumental di ...

Kapuloan Columbretes

Lokasina 56 kilométer ti Castellón, nusantara Columbretes mangrupikeun salah sahiji cadangan Laut Mediterania kalayan ...

Kota-kota Cádiz

Kota-kota Cádiz

Kami nunjukkeun sababaraha kota di Cádiz yén anjeun henteu kedah sono, pinuh ku bumi bodas, warisan sareng rohangan alam.

Tujuh kaajaiban Dunya

Ti saprak 2007 aya 7 Kaajaiban anyar Dunya modéren anu dipilih dina survey global langkung ti 90 ...

Huelva

Naon anu kedah ditingali di Huelva

Provinsi Huelva mangrupikeun tempat anu urang tiasa nikmati seueur hiburan sareng tempat-tempat anu tiasa ditingali. Dipikawanoh pikeun ...

Ibiza naon anu kedah ditingali

Naon anu kedah ditingali dina Ibiza

Ibiza mangrupikeun hiji pulau anu kagolong Kepulauan Balearic sareng henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji pulau anu kawéntar. Sorotan ...

Bentang usum gugur

Ragrag mangrupikeun usum anu pangsaéna pikeun ngarambat. Suhu langkung lemes, hargana langkung mirah ...

Laguna Hideung Urbión

Laguna Hideung Urbión

Nganjang ka tempat alam anu paling luar biasa ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun liburan. Dina hal ieu urang nyarios ...

Basque gastronomi

Basque gastronomi

Urang bakal nyarioskeun perkawis masakan Basque anu paling enak, pokuskeun kana lauk sareng bahan kualitasna.

Panasaran Cina

Cina ayeuna mangrupikeun salah sahiji nagara anu paling dipikaresep di dunya. Sanés sanés sateuacanna, tapi salami ...

Nalika angkat ka Thailand

Thailand mangrupikeun tujuan anu anjeun pikaresep pikeun wisatawan nalika ngarencanakeun liburan Asia Tenggara. Éta dianggap salaku ...

Istana Bran

Romania, tempat penting

Kami ngawartosan anjeun sadaya tempat anu dipikaresep anu tiasa ditingali di Rumania, kalayan kota sareng monumén anu béda.

Bern

Naon anu kedah ditingali di Bern

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa anjeun tingali sareng lakukeun di kota éndah Bern di Swiss, sareng kota lami anu narik.

Basisir Spanyol

Pantai pangalusna di Spanyol

Kami ngawartosan anjeun anu mana pantai anu pangsaéna di Spanyol, sababaraha pantai keusik anu hébat pikeun didatangan.

The Rock of Ifach

Salah sahiji lambang Kosta Blanca nyaéta Peñón de Ifach anu kuat, monolit batu kolosal ...

Poo Beach

Pantai Poo, di Asturias, tempatna di bentang anu dijagaan ti Pulo Wétan, kilométer langka ...

Kota-kota Toledo

Kota-kota Toledo

Kami ngawangkong ngeunaan sababaraha kota anu pangsaéna di Toledo anu bakal didatangan nalika liburan di sabtu minggu éta.

Kota-kota Malaga

Kota-kota Malaga

Propinsi Malaga kasohor ku Costa del Sol na, pikeun pantai sareng bentang na. Tapi langkung seueur…

Letonia

Latvia

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa ditingali di Latvia, nagara anu basisir, daérah alam sareng kota-kota anu saé.

Coves of Mallorca

Coves of Mallorca

Kami nunjukkeun ka anjeun coves pangsaéna di Mallorca, paradises leutik pikeun mikaresep liburan anjeun.

Naon anu kedah ditingali di Florida

Salah sahiji nagara bagian anu ngawangun Amérika Serikat nyaéta Florida. Mangrupikeun kaayaan dimana seueur jalma cicing sareng géografi na ...

Lerma

Lokasina di propinsi Brugos, di dataran walungan Arlanza, salah sahiji daérah anggur anu paling penting ...

wisata désa

Pariwisata désa di Spanyol

Kami masihan anjeun sababaraha ide ngeunaan tempat-tempat anu mungkin pikeun terasrasakeun wisata désa di Spanyol.

