Kumaha carana manggihan sasama travelers

manggihan pendamping perjalanan

Aya sagala rupa wisatawan. Kuring geus patepung jalma anu resep ngarambat nyalira, nyieun babaturan, connect with travelers séjén; tapi aya oge jalma anu teu bisa ngalakukeun nanaon da enya atawa enya perlu ayana sasama travelers.

Nyarita, ngabagi, senang-senang, wani-wani ngalakukeun hal-hal anu teu aya sifatna sorangan... ku kituna, upami anjeun resep ngumbara dibaturan, ieu aya sababaraha tip ngeunaan kumaha carana manggihan pendamping perjalanan.

Situs sareng aplikasi dina basa Spanyol pikeun milarian pendamping perjalanan

sasama travelers

Aya sababaraha sareng éta sadayana gumantung kana jinis pendamping perjalanan anu anjeun pikahoyong, atanapi anjeun nyalira, sareng kadang dimana anjeun badé angkat. Aya aplikasi sareng platform dina basa Spanyol tapi aya ogé dina basa Inggris, upami anjeun hoyong ngalegaan jagat linguistik, janten hayu urang mimitian ku basa indung urang.

Nomadizers éta metot. Anjeun ngan ukur kedah ngadaptar gratis sareng nyayogikeun inpormasi pribadi pikeun nyiptakeun profil. Kuring ngobrol ngeunaan data sapertos nami, kapentingan, rasa, kabangsaan sareng upami anjeun hoyong, poto. Upami anjeun langkung kabuka sareng nyarios langkung seueur, maka kuring nyangka hasilna bakal langkung saé sabab upami aya anu badé ngahubungi anjeun aranjeunna bakal hoyong terang pisan. Minat ogé maénkeun peran anu penting sabab henteu sami upami anjeun resep gastronomy atanapi upami anjeun petualang atanapi sabalikna, anjeun resep kamewahan sareng kanyamanan.

Aplikasi Nomadizers

Nomadizers gaduh sistem grafis anu nganggo van sareng langkung seueur anjeun nyimpulkeun unggal kapentingan anu ditawarkeun ku platform sorangan, langkung luhur minat anjeun. Anjeun ogé kedah ngalebetkeun inpormasi ngeunaan tujuan perjalanan anu dipikaresep ku anjeun sareng tanggal kamungkinan. Sapertos sadaya pangguna anu kadaptar ngalakukeun hal anu sami, sistem ngurus nyebrang data sareng nawiskeun anu pangsaéna «pertandingan".

Seueur jalma anu kadaptar dina Nomadizer sareng pangkalan datana super beunghar janten pendamping perjalanan anu pikaresepeun sareng cocog. Jeung enya, aya vérsi premium sarta aranjeunna insistently nyarankeun teh ningkatkeun. Euweuh aktip séjén teu ngalakukeun.

Babaturan perjalanan on Facebook

sobat urang iinditan Facebook mangrupa pilihan séjén. Éta henteu museurkeun kana fungsi ieu tapi aya seueur «Grup Facebook»anu ngalakukeun padamelan éta. Aya grup travelers sacara umum, tanpa hiji tujuan ekslusif, tapi aya grup sejen anu ngumpul di wewengkon nu tangtu atawa malah nagara husus. Aya backpackers jeung jalma anu ngarambat kalayan koper, aya nu loba duit jeung lianna kalayan dompét pisan lapar.

Milarian grup ieu dina jaringan sosial super gampang. Hal anu saé nyaéta upami anjeun parantos gaduh akun anjeun henteu kedah ngaunduh anu énggal sareng upami anjeun resep ka batur anjeun tiasa milarian inpormasi ngeunaan jalma éta dina jaringan sosial sorangan.

Couchsurfing

Pertama kali kuring ngadéngé ngeunaan Couchsurfing éta sababaraha taun ka pengker. Éta mangrupikeun panaratas dina iinditan atanapi cicing sareng jalma anu anjeun teu kenal sareng ti saprak éta parantos nawiskeun hal-hal anu pikaresepeun sapertos kagiatan di tujuan anjeun sareng barang-barang.

Antarbeungeutna saderhana pisan sareng profilna diverifikasi, janten aman. Tur aya ogé geus nyata komunitas pamaké, pisan aktip tur ramah, nu persis naon geus diwenangkeun ngembangkeun jasa lianna kayaning rapat, kagiatan, outings jeung sajabana. Geus leuwih ti 14 juta pamaké di 200 sarébu kota. Hal goréng, éta kudu ngomong, éta évolusi datang ti leungeun pembayaran pikeun pamakéan na.

