Guha Bawah Laut di Dunya

Waktos ieu kami bakal minuhan guha jero cai anu pangsaéna. Hayu urang mimitian tur di Montego Bay, Jamaica, dimana urang ayana ...

Ieu cara ngadamel nasi Kuba otentik

Salah sahiji asakan anu paling luar biasa pikeun gastronomi Kuba, panginten kusabab kasederhanaanna, nyaéta béas Kuba, rada benten sareng anu didamel di Spanyol.

Malecones Terkenal di Dunya

Dinten ieu kami bakal ngadatangan sababaraha laut anu indah di dunya. Hayu urang ngamimitian tur di Maltese Scenic Boardwalk, tempatna di ...

Sinagog anu terkenal di Dunya

Dinten ieu kami bakal didatangan sababaraha tempat ibadah terkenal di dunya. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun Sinagog Ageung di Sydney, sinagog anu linggih ...

Tempat Bersejarah di Amérika Tengah

Perang sareng perang anu dipimpin nagara, padumukan anu sainganana di Asia sareng Éropa, sareng seueur bencana alam sareng tragedi, urang tiasa ...

Lingkungan di Washington DC

Dinten ieu kami badé didatangan sababaraha lingkungan anu paling lambang di kota Washington DC Hayu urang ngamimitian wisata di ...

Obelisks Kawéntar Dunya

Dinten ayeuna urang bakal ningali sababaraha obelisk anu paling penting di dunya. Hayu urang ngamimitian perjalanan urang di Amérika Serikat, khusus ...

Naskah Arab

Numutkeun ka legenda, tulisan Arab diwangun ku hurup sareng awan, uap penting, anu ngalantarankeun pesen gaib….

Musik Khas Panama

Panama mangrupikeun lahan anu musik pisan, nagara Amérika Tengah anu kasohor ku tropis, Afro-Karibia, urban, irama désa ...

Dimana tuang frankfurters pangsaéna

Frankfurt ngareuwaskeun sadayana sabab éta salawasna ngagaduhan alternatif anu teu aya tungtungna pikeun didahar, henteu paduli karesep anjeun sareng saku anjeun.

Hidangan Masakan Kanton

Dina kasempetan ieu kami badé nyarioskeun ngeunaan asakan Kanton, gastronomi anu asalna di propinsi Canton, beulah kidul ...

Warisan misterius ti Nazcas

Di gurun Peru di Pampas de Jumana kami mendakan salah sahiji enigma anu paling panasaran di planét ieu: Nazca.

Montauk, tempat bersantai di Long Island

Montauk, perenahna di ujung Long Island, mangrupikeun tujuan anu sampurna pikeun kabur ti New York, sareng ningali sababaraha situs alam anu paling indah di nagara éta.

Kelapa Sawit Penting di Dunya

Waktos Ieu kami bade didatangan sababaraha kebon palem penting di dunya. Hayu urang mimitian ku Palmeral de Elche, nyaéta ...

Katedral Nantes

Kota Nantes mangrupikeun tempat wangunan abad pertengahan anu pikaresepeun sapertos Katedral Saint Peter sareng Saint Paul, tugu agama dina gaya Gothic anu ogé ngandung makam Francis II.

Adat Piura

Piura mangrupikeun tujuan anu paling dipikaresep di Peru, tempatna di beulah kalér sanés nagara anu aya hubunganana sareng basisir.

Grup Aborigin di Afrika

Bushmen ti gurun Kalahari, numutkeun sejarawan sareng arkéologis, pentingna na aya dina kanyataan yén aranjeunna mirip pisan sareng genetika sareng imigran Afrika munggaran

Situ penting di Amérika Tengah

Danau Ilopango aya di antara departemén Cuscatlán sareng San Salvador, ngagaduhan asal gunungapi sareng masihan pinjaman kana latihan olahraga cai

Bentang Vénézuéla

Vénézuéla mangrupikeun nagara pesona hébat anu aya hubunganana sareng alamna, sababna aya ratusan bentang anu pantes dipikanyaho

Adat istiadat Honduras

Honduras mangrupikeun bangsa anu aya hubunganana sareng tradisi na ngagaduhan karakter anu luar biasa

Pakéan Perancis

Perancis ayeuna henteu ngagaduhan gaya kota anu unik, sanaos tiasa disebatkeun sababara ...

Bioskop Romawi Penting

Téater Romawi mangrupikeun konstruksi khas anu didamel ku Kakaisaran Romawi. Tujuan bioskop ieu pikeun ngawula ka ...

