Luang ka Taman Nasional sareng Alam Doñana

Luang ka Taman Nasional sareng Alam Doñana

El Taman Nasional sareng Alam Doñana Éta mangrupikeun salah sahiji tempat anu anjeun kedah wajib angkat, sahenteuna sakali dina kahirupan anjeun. Éta perkawis a taman alam lindung perenahna di Andalusia, khususna nempatan daérah Huelva, Cádiz sareng Seville, janten Huelva, penyuluhan panglegana. Permukaanna ngalegaan ngalangkungan kotamadya Almonte, Moguer, Lucena del Puerto, Palos de la Frontera, Hinojos, Rociana del Condado, Bollullos Par del Condado sareng Bonares di propinsi Huelva; Sanlúcar de Barrameda di propinsi Cádiz; sareng Pilas, Villamanrique de la Condesa, Aznalcázar, Walikota Isla sareng La Puebla del Río di propinsi Seville.

Éta taman kalayan jumlahna aya 108.086 hektar sareng éta asalna didamel taun 1969, sareng Taman Nasional Doñana, teras dilegakeun di 1989 sareng Taman Alam Doñana sareng dirobih sareng dilegakeun deui di taun 1997. Dibikeun lokasi anu saéna, langkung ti 300 spésiés manuk anu béda tiasa dititénan per taun di taman, kumargi tempat éta jalan, beternak sareng usum salju pikeun rébuan aranjeunna (akuatik sareng daratan) boh Éropa sareng Afrika.

Doñana gaduh macem-macem na harta bentang pangageungna: dina permukaan na anu lega, seuseueurna rawa parawan, daérah danau, gosok, gundukan sareng koral, leuweung pinus tengah sareng tangkal kai gabus lami atanapi imah manuk. Pikeun ningali sadayana ieu salian ti sadaya spésiés fauna anu hirup di ditu, wisata anu dipandu parantos diatur anu tiasa janten pangalaman anu matak pikeun wisatawan. Ningali spésiés anu teu kaitung berkembang di habitat alami na ku cara hormat ka aranjeunna tiasa dimungkinkeun di Doñana National and Natural Park.

Liburan ka Taman Nasional sareng Alam Doñana 2

Fauna ti Doñana

Upami anu paling ngagerakkeun anjeun nalika ngadatangan Taman Nasional Doñana sareng Taman Alam ningali sato na di tamanna nyalira, anjeun kedah terang yén anjeun tiasa mendakan:

  • Mamala: kelenci, genét, babi liar, shrews, otter, rubah, sapi rawa, beurit cai, sareng seueur deui. Tapi jalma anu ngahudangkeun minat anu paling seueur sareng ogé salah sahiji anu paling dijaga, lynx Iberia, tanpa diragukeun.
  • Aves: spésiés garuda, puyuh, hoopoe, sariawan, wulung, manuk hantu, manuk gagak, bebek, gull, flamingo, sareng sajabana.
  • Réptil sareng amfibi: bangkong, kuya, oray, gékos, galapagos, bunglon, énggal, bangkong, oray, jst.
  • Lauk: Lauk asli anu paling umum nyaéta belut. Aya ogé lauk sanés anu parantos diwanohkeun mangtaun-taun sapertos lauk mas, hurang atanapi pike.

Liburan ka Taman Nasional sareng Alam Doñana 3

Didatangan Doñana

Dinten ayeuna anjeun tiasa ngadamel luncuran ka Doñana Nasional sareng Taman Alam pisan ekonomis kusabab wisata anu dipandu anu diatur antara 18 euro dugi ka 90, gumantung pisan kana jinis wisata anu dipilampah anu anjeun badé lakukeun.

Kunjungan klasik

  • Durasi nganjang. 3.5 dugi 4 jam. Dua angkat unggal dinten.
  • Jinis kandaraan. Variabel. Kandaraan anu dugi ka 30 korsi.
  • Harga. 28 euro per jalma. Barudak di handapeun 10 taun 14 euro (lumaku ukur pikeun barudak dina inti kulawarga).
  • Waktos mimiti. 8:00 kanggo kunjungan isuk-isuk. Jadwal soré bakal bénten-bénten sesuai sareng taun.
  • Dimimitian tempat. Fasilitas kami di El Rocío.
  • Wisata tina nganjang. Pinares de Coto del Rey, leuweung tangkal gabus di Matasgordas, Marisma de Hinojos, José A. Valverde Visitor Center.
  • Éta kalebet. Kartu lapangan, teropong pikeun masing-masing 2 pamilon sareng teleskop pikeun grup.

Kunjungan khusus

  • Ukuran kelompok. Maksimum 14 jalma.
  • Durasi tina datangna. 5 jam sakitar.
  • Jinis kandaraan. Kandaraan kalayan 15 korsi atanapi kirang.
  • Harga. 38 euro per jalma. Barudak di handapeun 10 taun 20 euro (lumaku ukur pikeun barudak dina inti kulawargana).
  • Waktos mimiti. Waktos awal bakal bénten-bénten gumantung kana usum taun sareng bakal diatur ku kami.
  • Dimimitian tempat. Fasilitas kami di El Rocío.
  • Wisata tina nganjang. Rancana perjalanan bakal dumasar kana anu dijelaskeun dina pilihan klasik sareng sababaraha ekstensi.
  • Éta kalebet. Kartu lapangan, teropong pikeun unggal pamilon sareng teleskop pikeun grup.

Liburan ka Taman Nasional sareng Alam Doñana 4

Kunjungan swasta

  • Ukuran kelompok. Ti 3 dugi ka 14 urang. Pikeun kirang ti 3 jalma aya biaya minimum (tingali harga)
  • Durasi nganjang. Satengah dinten sakitar 5 jam sareng sadidinten sakitar 10 jam.
  • Jinis kandaraan. Kandaraan kalayan 15 korsi atanapi kirang.
  • Harga. Satengah dinten 55 euro, sapoé pinuh 90 euro per jalma. Pikeun kirang ti 3 jalma biaya minimum bakal janten 165 euro (satengah dinten) sareng 270 euro (sadidinten).
  • Waktos mimiti. Numutkeun ka kabutuhan anjeun dina wates.
  • Dimimitian tempat. Disaluyukeun ka anjeun. Pitunjuk kami bakal ngajemput anjeun di hotél anjeun di El Rocío atanapi di fasilitas kami di El Rocío.
  • Wisata tina nganjang. Muka. Rancana perjalanan anu biasa bakal dumasar kana anu dijelaskeun dina pilihan klasik tapi kabuka pikeun daérah sanés anu aya pangaruhna sareng Kawasan Alam Doñana sareng daérah anu caket anu dipikaresepna alami.
  • Éta kalebet. Pitunjuk lapangan sareng alat optik profesional.
  • Dahar beurang. Éta tiasa nyandak piknik tuangeun nyalira atanapi anu sami.

Upami anjeun aya di daérah ...

Anjeun teu tiasa lirén ngadatangan:

  • Basisir Mazagón sareng Matalascañas.
  • Désa Rocío sareng diajar ngeunaan kaitanana sareng Coto de Doñana.
  • Museum Dunya Kelautan.
  • Istana Marismillas.
Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*