Alun-alun di Betanzos

Betanzos

Kami ngawartosan anjeun naon anu tiasa ditingali di kota Galicia Betanzos, propinsi A Coruña.

Tallin

Tallinn, ibukota Éstonia

Naon anu kedah ditingali di kota Tallinn, ibukota Éstonia, kalayan kota lami na anu indah, Situs Warisan Dunya.

Swiss

Naon anu kedah ditingali di Swiss

Kami ngawartosan anjeun anu mana tempat utama anu dipikaresep di Swiss, nagara anu bentang alam anu indah sareng kota anu ngagaduhan pusat bersejarah.

Adat kuliner Perancis

Upami aya paribasa anu nyarios, dimana anjeun angkat ngalakukeun naon anu anjeun tingali, naha kami ogé tiasa nyarios dimana anjeun badé tuang ...

Naon anu kedah ditingali di Sardinia

Naon anu bakal didatangan di Sardinia

Kami nunjukkeun ka anjeun mana anu janten tempat tujuan utama di pulau Sardinia di Italia, kalayan pantai anu indah sareng kota-kota anu pikaresepeun.

Déwan Kota Huesca

Dimana tuang di Huesca

Daérah anu pangsaéna pikeun didahar di Huesca nyaéta lingkungan San Lorenzo sareng Coso Alto, anu ngawangun anu katelah El Tubo.

Slovénia

Naon anu kedah ditingali di Slovenia

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa ditingali di Slovenia, pinuh ku kota-kota bersejarah sareng seueur rohangan alam anu kageulisan hébat.

Basisir Huelva

Basisir Huelva

Kami ngawartosan anjeun anu mana pantai anu pangsaéna di Huelva sareng ciri naon anu dipiboga ku aranjeunna supados anjeun tiasa daptar upami ieu tujuan anjeun.

Pulo Museum Berlin

Pulo Museum di Berlin

Kami ngawartosan anjeun naon anu tiasa ditingali di Pulo Museum anu terkenal di jantung Berlin, hiji pulau anu ngagaduhan musium anu penting pisan.

Cai Cai

Taman cai di Catalonia

Kami ngawartosan anjeun anu mana taman cai pangsaéna di Catalonia, komplek ageung sareng tempat wisata sareng ruang santai.

Ponta Delgada

Ponta Delgada di Azores

Pendakan naon anu tiasa ditingali di kotamadya Ponta Delgada, di Azores, kalayan seni jalanan, gedong sareng bentang anu saé.

Katedral Murcia

Katedral Murcia

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nganjang ka Katedral Murcia, gedong agama na anu paling penting.

Piazza Navona

Piazza Navona di Roma

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa ditingali di Piazza Navona, salah sahiji kotak utama kota Roma.

Kuil di Fatima

Fatima di Portugal

Kami nyaritakeun naon anu tiasa ditingali di kota Fatima di Portugal, tempat dimana anjeun tiasa mendakan tempat ibadah sareng rohangan alam.

Roque Nublo

Roque Nublo di Gran Canaria

Kami ngawartosan anjeun naon anu tiasa ditingali upami urang ngadatangan Roque Nublo, formasi batu anu aya di tengah Pulo Gran Canaria.

The Colossus of Rhodes

Ayeuna dunya modéren parantos milih kaajaiban nyalira, tapi sacara historis Kaajaiban Dunya Kuno nyaéta ...

Museum Cerralbo

Lokasina di agam abad ka-XNUMX anu indah sareng pusat di jalan Ventura Rodríguez, Museum Cerralbo mangrupikeun ...

Gastronomi Jepang

Gastronomi Jepang mangrupikeun karesep kuring. Kuring henteu resep pisan sababaraha hal sareng kuring ngadorong saha waé anu ...

Alhambra

Didatangan Alhambra di Granada

Kami masihan anjeun sababaraha tips saderhana pikeun nganjang ka Alhambra di kota Granada, kalayan kompleks monumental anu hébat.