Kelelawar Austin, Texas

Di Austin, Texas, hirup antara sasih Maret sareng Nopémber komunitas urban panggedéna di dunya kelelawar, anu kaluar unggal wengi milarian serangga

Kafé Vampir di Ginza, Tokyo

Di lingkungan Ginza di Tokyo, aya tempat anu saé pisan sareng pikasieuneun, bahkan pikeun kota anu kaleuleuwihi sareng hal-hal anu luar biasa sapertos ibukota Jepang. Urang nyarioskeun ka Vampire Café, réstoran gothic anu dihias ku salib, tangkorak, cobwebs, lampu gantung anu bahkan ngagaduhan peti mati Count Dracula.

The View, réstoran anu aya

Di Hotel Marriott Marquis, di Times Square, anjeun bakal mendakan The View, hiji-hijina réstoran anu aya di New York

Sakurajima, gunungapi paling aktif di Asia

Sakurajima mangrupikeun gunung seuneuan anu paling aktif di Jepang sareng sigana dunya sareng simbol kota Kagoshima, anu padumukna parantos merjuangkeun saratus taun antara cinta sareng sieun gunung seuneu na anu hébat. Upami aya gunungapi hirup di planet ieu, pasti aya Sakurajima

The Great Salt Lake, Utah

Great Lake Tasik aya di nagara bagian Utah mangrupikeun tempat wisata alam anu hébat di Amérika Serikat

Basisir pangsaéna di Pilipina

Naha anjeun terang yén Pilipina gaduh garis pantai pangpanjangna di dunya? Éta leres, sareng upami anjeun nganjang ka Manila, ...

Sasak gantung Amérika Serikat

Dinten ieu kami bakal ningali sababaraha sasak penting di Amérika Serikat. Hayu urang ngamimitian wisata di San Fransisco. Nampi nami ...

Bahasa di Laut Karibia

Laut Karibia mangrupikeun tujuan pakansi anu saé. Teu aya mamang, sapertos pantai kolonial, laut, kota sareng kota. Ieu…

Anak sungai penting Éropa

Buana Tua, salah sahiji anu pang indah di dunya, henteu ngan ukur ngagaduhan kota modéren sareng méwah ageung, tapi ogé ...

TEMPAT PENGARUH -Spanyol- (XIX)

ALBARRACÍN (Teruel) (I) Albarracín pikeun seueur mangrupikeun kota anu paling spektakuler sareng éndah di Spanyol. Alesan pikeun ieu ...

Mauritius, liburan di surga

Mauritius nawiskeun pariwisata super mewah di tengah Samudra Hindia. Teu aya ragu, éta ngagaduhan hotél hébat ...

Liburan usum panas di ...

Upami anjeun henteu acan nuju liburan, sareng anjeun henteu yakin badé kamana, anjeun untung, sabab kuring parantos mendakan ...

Rasa ti Thailand.

Thailand pikeun kaayanana, sareng budaya na sok ditandaan pisan ku Cina sareng India. Buah hubungan ieu ...

Dafni biara

Biara Dafni tempatna caket pisan sareng ibukota Yunani, 11 kilométer kalér-kuloneun ...

Pulo panggedéna di Afrika

Madagaskar mangrupikeun pulau panggedéna di Afrika sareng kaopat panggedéna di dunya. Éta lengkep dikurilingan ...

Kuil sareng tugu di Jérman

Waktos ieu kami bakal indit ka Jérman pikeun ningali sababaraha tugu peringatan na. Hayu urang mimitian rute urang di ibukota ...

Petra, kota batu (IIIa)

Kami dugi kana tahap katilu kadatangan kami ka Petra dimana kami badé terang gastronomi sanés ngan ukur ieu ...

Tugu di Cantabria

Hayu urang resep perjalanan wisata budaya anu narik ngalangkungan Cantabria di Spanyol. Mimiti urang kedah nyebatkeun yén Cantabria nyaéta ...

Dapur Dunya: Aljazair (I)

Urang tiasa kenal nagara atanapi kota dina sarébu hiji cara anu béda sareng jelas, cara anu pangsaéna nyaéta ku jalan ka ...

Alam Oseania

Salah sahiji perjalanan anu paling menarik anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta pikeun terang sababaraha nagara anu kasohor di Oséania. Hurung ...

Vanuatu, nagara anu bagja (III)

Kami ngamimitian bagian katilu kami tina jalur kami dina tujuan anu saé ieu sareng waktos ieu kami bakal terang sababaraha ...

Eureun parobihan iklim

Sabaraha kali urang kantos nguping ngeunaan parobihan iklim? Pasti puluhan, ratusan atanapi rébuan kali, tapi ... naha urang ngalakukeun hiji hal ...

Wales, kanyataan anu matak

Wales mangrupikeun tempat anu pinuh ku panasaran sareng kanyataan anu narik ati. Gabung sareng kami dina laporan anu saé ieu anu pastina bakal ngantepkeun anjeun bicara ....

