chueca

Chueca mangrupikeun salah sahiji lingkungan anu kawéntar di Madrid. Kalayan jiwa kosmopolitan, éta ngagaduhan nami ...

Awéwé ngumbara nganggo pesawat

Overbooking

Nalika ngeunaan perjalanan ku pesawat, salah sahiji masalah sering anu sering dialaman wisatawan nyaéta overbooking….

Pasar San Miguel

Pasar San Miguel di Madrid

Kami nunjukkeun sagala rupa anu tiasa ditawarkeun ku Mercado de San Miguel anjeun di jantung Madrid, rohangan gastronomis anu kualitas.

Tower of Hercules

Tower of Hercules

Kami ngawartosan anjeun sadayana rinci ngeunaan Menara Hercules anu kasohor, mercusuar simbolis kota A Coruña di basisir Galicia.

Segovia

Naon anu kedah ditingali di Segovia

Kami ngawartosan anjeun tempat-tempat menarik anu anjeun kedah tingali di kota Segovia, ti saluran saluranna dugi ka Alcázar anu éndah atanapi alun-alun kota lawas.

Panasaran dunya

Planet urang ageung pisan janten seueur curiosities di dunya anu ngabantosan urang ngartos budaya ...

Danau Covadonga

Danau Covadonga di Asturias

Kami nunjukkeun anjeun sadayana anu tiasa ditingali di daérah Covadonga Lakes anu aya di Picos de Europa, di Principality of Asturias.

Taman Capricho

Salah sahiji taman anu paling indah di Madrid sareng anu paling henteu dikenal nyaéta Taman El Capricho. Éta perkawis…

Paradores di Galicia

Paradores di Galicia

Urang nyarioskeun Paradores di Galicia, jaringan akomodasi anu tempatna di gedong bersejarah atanapi gedong anu dipikaresep khusus budaya.

Gua Parahu

Gua Parahu

Kami ngawartosan anjeun kumaha carana dugi ka dinya sareng naon waé anu tiasa ditingali di Gua Drach anu terkenal di pulau Mallorca, tempatna di Porto Cristo.

Jam astronomi Prague

The Prague Astronomical Clock mangrupikeun lambang nasional, kareueus sareng pesona pikeun kota. Cacah ...

Uang Kertas dunya

Aya seueur nagara sahingga seueur mata uang. Sakumaha ayeuna sababaraha nagara di Éropa ngabagi ...

Panonpoé Metro Madrid

Daérah metro Madrid

Saban dinten rébuan jalma nyandak kana metro Madrid pikeun ngurilingan ibukota Spanyol. Perkawis perkawis…

Pasar Natal

Pasar Natal pangsaéna

Kami nunjukkeun pasar Natal pangsaéna di Éropa, di kota sareng kota anu hirup dina usum Natal.

Pasar pangsaéna di Spanyol

Sanaos naékna perdagangan online, pasar tradisional ngajaga pesona éta anu ngajantenkeun aranjeunna tempat sapertos ...

Pengadilan Singa

Palataran maung

Kami nyaritakeun detil anu anjeun hoyong terang ngeunaan Patio de los Leones anu luar biasa anu aya di Alhambra di Granada.

Buda Castle

Ngarasakeun Istana Buda

Kunjungan ka kota Budapest pastina kalebet jalan-jalan ngalangkungan Istana Buda, ogé katelah Istana ...

Situ Plitvice

Danau Plitvice di Kroasia

Kami masihan anjeun sadayana rinci pikeun tiasa nganjang ka Plitvice Lakes Natural Park di Kroasia, lingkungan anu kaindahan anu saé.

Festival cahaya

Festival Cahaya di Boimorto

Panggihan sadayana ngeunaan Festival Cahaya anu indah di kota Coruña Boimorto, di daérah padesaan anu hirup unggal Séptémber.

Kourion Siprus

Ngirining taun énggal di Siprus

Anjeun masih gaduh waktos kanggo liburan. Ngirining taun énggal di Siprus! Perjalanan anu teu tiasa hilap sareng langkung mirah tibatan anu anjeun pikirkeun.

