Kota di Jerman

Jérman ngagaduhan seueur tempat anu pikaresepeun pikeun pariwisata, tapi saluareun kota, musium sareng sadayana anu aya hubunganana sareng Perang Dunya Kadua, aya sakumpulan kota anu indah anu kedah didatangan.

ieu kota di Jerman Éta geulis tur super fotografik: jalan cobbled, imah kalawan roofs kai, imah patani di danau atawa kalayan sasak abad pertengahan ... kabeh kota kartu pos.

Bad Homburg

Ieu mangrupakeun kota cinyusu panas Biasana Jerman. Boga a puri abad pertengahan diwangun dina pasir, kalawan munara bodas ti mana anjeun boga tempoan luhung kota jeung leuweung sabudeureun. Puseur bersejarah mangrupa pesona a, kalawan imah na kalawan ceilings kai sarta detil, nu pangkolotna sadaya diwangun dina 1505. Ieu kabeh geus disimpen, sarta yén geus disimpen aranjeunna tina runtuhna.

Salian kota heubeul aya ogé bagian anyar dimana aya leuwih arsitéktur barok sarta ti dieu, leumpang sababaraha menit, anjeun tiasa ngahontal éta kebon spa yén leuwih ti saratus taun ka tukang murag asih ka raja Thailand anu ngadatangan. Upami anjeun gaduh waktos tiasa nganjang ka Kaiser Wilhelm-Bad Spa jeung leumpang ngaliwatan kebon jeung paviliun na, dua di antarana hadiah ti daulat Thailand.

Di taman aya a cai mancur megah, Elisabethenbrunnen, anu cai asalna tina peujit bumi sareng mangrupikeun salah sahiji cai mineral anu pangsaéna di nagara éta. Dimana Bad Homburg? Ngeunaan 20 menit ti Frankfurt tur aya karéta nu nyambungkeun duanana titik rutin.

Triberg

kota ieu di leuweung hideung tur éta pisan picturesque. Éta dicicingan ku sakitar 5 urang sareng seueur anu ditawarkeun ku sémahna. Aya gedong kayu, imah dicét warna-warni, seueur bar, kafe sareng réstoran.

Sajaba ti éta, Éta ibukota jam cuckoo, ibukota dunya. Naon anu teu kedah sono? Jam cuckoo panggedéna di dunya kalawan dua lanté, kanyataanna jam téh ukuran wangunan sarta gawéna kacida alusna. Anjeun tiasa ningali cuckoo kaluar dua kali sajam beurang. Sagampil jam pangbadagna nyaéta, éta ogé jam cuckoo pangleutikna di dunya.

Leres, aya seueur jam kukuk pikeun dijual di kota tapi dina cacing pita mangrupikeun anu pangleutikna tina sadaya kira-kira lima inci henteu langkung. Sabenerna loba nu siga kieu sabab éta téh souvenir has nu bisa dibeuli di toko ieu. tuliskeun!

Anjeun oge bisa leumpang jeung papanggih curug pangluhurna di Jerman, Curug Triberg anu geulis. Lawangna ditutup jam 5 sonten sareng hargana sakitar 4 euro. Sareng punten, entong angkat tanpa linggih di kafé pikeun ngaraosan bagian tina klasik Schwarzwälder Kirschtorte kalawan kueh coklat, krim dikocok, céri sarta leuwih céri.

Bacharach

Kampung menawan, éta kumaha urang bisa nangtukeun hiji désa éta aya di bagian luhur Lebak Rhine, antara walungan jeung pasir dipelakan kebon anggur. Ieu salah sahiji kota abad pertengahan pangalusna dilestarikan di nagara sarta eureun has on cruises walungan. Tapi anjeun ogé tiasa sumping ku mobil atanapi karéta.

Cai mibanda jalan cobbled, bagian tina na témbok abad pertengahan aslina sareng sababaraha panto sareng éta tepatna tina luhureun témbok anjeun tiasa nikmati pemandangan walungan, kota sareng kebon anggur, kastil kuno sareng bénténg, ayeuna dirobih janten asrama nonoman, Werner chapel abad ka-XNUMX, Garéja St Peter, sarta Postenturn nu bisa nanjak.

Fussen

Kota ieu éta kiduleun bavaria, di suku pasir anu mangrupa bagian ti Alpen anu misahkeun Jérman ti Austria. Éta kota alit anu saé anu saé pikeun didatangan sapanjang taun, tapi éta langkung pikaresepeun dibungkus ku salju salju usum salju.

