Naon anu kedah ditingali di Cádiz

Cádiz

La Kota Cadiz Tempatna di komunitas otonom Andalusia, propinsi Cádiz. Mangrupikeun pulau anu ngagabung sareng daratan ku selat anu disebut Caño de Sancti Petri. Kota Andalusia ieu mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling sering dilongok sareng tiasa nawiskeun rohangan anu menarik pikeun anu urang pendak. Cádiz mangrupikeun tempat anu dipikaterang pikeun idéal pikeun olahraga cai sareng pantai na, tapi tanpa diragukeun éta langkung seueur.

Hayu urang tingali naon na juru anu anjeun tiasa tingali di kota Cádiz. Upami anjeun badé nganjang ka dinya, anjeun moal kakantun pentingna. Ogé, tong hilap yén upami anjeun angkat tanggal khusus anjeun bakal ningali kota anu hirup pisan, sapertos karnaval, sabab éta kawéntar di dinya, atanapi di Paska.

Cádiz sisi laut

Promenade Cádiz mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling dipikaresep di kota ieu. Kalayan pemandangan laut sareng pantai, urang bakal kaget ku batu éta dikikis ku uyah laut sareng suasana anu saéna. Mangrupikeun daérah anu sampurna pikeun henteu musna sareng ngahontal sababaraha tempat anu dipikaresep. Salaku tambahan, éta mangrupikeun tempat dimana anjeun tiasa nyandak gambar sampurna, dina leumpang sareng katedral di tukang sareng manuk camar.

Katedral Cádiz

Katedral Cadiz

Kota ieu ngagaduhan dua katedral, kumargi anu munggaran dibakar dina abad ka-116. Pangwangunan katedral kadua na dimimitian engké, anu urang gaduh dinten ayeuna di sisi laut. Éta katedral anu sangat aneh, kumargi peryogi XNUMX taun kanggo ngawangun éta. Mangsa panjang ieu dilakukeun dipaké dua jinis batu anu béda, hal anu jelas katingali dina fasad. Éta ngagaduhan gaya néoklasik sareng unsur barok. Anjeun tiasa lebet sareng jero urang bakal ningali sagala rupa kapél kalayan lukisan sareng titilar. Salaku tambahan, disarankeun pikeun inuman dina bar di Plaza de la Catedral pikeun ngarénjokeun pemandanganana.

Menara Tavira

Menara Tavira

Kota kuno ieu ngagaduhan kakuatan nonton kusabab posisi strategis na. Kusabab kitu ayeuna urang masih tiasa ningali Torre Tavira, nyaéta titik pangluhurna kota kalayan 45 méter. Tempatna di House-Palace of the Marquises of Recaño. Éta ngagaduhan gaya barok sareng diwangun dina abad ka-XNUMX. Ayeuna anjeun tiasa angkat kana éta pikeun menikmati Kaméra Obscura, ideu anu aranjeunna nunjukkeun ka kami sadaya penjuru kota. Mangrupikeun cara pikeun ngamimitian kunjungan urang terang titik-titik minat.

Alun-alun San Juan de Dios

Ieu mangrupikeun kotak anu paling penting di kota sareng dimana aya Déwan Kota Cádiz. Alun-alun ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling indah, sabab ngagaduhan tangkal korma sareng cai mancur. Salaku tambahan, di jerona urang tiasa ningali garéja San Juan de Dios, gedung aula kota dina gaya néoklasik sareng Elizabethan sareng Casa de los Pazos Miranda.

Pasar sareng Plaza de las Flores

Alun-alun Kembang

Pasarna katingalina saé, sanaos pasar normal di jero, tapi éta saé upami urang hoyong ningali sababaraha produk khas sareng suasana kota. Salaku tambahan, alun-alun ieu saéstuna disebat Plaza de Topete, sanaos disebatna éta kalayan kembang kusabab aya seueur kios ku kembang seger, anu masihan penampilanana warnaan sareng geulis pisan, ngajantenkeun janten salah sahiji tempat favorit para turis.

Pantai Caleta

Pantai Caleta

Kami moal gagal nyebutna pantai indah La Caleta. Ngan ukur 450 méter, tempatna di daérah kota lami, éta sababna mangrupikeun salah sahiji anu pang terkenal, sabab urang bakal ningali dina jalan ka katedral. Tempatna diantara dua istana kota.

Kastil San Sebastian

Kastil San Sebastian

Kastil ieu ngalir sapanjang ombak La Caleta sareng nyarios yén di tempat ieu nyaéta kuil kuno Fénisia KronosUrang teu kedah hilap yén urang nyanghareupan salah sahiji kota pangkolotna di Éropa. Dinten ieu mangrupikeun tempat pikeun paméran sareng acara.

Istana Santa Catalina

Di sisi sanésna pantai Caleta aya istana ieu. Benteng ieu ngingetkeun ka bénténg heubeul Puerto Rico atanapi Kuba anu diwangun ku Spanyol pikeun ngajagi Laut Tengah. Boh tembok boh garéja anu aya nyandak urang balik kana waktos sareng nyandak urang ka tempat anu sanés.

Taman Genovés

Taman Genovés

Este taman diwangun dina abad ka-XNUMX Mangrupikeun salah sahiji anu paling éndah anu tiasa urang datangan. Tempatna di gigireun kota lami sareng laut, caket témbok lami. Éta ngagaduhan tampilan botani anu éndah sareng di tukang aya jalan-jalan anu anjeun tiasa ningali kota Rota. Éta tempat anu saé pikeun angkat sareng murangkalih.

Lingkungan Pópulo

Lingkungan Populo

Ieu teh lingkungan pangkolotna di Cádiz, Sanaos hilap lami, éta parantos direnovasi sareng janten penting di kota. Éta lingkungan kalayan jalan sempit, cobbled sareng lengkungan éndah.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*