Adat istiadat masarakat Italia

Salah sahiji aspek anu paling populér pikeun urang Itali nyaéta watekna, aranjeunna sumanget sareng pisan ekspresif. Éta jalma…

Milan, ibukota pantun (Ia)

Kami neraskeun perjalanan sareng urang badé cicing di Éropa, waktos ieu kami bakal patepung sareng salah sahiji ...

Transportasi di Lima

Kota Lima saling pakait sareng sésana nagara ngalangkungan Jalan Raya Pusat sareng Jalan Raya Pan-Amérika. Ti saprak…

Balanja orok di New York

Henteu sadayana beton dina gedung pencakar langit sareng beusi di jembatan kota, New York ogé mindahkeun kami ...

Hidangan khas Albania

Pikeun anu henteu terang Albania mangrupikeun républik di Éropa Tenggara. Éta wawatesan sareng Monténégro kalér, Républik ...

Dimana balanja di na sakitar Boston

Boston nawiskeun sababaraha tempat kanggo balanja, dimana anjeun tiasa mendakan baju kanggo sadaya raos sareng harga anu béda pikeun sadayana ...

The Sorbonne: Universitas Paris

kiridit poto: carlos_seo Istilah Sorbonne (dina basa Perancis La Sorbonne) ilahar dipaké pikeun ngarujuk ka Universitas bersejarah…

Basisir pangsaéna di Vénézuéla

Naha anjeun hoyong bersantai sareng ngaganggu diri? Upami jawaban na negeskeun, anjeun moal lirén angkat ka pantai anu sanés anu janten Vénézuéla ...

Kehidupan wengi Cebu, Filipina

Kami parantos sering nyarios yén perjalanan henteu lengkep upami urang henteu terang kahirupan malam di tempat éta, leres? Anjeun leres…

Basisir Best of Bonaire

Basisir Bonaire nawiskeun sababaraha jinis keusik bodas, pink sareng hideung. Keusik biasana pinuh ku ...

Basisir Kalér Curaçao

Pantai Curaçao mangrupikeun rahasia paling saé di pulau. Ieu pantai leutik, intim, terasing sareng ...

Basisir Menorca

Ngamangpaatkeun liburan anu urang caket, sareng upami cuaca na saé, pilihan anu saé pisan ...

Pantai Nassau Top di Bahama

Bahama dipikaterang di dunya pikeun pantai anu luar biasa. Kusabab kitu kami nawiskeun daptar pantai anu pangsaéna ...

5 Hotel Top di Curaçao

1.- Avila Beach Hotel The Avila Beach Hotel mangrupikeun bisnis kulawarga, anu ngagaduhan sajarah langkung ...

3 Hotel Top di Aruba

Aruba ngagaduhan seueur jinis hotél, anu tiasa ngajantenkeun pilihan anjeun sesah; janten kami nyayogikeun anjeun ...

Leres pisan sagalana ngeunaan Bahama

Salawasna pikaresepeun pikeun terang kanyataan anu panasaran ngeunaan tempat anu bakal kami didatangan. Kusabab kitu kami nyiapkeun sagala rupa pikeun anjeun ...

Lima, kota raja (VI) final

Tahap terakhir di kota raja-raja, saatos terang sejarahna, tradisi, adat istiadat, gastronomi, musium, tempat-tempat ...

Pulo Manusa Anu Teu dikenal

Lokasina di Laut Irlandia, antara Inggris, Skotlandia, Wales sareng Irlandia, éta mangrupikeun daérah gumantung Karajaan Inggris, ...

Monako, nagara méwah

Saatos Vatikan, Monako mangrupikeun nagara pangleutikna kadua di dunya, sareng sacara paradoks mangrupikeun nagara anu kapisan dina kapadetan penduduk ....

Las Vegas, "kota dosa" (III)

Kami dugi ka bagian penting tina perjalanan kami dina unggal perjalanan, katuangan lokal. Sakumna nagara leres henteu terang ...

Kaajaiban Alam Jamaika

Jamaika, sajaba ti pantai-pantai na anu éndah, ogé ngagaduhan sababaraha bentang alam anu kedahna. Diantarana nyaéta: ...

Pitunjuk Praktis Curacao

  Lokasi Curaçao ayana di belah kidul na Karibia, dina lintang 12 ° kalér sareng bujur 68 kulon. Anu…

10 hotél pangageungna di Cancun

10 hotél paling parah di Cancun numutkeun pangguna TripAdvisor nyaéta kieu: Aristos Cancun Plaza Hotel, «pikareueuseun sareng ...

Balanja di Singapura

Upami anjeun teu acan ka Asia, Singapura mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun dimimitian. Henteu ngan kusabab saprak ...