Tiket ka Museum Vatikan

Lokasina di jantung Roma, kota abadi, Vatikan mangrupikeun nagara pangleutikna di sadayana Éropa sareng ...

Hotél tanpa murangkalih

Ciri hotél tanpa murangkalih

Kami ngawartosan anjeun sadayana detil ngeunaan hotél tanpa murangkalih atanapi ngan ukur pikeun déwasa, rohangan khusus pikeun pariwisata anu berorientasi ka déwasa sareng pasangan.

Lacuniacha, alam anu moncorong

Lacuniacha mangrupikeun tujuan anu khusus sareng sampurna pikeun sadaya anu resep ka alam. Éta taman liar, janten upami anjeun resep, naha anjeun resep sato tapi henteu kebon binatang? Teras didatangan taman satwa Launiacha, di Aragon. Surga alam!

Spa pangsaéna

Spa pangsaéna pikeun rélaxasi

Kami masihan anjeun sababaraha pitunjuk ngeunaan spa sareng kota termal anu pangsaéna di Spanyol sareng Éropa, sareng hotél pikeun didatangan sareng istirahat.

7 tarian dunya ngareureuwas

Folklor mangrupikeun susunan tradisi budaya hiji jalma anu ngawangun identitas na sareng diturunkeun ti generasi ka generasi ...

Liburan kulawarga

Kumaha ngatur liburan kulawarga

Kami masihan anjeun sababaraha tips tentang kumaha ngatur sareng ngarencanakeun liburan kulawarga anu saé supaya sadayana tiasa ngaraosan sami.

Westminster di London

Tugu pangpentingna dunya

Tugu pangpentingna dunya kedah didatangan sahenteuna sakali dina kahirupan anjeun, janten kami bakal daptar pondok.

Cruise bulan madu

Cruise bulan madu

Pelayaran mangrupikeun alternatif anu saé pikeun diperhatoskeun pikeun perjalanan bulan madu, sabab nawiskeun seueur fasilitas sareng tujuan.

Kota Budapest

Kami angkat ka Budapest salami 40 euro

Upami anjeun mikir kabur sababaraha dinten, ieu kasempetan pangsaéna. Penerbangan ka Budapest pikeun 40 euro sareng akomodasi anu langkung mirah. Hayu angkat?.

Istana Infantado

Istana Dukes of Infantado, di Guadalajara, mangrupikeun gedong anu paling éndah di kota Castilian-La Mancha. Tugu anu dinyatakeun ...

Tengara Roma

Tugu utama Roma

Monumen Roma seueur pisan sareng tanpa ragu daptar kedah didamel supados henteu tinggaleun nalika jalan-jalan ka kota.

Perjalanan ka Venice

Tawaran hiber ka Venice ngan ukur 60 euro

Tawaran hiber anu henteu anjeun tingali unggal dinten. Kusabab kitu, upami anjeun mikir badé ka Venice, ieu mangrupikeun kasempetan hébat anjeun. Naha anjeun bakal sono?

Adat istiadat Guatemala

Amérika mangrupikeun buana anu beunghar ku budaya sareng sajarah sareng bagian tengahna ngagaduhan warisan Maya anu hébat anu henteu diwatesan ku Méksiko, sapertos sababaraha Guatemala anu teu aya pipikiran mangrupikeun lahan anu beunghar ku tradisi sareng adat istiadat, sababaraha asal pra-Hispanik, anu sanés diwariskeun ti Spanyol Kaget diri anjeun sareng aranjeunna!

Wisata ka Ibiza

Ngapung ka Ibiza ngan ukur 8 euro

Mangrupikeun panawaran anu ngapung, sareng henteu saurna saurna. Kusabab perjalanan ka Ibiza salami 8 euro, perjalanan, teu katingali waé. Ngubaran sorangan!

Adat istiadat Kuba

Salaku hasil tina campuran budaya, dina prosés anu lumangsung sababaraha abad, budaya unik anu hébat ...