Réstoran di Lisbon

Dahar di Lisbon

Kami ngawartosan anjeun dimana dimana tuang di Lisbon sareng naon ogé masakan anu paling saé pikeun gastronomi Portugis anu anjeun kedah nyobian.

Portugal

Anu saé Portugal

Kami badé nunjukkeun naon anu pangsaéna di Portugal, nagara anu pinuh ku sudut anu pikaresepeun.

Pantai Surga

Pantai surga di dunya

Urang bakal terang pantai anu paradisarkeun di dunya, sareng sababaraha pantai keusik anu pangsaéna pikeun didatangan di planét urang.

Curug Ézaro

Curug Ézaro

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa ditingali sareng kumaha jalanna ka Air Terjun Ézaro anu kawéntar tina Walungan Xallas di Galicia.

NZ

Dimana Selandia Anyar

Selandia Anyar, salah sahiji tempat kalayan bentang anu paling luar biasa sareng paling dilestarikan di planet ieu. Henteu kabeneran yén ...

Museum Prado

Museum Prado mangrupikeun galeri seni anu paling penting di dunya sareng anu kawéntar di Madrid. Tadina…

Naon anu kedah ditingali di Toledo

Naon anu kedah ditingali di Toledo

Kami ngawartosan anjeun naon anu tiasa ditingali di kota Toledo, kota kuno dimana anjeun tiasa ningali sadaya jinis warisan sareng gedong sapertos Alcázar.

Torres del Paine

Torres del Paine

Kami ngawartosan anjeun naon anu tiasa ditingali di Taman Pengetahuan Alam Torres del Paine anu indah anu aya di Chili, kalayan situ glasial, gunung sareng gunung es.

Pamandangan Aula Kota Caldes de Montbui

Caldes de Montbui

Deukeut pisan ka Barcelona, ​​kota Caldes de Montbui dipikaterang ku cai termal na. Tapi éta ogé nawiskeun anjeun monumén sareng gastronomi anu euyeub.

Basisir bodas

Bodas Beach Lanzarote

Kami nyaritakeun naon anu tiasa ditingali di kota Playa Blanca di Lanzarote, tempat anu leres turis caket tempat anu dipikaresep.

Rawa San Juan

Waduk San Juan dipikaterang ku seueur pantai Madrid. Ka tempat ieu tempatna 52 ...

Pandangan Walikota Bárcena

Walikota Bárcena

Walikota Bárcena mangrupikeun kota alit di padesaan Cantabria anu sigana dilabuhkeun dina waktosna. Ieu nawiskeun anjeun jalur gunung, katenangan sareng gastronomi anu euyeub.

Basisir Cabo de Gata

Basisir Cabo de Gata

Kami nyarioskeun pantai anu pangsaéna di daérah Cabo de Gata anu aya di Almería, kalayan daérah keusik anu éndah pikeun usum panas.

Situ Sanabria

Situ Sanabria

Kami ngawartosan naon anu anjeun tiasa tingali sareng tingali di Danau Sanabria, kunjungan anu hébat pikeun nikmati danau glasial pangageungna di Semenanjung.

Wroclaw

Naon anu kedah ditingali di Wroclaw

Kami nunjukkeun anjeun sadayana anu tiasa anjeun tingali nalika nganjang ka kota Wroclaw di Polandia, kalayan gedong lami, alun-alun sareng katedral.

Ladang Lavender Brihuega

Kanggo waktos anu lami, kebon lavender di Provence janten tujuan wisata anu penting pisan pikeun anu resep ...

pantai bolonia

Pantai Bolonia

Kami nyaritakeun naon anu anjeun tiasa tingali sareng lakukeun di pantai Bolonia, daérah keusik anu leres pisan ayana di daérah alam di Cádiz.

Kastil Pau

Pau, riwayat hirup caket Pyrenees

Pau, di Perancis, mangrupikeun kota anu pinuh ku sajarah sareng warisan anu monumental, tapi ogé ngagaduhan bentang anu saé sareng gastronomi anu saé.