Kota-kota naon anu bakal didatangan di Amérika Serikat

Kota-kota Amérika Serikat

Amérika Serikat sanés diantara nagara anu paling wisata di dunya tapi bioskop parantos ngajantenkeun seueur kota Amérika kana ikon dunya atanapi tujuan impian.

Sanaos nagara éta ngagaduhan seueur kaendahan alam, wisata internasional anu ditampi kalolobaanna konsentrasi ka aranjeunna, langkung anyar atanapi langkung, tapi sadayana ngagaduhan tempat wisata nyalira. Upami anjeun panasaran kota-kota mana anu kedah didatangan di Amérika Serikat, ieu daptar karesep kuring:

Ny

Ny

Jelas éta dina mimitina. Éta téh Mekah wisata nagara ieu tara kaunggulan sareng a kota kosmopolitan dimana anjeun tiasa sareng kedah ngalakukeun sakedik tina sagala hal.

Diantara tempat-tempat wisata anu paling populér nyaéta Gedong Nagara Kakaisaran, la Terminal Grand Tengahéta Gedong Chrysler, la Katedral St. Patrick, Times Square sareng Taman Pusat.

Aya musium anu kasohor sacara internasional sapertos MOMA, Museum Seni Metropolitan o patepungéta Museum Sejarah Alam Amérika atawa Guggenheim, tapi aya ogé situs populér sapertos Itali Leutik, Brooklyn, la Pulo Ellis jeung Patung Liberty, Pulo Coneyéta Lincoln Center, Bioskop Broadway sareng seueur deui.

kali Square

Hal anu luar biasa nyaéta anjeun pasti terang sahenteuna 90% tina sagala anu kuring ngan ukur namina. Éta kumaha kawéntar New York. Anjeun tiasa mésér éta NY Kota Pass sareng nganjang ka situs anu paling ikon anu nyimpen 40% pikeun genep tempat wisata anu langkung. Harga biasa $ 193 tapi dinten ieu, dina halaman wéb, anjeun mésér kanggo $ 116.

Boston & Washington

Boston

Kusabab urang di New York urang tiasa nganjang ka Boston sareng Washington, dua kota anu pangkolotna sareng paling bersejarah di nagara éta.

Ti New York cara anu paling umum pikeun kéngingkeun dua kota nyaéta ku karéta, ngagunakeun jasa Amtrak.

Mikir Boston, upami anjeun ngarencanakeun perjalanan sahenteuna lima belas dinten sateuacana anjeun tiasa kéngingkeun diskon anu saé ku ongkos anu dimimitian sacara rutin dina $ 49.

Boston peuting

Boston mangrupakeun kota New England anu has, anéh sareng canggih. Mangga naek troli, aya wisata jalan-jalan, sareng nikmati festival gastronomis sareng étnis. Basisir éndah leumpangna, aya pelayaran palabuhan nalika surup atanapi tengah wengi sareng dina waktos-waktos anu tangtu dina sataun anjeun bahkan tiasa ningali paus.

El Arnold Arboretuméta taman sareng lapangan umuméta Museum Isabella Stewart Gardner taman enclosed of Trinity Church, nu geulis Perpustakaan Umum, ampir musium sareng Kuartal Italia sareng Kuartal Yahudi ogé tujuan anu saé. Éta ngeunaan leumpang.

Gedong Bodas

Lamun urang bahas Washington urang ngobrol ngeunaan ngadatangan teh Casa Blancaéta Amérika Serikat Capitol sareng seueur ogé atraksi budaya, alam sareng sajarah gratis. Dina waktos ieu, salaku conto, kembang sakura dimimitian sareng kota na warna pink sareng bodas. Upami anjeun resep musium Smithsonians aranjeunna kahiji sareng pangsaéna.

Washington éta ampir opat jam perjalanan ti New York. Anjeun tiasa angkat nganggo karéta, gancang, dina layanan Acela anu peryogi tilu jam, atanapi di anu sanésna langkung lami. Ogé ku beus, gampang sareng murah langkung lami deui.

Sareng tangtosna, urang tiasa waé daptar wisata ti New York ka Washington sareng Boston.

San Francisco

Gerbang Emas

Mangrupikeun kota anu saé sareng éndah sareng jalan-jalanna anu turun-turun. Kami parantos ningali dina seueur pilem janten dina waktos ieu kami terang yén kami moal tiasa liren ngadatangan pilem éta Jembatan Gerbang Emas, Alcatraz, Chinatown, Cointower, musiumna, mobil kabel sareng tramna.

Pamandangan laut anu pangsaéna tina Dermaga 39, sareng réstoran sareng bar na, di Pancing nelayan. Pantes naék ku Lombard Street, sareng bumi sareng kebon na, taman anu saé The Presidio sareng Taman Yerba Buena.

