Naon anu kedah ditingali dina Ghent

Ghent

Ghent mangrupikeun kota anu ayana di Bélgia belah kulon kalér, di Daérah Flemish, di konpénsi antara walungan Lys sareng Scheldt. Nyatana namina asalna tina Celtic Ganda anu nuduhkeun konvergénsi. Éta ngagaduhan lokasi anu saé pikeun liburan, sabab éta antara Bruges sareng Brussel ngan satengah jam ti duanana. Salaku tambahan, éta ngagaduhan kualitas janten kota Flemish kalayan gedong paling bersejarah.

ieu kota ngagaduhan pesona hébat sareng kota lami kalayan seueur tugu kanggo didatangan. Éta kota anu pohara turis sareng ogé kaéndahan anu saé. Kami bakal ningali sadayana anu anjeun teu sono upami anjeun nganjang ka Ghent nalika liburan ka Bélgia.

Garéja San Nicolás

Ieu salah sahiji monumen pangkolotna anu urang tiasa mendakan di kota Ghent. Garéja anu mimiti diwangun di Abad ka-XNUMX dina gaya khas Gothic di daérah Scheldt. Éta ngagentos garéja Romawi kuno anu musnah dina seuneu. Éta nangtung pikeun batu biru-kulawu sareng menara lonceng jangkung na. Ti jero urang tiasa ngahargaan kumaha cahaya tiasa lebet kana jandéla kaca patri sareng éta ogé ngagaduhan organ ageung. Éta didedikasikan pikeun Saint Nicholas sabab éta dibiayaan ku réncang padagang, ieu anu janten papayung. Upami urang hoyong nyandak gambar hébat garéja urang tiasa angkat ka Bell Tower anu kawéntar.

Sasak San Miguel

Sasak San Miguel

Di Sasak San Miguel kami bakal kéngingkeun pandangan sareng foto anu pangsaéna di kota lami Ghent. Éta sasak tina batu geulis pisan anu gaduh bumi lami dina dua sisi sareng sareng menara gedong lami di tukang. Kalayan elemen ieu urang bakal tiasa nyandak poto pangsaéna di kota lami Ghent. Mangrupikeun tempat pikeun ngan saukur ningali kumaha éndah sareng bersejarah kota ieu. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyéwa wisata anu dipandu pikeun diajar langkung seueur ngeunaan sajarah Ghent atanapi ningali sasak sareng lingkunganana dina pelayaran walungan.

Katedral St. Bavo

Katedral Ghent

Saint Bavo mangrupikeun santo pangawal Ghent, maka katedral na didedikasikan pikeun anjeunna. Wétan Gedong abad ka-XNUMX Mangrupikeun hal anu penting anu sanés diperhatoskeun nalika didatangan. Henteu ngan ukur gedong éta sorangan penting pikeun umur na, tapi ogé pikeun perumahan sababaraha karya seni anu penting pisan. Anu pangpentingna nyaéta Pujina Domba Mistik ku saderek Van Eyck, dianggap salah sahiji karya lukisan abad pertengahan anu paling penting di Éropa Kulon. Aya karya sanés anu ogé dipikaresep sapertos karya ti Saint Bavo lebet ka biara Ghent ku Rubens.

Kastil tina Jumlah Flanders

Castle of GAnte

Puri ieu mangrupikeun Bénténg pertahanan abad ka-XNUMX diwangun ku Felipe de Alsacia, Count of Flanders. Kiwari éta mangrupikeun salah sahiji anu pangalusna dilestarikan di sadayana Éropa. Tempatna di Walungan Lys sareng ngagaduhan moat di sakurilingna pikeun ningkatkeun pertahanan. Éta ngagaduhan jaba anu saé pisan tapi anjeun ogé kedah nganjang ka pedalamanna, kalayan sababaraha rohangan musium anu tempatna sejarah kota kakeunaan, kalayan kamar panyiksa anu lami sareng Tower of Homage.

Graslei sareng Korenlei

Grasley

Di daérah ieu aranjeunna mendakan dok anu paling penting di kota, tah éta mangrupikeun daérah komersial anu dipikaresep pisan. Di sisi walungan, diwangun bumi anu indah anu masih dina kaayaan anu saé pisan ayeuna, sabab éta mangrupikeun daérah anu pikaresepeun pisan. Disarankeun leumpang sapanjang kadua bank duanana siang atanapi wengi, nalika kota na bercahya.

Belfort atanapi Menara Bell

Menara Belfort

Menara ieu menonjol ngalangkungan gedong berkat jangkungna 91 méter na. Éta menara pengawas kuno ti abad ka-XNUMX anu masih dilestarikan dina kaayaan anu sampurna sareng dinobatkeun ku inohong emas naga. Di jero anjeun tiasa nganjang ka kamar na dimana sejarah menara dicarioskeun sareng lonceng anu lami kakeunaan, anu aranjeunna ngingetkeun warga ngeunaan sababaraha bahaya. Tanpa ragu éta mangrupikeun kunjungan penting, khusus pikeun panorama kota Ghent ti munara.

Korenmarkt

Alun-alun anu saé ieu tempatna mendakan pasar gandum anu kawéntar, Janten mangabad-abad ka pengker éta mangrupikeun titik pertemuan pusat. Kiwari éta masih mangrupikeun titik pertemuan tapi tibatan pasar turis tiasa ngaraosan raoseun bir Bélgia anu kawéntar di pendirian na. Mangrupikeun tempat pikeun bersantai terasrasakeun ramé kota di antara gedong-gedong baheula anu saé. Sampurna pikeun eureun saatos didatangan.

Aula Kota Ghent

Balé kota mangrupikeun gedong lami anu narik perhatian sabab éta diwangun dina sababaraha gaya. Salah sahijina urang Gothic sareng anu sanésna Renaissance, duanana béda pisan. Anjeun tiasa ogé nganjang ka jero sareng ningali tempat sapertos Room of Pacification atanapi Room Arsenal.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*