Australia

Adat istiadat Australia

Adat istiadat Australia aya hubunganana sareng Inggris, sabab éta nagara anu dijajah sareng seueur imigran sareng campuran budaya.

Adat Jérman

Adat Jérman

Adat istiadat Jérman nyarios pisan ka kami ngeunaan gaya hirup sareng karakter urang Jérman, hal anu penting pikeun ngumbara di dinya.

Adat istiadat Koréa Kidul

  Kanggo sababaraha waktos ayeuna, panginten dékade ayeuna, Koréa Kidul parantos aya dina peta dunya budaya populér. Kunaon Kusabab gaya musik anjeun, anjeun badé ka Koréa Kidul? Anjeun yakin resep drama sareng k-pop tapi sateuacan anjeun neundeun suku di dinya, kumaha upami anjeun diajar ngeunaan adat Korea?

Menara Eiffel

Adat istiadat Perancis

Nalika urang nyiapkeun perjalanan aya seueur hal anu urang kedah pikirkeun supados sadayana janten ...

Irlandia

Adat Irlandia

Adat istiadat Irlandia pisan beunghar sareng rupa-rupa, dicampur utamina sareng budaya Celtic kuno anu masih hirup.

Adat istiadat adat

Argéntina dasarna mangrupikeun nagara imigran, sanaos géografi na saé pisan anu gumantung kana dimana anjeun angkat anjeun bakal tiasa kontak sareng adat istiadat anu anjeun badé ka Argentina sareng hoyong terang sakedik deui? Teras kenalkeun sababaraha adat-istiadatna, tuangeun, minuman khas, sikap sareng adat sosial.

Adat istiadat Jepang

Jepang mangrupikeun tujuan anu kuring pikaresep, kuring tiasa nyebatkeun tempat kuring di dunya di balik nagara asalna. Abdi bogoh ka Jepang, dugi ka kuring nuju liburan di tilu tukang ieu. Naha anjeun ka Jepang? Teras terang perkawis adat Jepang anu paling penting pikeun terang kumaha réaksi na. Sareng mana anu teu tiasa anjeun laksanakeun!

Gastronomy of Mexico

Nalika ngeunaan tuangeun, urang Meksiko gaduh paribasa anu nyatakeun "beuteung pinuh, haté bagja." Henteu masalah…

Lebaran

Tradisi USA

Pilem sareng serial Amérika parantos nunjukkeun ka kami adat masarakat Amérika dina sababaraha kali. Urang tiasa panginten ...

Gastronomi Italia

Gastronomi Italia

Gastronomi Italia ngagaduhan piring anu parantos ngurilingan dunya kalayan popularitasna sareng anu sanés anu sami ngeunah.

Gastronomi Perancis

Perancis ngagaduhan gastronomi legendaris, langkung daék ngabagéakeun anjeun nalika anjeun ngaraosan. Ti pastry pangsaéna dugi ka anu saderhana sareng saderhana. Naha anjeun ka Perancis? Salian ti musium sareng istana aya gastronomi na. Masak Fracnese éndah dina amis tur asin. Pikeun tuang!

Kostum has Kolombia

Kostum has nagara mangrupikeun conto budaya sareng sajarah na. Dina kasus Kolombia, folklore ...

Sumber tina Urederra

Nganjang ka sumber Urederra

Taman alam Nacedero del Urederra di Navarra nawiskeun ka urang rohangan alam kaéndahan anu hébat pikeun diraih sareng kulawarga.

Kostum itali khas

Kostum khas Itali

Aya seueur pilihan dina kostum khas Italia, kalayan potongan tina jaman Renaisans, inspirasi Romawi, sareng kostum Venice.

Kostum khas Méksiko

Kostum has nagara, sapertos gastronomi atanapi musik, mangrupikeun ungkapan folklore na. Hurung ...

Ngapung ka Mallorca ngan ukur 12 euro

Mallorca mangrupikeun tujuan utama pikeun nyéépkeun liburan anjeun. Upami anjeun hoyong mayar langkung sakedik, entong sono tawaran hébat ieu salami 8 dinten.