Pikeun musium aya Exploratorium, Museum Seni Asia, Museum Yahudi jeung Legiun Kahormatan Diwangun dina mémori prajurit anu tiwas dina Perang Dunya I éta ngagaduhan seni kasenian langkung ti opat rébu taun.

New Orleans

New Orleans

Kota ieu pikeun kuring ngagaduhan seueur kapribadian. La sidik perancis anjeun ngaraos dina French Quarter, tapi anjeun ogé ngaraosan éta dina dahareun. Mangrupikeun kota anu héjo, subur, cerah.

Parantos seueur musium anu aya hubunganana sareng sajarah nagara: Imah Adat Amérika Serikat, Museum Budaya Backstreet, The Presbytere, Cabildo, Longue Vue Residence, San Luis Cemetery, Hermann-Grimae Residence, sababaraha imah abad XNUMX sareng XNUMX, kebon lawas sareng sagala rupa garéja.

Perkebunan New Orleans

Éta kota seueur festival, jazz, asakan, sastra, janten sok aya anu kedah dilakukeun. Sareng wengi, kuring moal nyaritakeun ogé: aya kasino, bar, klub jazz sareng réstoran.

Frenchmen Street mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian sareng upami anjeun angkat ka karnaval, parade tina Mardi Gras Éta anu pangsaéna ..

Chicago

Chicago

Éta katelah Kota Angin sareng kota ieu mangrupikeun kota katilu dina jumlah penduduk di nagara tukangeun New York sareng Los Angeles.

Anjeun tiasa didatangan Willis Tower, gedong jangkung kadua di Amérika Kalér, kalayan kotak kaca anu sigana ngagantung dina kakosongan, éta Air Mancur Buckingham di Grant Park, kalayan pintonan warna na sareng musik, ngadamel a naek kapal atanapi numpak setir Ferris di Angkatan Darat Angkatan Laut.

Chicago ngagaduhan arsitektur anu saé ogé, diantawisna gedung pencakar langit abad ka-XNUMX klasik sareng gedong. Spasi luar, upami nuju dina cuaca anu saé, disarankeun ogé: di Taman Milénium, 606, jalur karéta lami dirobih janten jalur anu ngalangkungan leutak anu béda, éta Maggie Daley Park sareng sapanjang basisir sareng na 33 pantai sareng jalur panjang anu ngalir sapanjang ujung tasik michigan.

LA

LA

Kota ieu aya di california sareng kaping ti akhir abad ka-XNUMX. Upami anjeun resep Hollywood anjeun moal sono: tanda dina bukit, Hollywood Boulevard sareng bioskop sareng musiumna, galeri National Academy of Cinema sareng wisata ngaliwatan imah anu kawéntar.

Ogé henteu tinggaleun Museum Grammy, Museum Seni Los Angeles, kuburan, Museum Warisan Hollywood, Universal Studios, Disneyland sareng seueur deui

Tanda Hollywood

Santa monica Éta mangrupikeun tujuan anu langkung disarankeun (laut, pantai, karnaval), sami Long Beach jeung kota Los Angeles. Aya taman hiburan sareng anjeun ogé tiasa nyaksian sababaraha acara tv didamel didieu sapertos Ellen DeGeneres atanapi The Tonight Show, salaku conto.

Las Vegas

Las Vegas

Las Vegas, naon anu anjeun tiasa nyarios ngeunaan mekah tina kaulinan? Sanaos konsentrasi seueur pariwisata, judi sanés hiji-hijina hal anu bakal anjeun tingali atanapi lakukeun di kota ieu di tengah gurun. Nyaéta nunjukkeun dina kasino, aya bar, réstoran sareng hiburan malam tanpa sarua.

Tapi anjeun ogé tiasa angkat ka luar kota sareng hiking, jalan-jalan ngaliwatan Grand Canyon, sareng ngadatangan Bendungan Hoover. anu ngabakar kota ieu anu henteu pernah bobo ku énergi, éta Situ mead jeung Grand Nyeuseuh gawir

Las Vegas Sign

Diantara musium kuring nyarankeun éta Museum Pangujian Atométa Taman Botani Bellagio sareng galéri seni na, éta Menara Eiffel maturan panorama hébat, di Paris Las Vegas kasino Hotel, éta akuarium kalayan tilu acara sapoé sareng jelas, éta tanda kota anu kawéntar anu aya di Las Vegas Boulevard. Poto na teu tiasa leungit.

Tangtosna, Amérika Serikat ngagaduhan seueur kota anu pikaresepeun sanés, tapi sigana kuring yén ieu mangrupikeun tempat anu paling turis.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*