Lingkungan bahaya di Amérika

Kejahatan di sababaraha kota di Amérika Serikat matak pikasieuneun

Kejahatan di sababaraha kota di Amérika Serikat matak pikasieuneun

Sanaos di AS Aya sajumlah tempat anu hadé anu disarankeun, kami parantos ngalangkungan titik tengah tina séri ieu tulisan anu dikhususkeun pikeun terang sakedik perkawis sababaraha lingkungan anu paling bahaya di nagara ieu, disarankeun pisan didatangan, sanaos kalayan ati-ati, sapertos praktis di sagala penjuru dunya.

Dina waktos ieu kami badé angkat ka Indianapolis, salah sahiji juru anu paling sering dilongok nalika ningali pertunjukan otentik motor, béngsin sareng kecepatan, acara anu narik puluhan rébu jalma pikeun resep kana acara ieu, sanaos tujuan ieu ngagaduhan tujuan anu sanés. tempat anu kirang disarankeun sapertos lingkungan di Indianapolis Kalér.

Daérah ieu henteu jauh teuing tina jalur balap Indianapolis 500 anu kawéntar. Lingkungan ieu pinuh ku senjata, narkoba, gorombolan sareng jalma anu teu dihoyongkeun anu pastina anjeun henteu hoyong patepung. Tingkat kajahatanana 69,2 per 1.000 warga sareng kamungkinan ngalaman masalah nyaéta 1 tina 14.

Di nagara bagian Maryland éta Baltimore. Di kota ieu aya daerah anu dibagi antara North Avenue sareng Bel Air Road, anu katelah "Bodymore”, Kusabab seueur mayit anu biasana dipendakan unggal sering di luar kota. Sanaos Baltimore ngagaduhan sababaraha lingkungan anu bahaya, teu aya anu sapertos kieu sareng kajahatan telenges aya 149,98 per 1.000 penduduk sareng kamungkinan janten korban bakal janten hiji dina tujuh.

Sakumaha urang ningali dina séri ieu tulisan, urang sadar bahaya anu ngariung di nagara ieu anu narik seueur wisatawan ti sakumna penjuru dunya sareng upami teu aya inpormasi anu tangtu, urang bakal tungtungna aya di lingkungan anu teu pikaresepeun.

Inpo leuwih: Tips di ActualidadTravel

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*