Iraha

Nawaran 5 dinten ngaraosan di Prague

Perjalanan lima dinten dina bulan Juli tiasa janten kaluarna ageung. Tapi henteu deui, kami parantos mendakan harga idéal pikeun ngaraosan Prague, kota anu luar biasa.

Tusuk sate ngeunah

Basque pinchos, tradisi gastronomis sadayana

Pinchos Basque mangrupikeun bagian tina daya tarik anu ngagerakkeun seueur wisatawan pikeun nganjang ka Basque Country anu saé, kalayan asakan lezat anu tiasa raoseun dina gigitan alit.

Didatangan Caldera de Taburiente

Naha anjeun angkat ka Kapuloan Kanaria dina usum panas ayeuna? Teras angkat wisata di pulau La Palma sareng kenalkeun Caldera de Taburiente anu hebat. Éta ageung sareng éndah!

Hiber nawiskeun ka Roma

Roma dina usum panas, ngamangpaatkeun penerbangan dina 60 euro

Dina usum panas urang ogé tiasa nyandak perjalanan kirang artos tibatan anu urang pikir. Dina hal ieu, kami bakal angkat ka Roma, salami sababaraha dinten, sareng 60 euro. Ngarasakeun tawaran sapertos kieu sabab éta moal lami deui pikeun mikir dua kali. Siapkeun kantong anjeun!

Sukarelawan di sakumna dunya

Wisata gratis salaku sukarelawan

Iinditan gratis salaku sukarelawan nalika urang tingali dunya tiasa, kusabab aya program sukarelawan di seueur nagara sareng misi anu béda.

Perjalanan ka Marrakech

Hiber sareng akomodasi dua wengi di Marrakech pikeun 60 euro

Upami anjeun ngarencanakeun liburan, waktos anu pangsaéna parantos sumping. Hiber sareng akomodasi pikeun dua wengi di Marrakech bakal ngarugikeun anjeun 60 euro. Naha éta cara anu saé pikeun nempatkeun rutin anjeun pikeun sababaraha dinten?

Pantai Thailand

Didatangan pantai pangalusna di Thailand

Pendakan anu mana pantai anu pangsaéna di Thailand anu matak anjeun henteu sono dina perjalanan anjeun ka nagara anu saé ieu, ti pangsibukna dugi ka pantai-pantai.

Los Gigantes di Tenerife

Gawir Los Gigantes di Tenerife

Gawir Los Gigantes di Tenerife parantos janten salah sahiji daérah wisata na, sabab nawiskeun pangalaman anu lengkep sareng pikaresepeun.

Tormo di Kota Enchanted

Nganjang ka Enchanted Kota Cuenca

Upami anjeun masih henteu terang Kota Enchanted of Cuenca, anjeun kaleungitan perjalanan anu pikaresepeun ngalangkungan rohangan alam anu nawiskeun formasi batu anu luar biasa.

Kenalan Bran Castle

Upami anjeun resep carita Count Dracula, anjeun tiasa didatangan Istana Bran di Rumania ... malahan nyéépkeun waktos wengi Lebaran anu henteu terlupakan!

Verona

Naon anu kedah ditingali dina Verona

Kota Italia Verona sanés ngan ukur tempat dimana Romeo sareng Juliet sakuduna cicing, tapi nawiskeun seueur pilihan monumén sareng garéja anu bakal didatangan.

Kapuloan Lofoten, surga di Norwégia

Naha anjeun ngarencanakeun hal anu khusus pikeun Paska? Kumaha upami anjeun ka Norwégia? Di dinya, di luhur Arktik Circle, aya Kapuloan Lofoten anu éndah.

Pantai Asturian

Pantai pangalusna di Asturias

Pendakan pantai-pantai anu pangsaéna di Asturias, pantai anu aya di garis basisir Asturian anu éndah, dikurilingan ku ruang alam, sababaraha anu unik di dunya.