Aroundtheworld.net Éta mesin pencari dina basa Spanyol. Éta sanés anu pang populerna tapi seueur pangguna ngeposkeun perjalanan sorangan supados batur tiasa nampi inpormasi. Aya versi gratis sareng versi mayar, tapi euweuh nu mahal. Basajan, sareng salah sahiji anu pangheulana di Spanyol nawiskeun sorangan.

aplikasi sobat perjalanan

Aya jaringan Argentina disebut Travelers Serikat, pohara alus pikeun manggihan pendamping pikeun ngarambat sabudeureun Argentina utamana tapi ogé pikeun Amérika Kidul, Amérika Tengah sareng Amérika Kalér. Jeung teu meunang ditinggalkeun kaluar Éropa, Asia, Oséania jeung Afrika. Sagalana di Spanyol. Di dieu anjeun ogé tiasa ngabagi pangalaman perjalanan anjeun sareng kéngingkeun atanapi masihan naséhat ngeunaan cara moto, naon anu kedah dipak, naon anu kedah didatangan sareng seueur deui.

Backpackers nyaéta ramatloka nu ogé boga taun na di dunya ieu manggihan sasama travelers sarta babagi pangalaman perjalanan jeung sarua planbclub, Dimana sajaba ti medarkeun perjalanan sadia, pamaké nyebarkeun niat maranéhna pikeun nyetél grup perjalanan atawa manggihan pendamping pikeun buka tujuan nu tangtu dina tanggal nu tangtu.

grup perjalanan

Upami anjeun salah sahiji anu milari, contona, hotél pikeun déwasa wungkul atanapi henteu hoyong murangkalih atanapi kulawarga caket dieu, maka hiji pilihan nyaéta  Wisatawan Tunggal, Dimana grup perjalanan leutik diatur pikeun single sarta pasangan single-indungna. Aya pesiar, getaways sareng seueur deui. Salian medarkeun perjalanan anu anjeun tiasa gabung, anjeun tiasa ngadamel proposal anjeun nyalira.

situs séjén dina basa Spanyol nyaéta mochiaddictséta Forum wisatawanéta Jalma ka forum Traveltina Backpackers, Sakuliling Dunya...

Situs sareng aplikasi dina basa Inggris pikeun milarian pendamping perjalanan

aplikasi pikeun milarian pendamping perjalanan

Kiwari sadaya wisatawan nyarios basa Inggris. Leres, enya, dina tingkat kaahlian anu béda tapi urang parantos terang éta Inggris mangrupikeun alat anu munggaran nalika iinditan. Éta sababna kuring henteu ngaluarkeun situs wéb atanapi aplikasi dina basa Inggris nalika ngarencanakeun perjalanan kuring.

Eksis penroads, layanan bébas anu nyambungkeun travelers. A profil dijieun kalawan rinci ngeunaan traveler jeung perjalanan jeung anjeun ogé tiasa milarian pasangan ku mimiti nuliskeun tujuan nu dipikaresep anjeun. reddit ogé bisa dipaké pikeun manggihan babaturan perjalanan jeung sarua Subreddit SoloTravel.

HereToMeet.com nyaéta jaringan sosial anu cukup anyar. Anjeun kedah ngalebetkeun tujuan, kaping sareng kapentingan sareng platform milarian pendamping anu idéal. Sateuacan patepang sacara pribadi, pangguna tiasa tukeur pesen sareng eusi multimedia atanapi ngobrol langsung ngalangkungan situs éta. Bisa jadi teu boga loba pamaké sabab panganyarna, tapi patut katingal a.

sasama travelers

HelloTelApp Éta sayogi pikeun Android sareng ios. Geus 150 pamaké que nyambungkeun wisatawan anu aya di hotél anu sami atanapi caket dieu. Anjeun tiasa nambihan poto, koméntar atanapi ngadamel saran lokal, pendak atanapi naroskeun. Ieu raises interaksi alus antara travelers.

Sareng tungtungna, Wingman: mangrupa aplikasi metot sabab mantuan Anjeun manggihan jalma boh di bandara, dina hiber atawa di tujuan anjeun. Sumuhun! A jenis Tinder di langit ... Nepi ka dieu kami ninggalkeun anjeun sababaraha pilihan, duanana dina basa Spanyol sarta Inggris, pikeun manggihan pendamping perjalanan.

wingman-aplikasi

Ieu tips téhnologis teu kudu malire kriteria sorangan jeung jeung nu kuring nyarita waspada tur salawasna mertimbangkeun isu kayaning compatibilidad (Sanes sabab balik ka tujuan anu sarua maranéhna bakal cocog dina sésana), teu digolongkeun kana perenahna dina jaringan jeung ambing yakin dina naon baé nu ngabejaan Anjeun, ati-ati jeung salah harti, janten ati-ati nalika ngagorowok ti rooftops yén hiji iinditan nyalira, salawasna di umum Nalika anjeun ngarambat sareng batur anu anjeun teu kenal, sahenteuna dugi ka anjeun langkung kenal, janten proaktif sareng henteu buru-buru nyandak kaputusan kusabab anjeun hoyong angkat babarengan.

Léngkah-léngkah, mariksa sadayana, kalayan wasiat anu saé, kahayang sareng pikiran anu jelas, anjeun tiasa mendakan pendamping perjalanan anu pangsaéna atanapi janten pendamping perjalanan anu pangsaéna pikeun jalma sanés anu anjeun henteu terang ayeuna.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*