Naon anu kedah ditingali di Swiss

Swiss

Swiss mangrupikeun nagara anu aya di Éropa tengah anu mangrupikeun républik féderal diwangun ku nagara-nagara anu disebut kanton. Bern mangrupikeun ibukota na, tapi aya seueur anu kedah ditingali di nagara ieu. Éta ngagaduhan bentang anu luar biasa sanaos henteu ngagaduhan aksés ka laut, sabab gunung-gunungna masihan pesona unik. Ogé, aya seueur kota anu pikaresepeun sapertos Lucerne atanapi Basel.

Urang bakal ningali sadayana tempat anu dipikaresep di Swiss, nagara anu dicirikeun ku bentang gunung na sareng kota-kota na anu saé sareng dijaga leres. Perjalanan nganggo mobil tiasa nyandak urang ngalangkungan titik-titik terpenting di nagara ieu, anu henteu saeutik. Ngarasakeun terang sagala rupa anu tiasa ditingali di Swiss.

Lucerne

Lucerne

Lucerne dianggap salah sahiji kota anu paling indah di Swiss. Lokasina di gigireun danau di tengah Swiss, éta biasana mandeg mandeg pikeun wisatawan. Sasak kai abad pertengahan Lucerne mangrupikeun salah sahiji landmark anu paling ikonik. Dina hateup jembatan aya lukisan anu nyaritakeun Lucerne sareng Zurich. Nalika kami meuntas sasak kami ningali sababaraha menara témbok abad pertengahan lami sareng kami dugi ka Capilla Square sareng Farnival Karnaval. Di Lucerne anjeun kedah ngalangkungan pusat bersejarahna sareng ningali tempat-tempat sapertos garéja Jesuit atanapi Lion Monument.

Bern

Swiss Bern

Bern nyaéta ibukota Swiss, sanaos henteu janten tempat anu paling turis na. Di kota ieu anjeun henteu kedah sono ka Taman Mawar anu éndah, rohangan héjo ageung dimana urang mendakan langkung ti 200 jinis mawar. Sakali di pusat bersejarah, anjeun kedah jalan sapanjang Kramgasse Street, anu ngagaduhan sababaraha kilométer arcade, cai mancur di pusat sareng toko karajinan. Di awal jalan ieu urang tiasa ngaraosan menara jam, menara abad pertengahan anu saé pisan di mana anjeun tiasa lebet ningali mékanismeu.

Dibéréskeun

Dibéréskeun

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, Interlaken mangrupikeun kota antara situ. Di tempat ieu aya seueur kagiatan anu kedah dilakukeun, sapertos resep pelayaran di Lakes Thun sareng Brienz. Upami anjeun usum panas atanapi usum semi anjeun tiasa mandi lido, tempat mandi di luar. Kegiatan anu paling terkenal nyaéta karéta rel anu nyandak anjeun ka Jungfraujoch. Salila usum salju bentang lengkep sareng tempat ieu janten tempat pikeun ngalakukeun sagala rupa olahraga sapertos jalan glasier atanapi tumpak giring.

Rhine ragrag

Rhine ragrag

ieu curug mangrupikeun titik cai anu pangageungna di Éropa, janten mangrupikeun klasik anu sanés anu tiasa urang tingali di Swiss. Curug anu muncul rébuan taun ka pengker dina jaman és. Tiket dipésér di Kastil Laufen, anu ayeuna dianggo salaku réstoran sareng asrama. Sapanjang jalur Belvedere anu turun ka curug aya sababaraha sudut pandang pikeun ningali éta tina titik anu béda. Hal anu paling saé dilakukeun nyaéta terasrasakeun pelayaran di sekitar ragrag ieu kanggo ningali aranjeunna caket.

Gruyères

Gruyères

Dina ieu kota éndah urang tiasa ningali Istana Gruyéres, diwangun antara abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX. Tempatna di tempat anu luhur kalayan pemandangan anu éndah sateuacan lebetna kota. Di kota leutik ieu kéju Gruyere anu kawéntar didamel, anu dipikaterang di panjuru dunya, janten anjeun kedah angkat ka Maison Gruyere pikeun nyobaan. Atanapi anjeun henteu kedah sono ka alun-alun tengahna sareng gedong-gedong lami atanapi Museum panasaran Tibet.

Istana Chillon

Puri Chillon

Este kastil mangrupikeun salah sahiji anu palingoperator di Swiss sareng dikurilingan ku Situ Leman. Kunjungan ka istana ieu ampir kedah. Ti jauh urang tiasa ningali kumaha éndahna, khususna dipiguraan dina bentang sakurilingna. Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa lebet sareng ningali kastil anu ati-ati pisan sareng kamar anu masih ngajaga mébel aslina. Urang ogé tiasa ningali daérah panjara istana sareng kolong na.

Gin

Gin

Jenéwa mangrupikeun kota anu ningali ka Alps sareng salah sahiji kota anu paling terkenal di Swiss. Di kota ieu aya sababaraha kunjungan anu dipikaresep, sapertos Katedral asli San Pedro kalayan palabuhan neoklasik. Nanjak tangga anu nuju kana luhur menara anjeun tiasa ngaraosan pemandangan anu saé. Di dermaga Eaux Vives urang tiasa ningali Jet d'Eau anu kawéntar, jet cai anu ngirut anu tiasa jangkungna 140 méter. Rada jauh ti pusat bersejarah nyaéta lingkungan Carouge, anu mangrupikeun kota anu mandiri abad ka tukang. Éta mangrupikeun salah sahiji lingkungan anu paling menawan di kota. Atanapi anjeun kedah sono ningali markas PBB sareng jalan-jalan di pusat bersejarah anu indah dimana anjeun tiasa mendakan kafe sareng toko antik.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*