Sevilla

Naon anu kedah ditingali di Seville

Pendakan sadayana anu anjeun tiasa tingali di kota Seville, ti Giralda anu kawéntar dugi ka katedralna atanapi Museum of Flamenco Dance anu pikaresepeun.

Sardinia

16 Kadatangan Penting di Sardinia II

Kami nunjukkeun anjeun dalapan kunjungan penting panungtungan pikeun dilakukeun di pulau Sardinia anu éndah, ti kota-kota leutik dugi ka setoran.

Kenalan Irlandia

Kenalan Irlandia dina 8 dinten ti 344 euro

Upami anjeun hoyong nganjang ka nagara anu saé, didieu kami masihan anjeun tawaran anu saé pikeun sababaraha dinten ka payun: Kenalan Irlandia dina 8 dinten ti 344 euro.

Didatangan Florence dina Oktober

Naha anjeun badé ka Itali bulan ayeuna? Oktober mangrupikeun sasih anu saé kalayan dinten anu haneut. Pastikeun pikeun nganjang ka Florence sabab seueur festival anu pikaresepeun dina Oktober.

Florencia

6 kunjungan penting di kota Florence

Pendakan genep kunjungan penting di kota Itali di Florence, salah sahiji tempat anu paling sering dilongok pikeun seni sareng sadaya monumen anu dipiboga.

Rencana romantis di Madrid

Madrid mangrupikeun kota anu nawiskeun urang hal-hal anu henteu aya tungtungna pikeun ningali sareng ngalakukeun sareng lamun urang salaku pasangan ...

Naon hartosna warna paspor?

Nalika ngamimitian perjalanan di luar negeri, paspor mangrupikeun serat pangenalan urang. Inpormasi anu dikandungna ...

Tip pelayaran

Wisata pesiar, tips praktis

Wisata ku pelayaran mangrupikeun pangalaman énggal, janten urang kedah terang sababaraha hal sateuacanna. Kami masihan anjeun sababaraha saran praktis.

Ngabungkus ransel

Tip sareng alesan backpacking

Pendakan sababaraha alesan sareng di luhur sadayana sababaraha tips pikeun mikaresep perjalanan backpacking, pangalaman anyar.

Pakean khas Ékuador di awéwé

Kostum has Ékuador

Pendakan kostum khas Ékuador gumantung kana daérah na. Kumaha urang asing anu ngumbara di dinya nganggo baju? Pendakan!

Taj majal

Budaya Hindu

Kenalkeun budaya India sareng mendakan adat-istiadat masarakat Hindu dina hal agama, gastronomi, festival sareng seueur deui budaya Hindu.

Barudak nganggo baju khas Brazil

Kostum has ti Brazil

Pendakan kostum khas Brazil, sareng baju anu aranjeunna anggo gumantung kana waktos taun sareng daérah. Naon pakéan Brasil? Panggihan di dieu!

Durian caket

Durian, buah pang bau di dunya

Durian dianggap buah anu pang bau di dunya, naon bau anu bau na? Kami ngawartosan anjeun sadayana Rahasia buah ieu anu bau bau pisan.

Aveiro

Didatangan kota caket Porto

Kami nunjukkeun anjeun sababaraha ideu anu pikaresepeun pikeun ngalalana ka kota-kota caket Porto, tempat anu dipikaresep pisan anu tiasa didatangan dina hiji dinten.

Poe usum panas di Bratislava

Anjeun museurkeun Bratislava? Naha disada sapertos misteri sareng Abad Pertengahan? Janten, kadatangan éta sabab anjeun moal kuciwa: istana, gereja, situ sareng pameran abad pertengahan.

playa-anse-sumber-d-argent

Pantai pangalusna di Seychelles

Kami badé ka Nusantara Seychelles kanggo terang sababaraha pantai na anu pangsaéna, anu penting anu urang kedah didatangan sareng terang

Wisata langkung mirah

Tip pikeun ngahemat nalika liburan

Kami masihan anjeun sababaraha trik saderhana pikeun tiasa ngahémat nalika ngarencanakeun sareng ngararasakeun liburan salajengna, dina tujuan naon waé.