Fussen eta teh tempat nu kawentar dongeng puri Neuschwanstein, Tapi aya ogé Hohenschwangau Castle, éta Gunung Tegelberg... Lamun balik salaku pasangan, kota ieu téh pangalusna sabab bisa hirup hiji pangalaman romantis hébat, gaduh dinner di salah sahiji réstoran kota, kalawan kadaharan lokal, nyandak souvenir ti toko souvenir, nyandak lift ka luhur. gunung jeung rengse kalayan pintonan hébat.

Kumaha anjeun ka dinya? Tiasa naek karéta di Munich sarta dina ngan dua jam perjalanan kalawan pintonan éndah anjeun anjog ka dieu.

Assmannshausen

Es Warisan Dunya tur éta dina naon katelah Romantic Rhine, wewengkon kalawan desa geulis tur istana. Kota husus ieu aya di sisi katuhu Rhine, boga imah kai jeung kasohor ku kualitas anggur anu dihasilkeunana. Anggurna nyaéta Riesling, sapertos seueur di Lembah Rhine, tapi Assmannhausen kasohor ku anggur beureum na anu produksina ti taun 1108.

Kebon-kebon anggur aya di pasir-pasir sareng nalika buah anggur nuju usum aranjeunna dicelup beureum, tontonan anu leres. Amin anggur aya ogé cinyusu panas dieu, euyeub litium, sarta loba hiking trails. Pusatna ngagaduhan réstoran sareng kafe sareng toko sareng basilika abad ka-XNUMX anu endah.

Rothenburg ob der Tauber

oge Éta mangrupikeun bagian tina Jalan Romantis, jalur anu ngalangkungan 350 kilométer ngalangkungan leuweung sareng gunung di wewengkon Bavaria jeung Baden-Württemberg. Aya seueur kota sareng desa dina jalur ieu tapi tanpa ragu salah sahiji anu pangsaéna nyaéta ieu.

Sigana mah a kota dongeng, kalawan jalan cobbled, imah warni tur loba kai. Lamun balik dina bulan Désémber pangalusna teh pasar natal. Ieu masih nahan tembok abad pertengahan di kota heubeul, aya genep Gerbang aslina tur hiji boga staircase sempit nu bisa nanjak. Total jalur opat kilométer.

Aya ogé museum, éta Museum Natal Jerman mangrupa salah sahijina tur muka sapanjang taun. Tungtungna, anjeun bisa dibere nyaho kota ieu di a klasik dinten lalampahan ti Nuremberg.

Tübingen

Nyaeta kidul kulon Jerman tur mangrupakeun kota universitas nu bisa nyaho di a dinten lalampahan ti Stuttgart. Aya hiji puri heubeul on pasir ti mana anjeun boga tempoan alus, aya jalan cobbled leumpang, a terusan kalawan jalur na alleys na tangga, pasar jeung toko, anjeun tiasa nyandak naek kapal dina walungan Neckar.

Lamun balik dina bulan Désémber aya festival coklat, teh ChocolART, nu lasts saminggu na idéal pikeun nyobaan loba variétas coklat. Caket anjeun tiasa angkat avIsit Hohenzollen Castle, Lichtenstein Castle, Bebenhausen Abbey jeung Bad Urach Curug, Diantarana.

Görlitz

Pilem ieu ditémbak di dieu Hotél Grand Budapest tina Wes Anderson, tapi ogé sababaraha adegan tina Maling buku jeung Bajingan Inglorious, salaku conto. Ieu mangrupakeun tempat picturesque, kalawan a kota heubeul kacida alusna dilestarikan dimana Museum Silesian jeung Garéja Gothic-gaya San Pedro nangtung kaluar.

Nyaeta di tenggara Jerman, dina wates jeung Polonia, dina kaayaan Saxony. Anjeun tiasa pendak sareng anjeunna dina a dinten lalampahan ti Dresden atanapi ti Berlin.

Ieu ngan sababaraha kota di Jerman anu sabenerna geulis. Aya tangtu leuwih sarta hiji bisa nambahan Cochem, Oberamagau, Staufen. Tübingen, Meissen, Quedlinburg, Dinkelsbühl, Goslar, Michelstadt, Miltenberg, Bamberg…

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*