Kota basisir anu indah di Andalusia

Kota-kota basisir

Andalusia mangrupikeun komunitas sanés anu urang tiasa mendakan seueur tempat anu tiasa didatangan, ti kota-kota dugi ka kota-kota leutik anu menawan, sareng khususna daérah basisir dimana anjeun tiasa nampi cuaca anu saé. Kusabab kitu urang bade milari kota-kota pantai anu menawan anu indah anu aya di Andalusia.

nu kota basisir Andalusia Aranjeunna nawiskeun kami seueur rohangan anu menawan sareng, di luhur sadayana, pantai anu hébat pikeun berjemur. Sababaraha kota basisir ieu nyandak urang gambar khas Andalusia, sareng sacara umum éta sadayana wisata pisan, kumargi teu aya juru bumi anu ramah ieu anu teu dikenal.

Mojacar

Mojacar

Urang mimitian ku kota anu nyandak urang a parangko khas ti kota-kota anu paling indah di Andalusia. Imah bodas nutupan puncak gunung anu nyanghareup ka laut sareng di tungtung Sierra de Cabrera. Mangrupikeun kota anu saé pisan, sareng bumi bodas ngagenclang anu parantos ngadeg mangabad-abad, sareng anu parantos ningal seueur kota ngalangkungan, ti Fénisia dugi ka Romawi. Salah sahiji hal anu kedah dilakukeun di kota ieu nyaéta musna di jalan sempit, ngaraosan bodas bumi anu bénten sareng biru langit sareng kembang warna-warni dina balkon. Air mancur Mora mangrupikeun salah sahiji titik sajarah na, dimana kota éta dipasrahkeun ka Monarch Katolik. Anjeun tiasa ogé jalan-jalan sapanjang jalur La Mena, ningali laut.

Nijar

Nijar

Níjar mangrupikeun kota alit, sanaos istilah kotamadya lega. Éta kampung sanésna imah bodas anu ayana di basisir, caket anu kawéntar Taman alam Cabo de Gata. Ti tempat ieu anjeun tiasa nganjang ka gurun Tabernas, dimana di jaman baheula pilem koboy difilmkeun. Kota ieu nawiskeun tempat anu seueur turis kalayan pantai caket anu saé, sanaos warisan budaya langka kusabab kanyataan yén éta mangrupikeun daérah anu parantos dijarah ku bajak laut mangabad-abad. Sejarah anu ngagalura ieu, Nanging, henteu dibébaskeun tina janten kota anu pikaresepeun anu ayeuna resep kagiatan wisata anu hébat.

nerja

nerja

Nerja mangrupikeun kota anu dipikaterang di Spanyol kusabab janten tempat dimana seueur épisode ti séri mitos 'Verano azul' difilmkan. Upami urang badé nganjang ka kota urang ogé tiasa ngiringan wisata anu ditungtun pikeun ningali setting dimana adegan-adegan ieu difilemkeun. Salaku tambahan, aya réplika kapal Chanquete anu hébat. Hal mitos anu sanés anu tiasa dilakukeun di kota ieu nyaéta nganjang ka Balkon Éropa, kalayan pandangan laut anu spektakuler. Cueva de Nerja mangrupikeun hal sanés anu kedah didatangan, sareng di tengah kota urang tiasa ngaraosan réstoran asakan khas sareng toko souvenir.

Salobrena

Salobrena

Ieu mangrupikeun salah sahiji kota Andalusia anu menawan, kalayan bumi bodas anu éndah dihias ku kembang sareng piring keramik. Di tempat ieu anjeun tiasa ngaraosan pemandangan laut, sareng ogé kastil anu aya di daérah luhur kota, anu ti saprak éta aya pandangan anu spektakuler. Éta a Puri Moor ti abad ka-XNUMX di luhur batu anu di Nasrid jamanna aya panjara karajaan. Di caket istana aya garéja Virgen del Rosario, karya Mudejar ti abad ka-XNUMX.

Meunteun

Meunteun

Tarifa mangrupikeun tujuan anu paling wisata di Andalusia, janten kami ngagaduhan salah sahiji tempat anu anjeun kedah nganjang sahenteuna sakali. Di daérah ieu nyaéta Basisir Bolonia sareng Valdevaqueros. Kami bakal sadar yén Tarifa nyaéta Mekah olahraga cai, kalayan ratusan langlayangan layang-layang naék ngalangkungan langit. Salaku tambahan, urang tiasa ngalakukeun sababaraha kunjungan anu pikaresepeun, sapertos Kastil Guzmán ti taun 960 anu masih dilestarikan. Ngarasakeun pemandangan Mirador del Estrecho anu luar biasa, ti mana urang tiasa ningali basisir Afrika.

Estepona

Estepona

Estepona mangrupikeun kota sanés anu ngagaduhan daya tarik Andalusia anu tiada bandingna. Tempat pikeun jalan-jalan sepi ngalangkungan jalan-jalanna, ngaraosan unggal juru alit. The Alun-alun Kembang di kota na anu lami hirupna dugi ka namina, ku kembang warna anu éndah anu ngahias ku cara anu paling éndah. Urang ogé tiasa didatangan sababaraha monumén dina bagian anu lami, sapertos Castillo de San Luis. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mikaresep soré anu pikaresepeun di Selwo Aventura, kebon binatang, atanapi ngadatangan pusat seni kuda.

Conil wates

Conil de la Forntera

Di Conil de la Frontera dimungkinkeun pikeun ngaraosan lingkungan anu sepi caket coves sareng pantai anu indah. Kota lawasna geulis pisan, sareng imah bodas has sareng palataran jero, dihias ku pot anu pinuh ku kembang. Sababaraha hal anu tiasa dilakukeun di kota ieu, contona, nganjang ka lélang lauk di palabuhan, teras raoskeun tuna tina bubu. Buka pasar makanan pikeun ningali produk khasna sareng ngagaleuh dina dinten pasar. Anjeun teu kedah sono poé cerah di pantai Fontanilla sareng di Cala de Aceite.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*