Naon anu kedah ditingali dina Conil de la Frontera

Conil wates

Conil de la Frontera mangrupakeun munisipalitas anu aya di propinsi Cádiz, di komunitas otonom Andalusia. Tempatna di Costa de la Luz, salah sahiji daérah wisata anu paling di belah kidul. Kota ieu diadegkeun dina jaman Fénisia sareng mangrupikeun titik dimana sésa-sésa arkéologis parantos kapendak anu nyarioskeun ngeunaan ayana manusa di daérah éta. Kampung perikanan ieu ogé parantos janten tempat usum panas kusabab budaya sareng pesona bentang na.

Urang tingali naon anu tiasa ditingali sareng dilakukeun di kota Conil de la Frontera, salah sahiji désa bodas Andalusia anu pantes aya di sabtu minggu. Éta ngagaduhan pantai sareng warisan, ogé gastronomi anu pantes dicobaan, janten hayu urang tingali naon pesona na.

Tingali ka Plaza de España

Plaza de España nyaéta tempat anu paling pusat di kota Conil de la Frontera. Éta pasagi di mana urang tiasa ningali sababaraha patung sareng ogé menikmati suasana anu pangsaéna. Di jerona aya sababaraha bar sareng réstoran kalayan teras-terasna ageung anu mimiti ngaraoskeun gastronomi di daérah éta. Aya ogé sababaraha toko kado pikeun mésér souvenir sareng detilna.

Garéja Santa Catalina

Saint Catherine

Garéja ieu mangrupikeun gedong kaagamaan anu paling penting anu tiasa urang mendakan di kota sareng butuh seueur rohangan. Dina warna bodas anu biasa di villa, éta asalna ti abad ka-XNUMX. Milikna gaya nyaéta neo-gothic sareng neo-Mudejar, kalayan pangaruh Arab anu jelas dina struktur sareng elemen hiasan na. Tapi henteu diragukeun hal anu paling panasaran anu tiasa ditingali di garéja hébat ieu nyaéta fungsina henteu deui nyayogikeun jasa agama, tapi éta parantos janten rohangan pikeun ngabagi masalah budaya di kalangan masarakat. Di jerona tiasa mendakan contona paméran lukisan. Janten urang tiasa nyarios yén salain ti gedong éndah anu narik perhatian, éta tiasa ngareuwaskeun urang ti jero.

Guzman Tower

Guzman Tower

Munara ieu diwangun ku Guzmán el Bueno, ku sabab kitu namina. Éta mangrupikeun menara anu dimimitian ti Abad Pertengahan, khususna ti abad ka-XNUMX. Éta parantos disebat Aset Minat Budaya sareng mangrupikeun salah sahiji kunjungan anu anjeun henteu sono nalika anjeun ngalangkungan Conil de la Frontera. Ieu mangrupikeun penjagaan benteng anu sakitar kota diwangun. Urang bakal ningali yén garéja Santa Catalina atanapi imah Cabildo caket pisan. Dugi ka ampir abad ka-XNUMX, alun-alun tempatna mangrupikeun titik pertemuan kota, sanaos saatosna sadayana dipindahkeun ka Plaza de España anu ayeuna.

Gerbang Villa

Gerbang Villa

Sapertos tempat sanésna, dina abad pertengahan aya témbok sakuriling populasi ieu pikeun nangtayunganana. Dinten ieu urang tiasa ningali sabagian di Puerta de la Villa. Dinten ayeuna ayana di tengah kota sareng mangrupikeun salah sahiji tina opat gerbang anu masihan aksés ka kota. Tanggalna ti abad ka-XNUMX, nalika kota maréntahkeun dipager pikeun ngajagaan. Sanaos ayeuna urang tiasa ningali lengkungan, sateuacan aya panto anu aya dua lanté kusabab cara éta anjeun angkat ka daérah anu dijaga penjaga.

Helm bersejarah

Pusat kota anu bersejarah mangrupikeun hal anu pikaresepeun. Kami henteu ngan ukur mendakan gedong-gedong anu disebatkeun anu nyarioskeun sejarah kuno na, tapi ogé urang tiasa ningali kota bodas Andalusia anu has. Imah anu diputih mangrupikeun tongtonan pikeun indera, sabab di seueur anjeun tiasa ningali patio sareng kumaha dihias ku pariuk sareng kembang. Sanaos usum panas éta mangrupikeun tempat pantai anu wisata sareng sibuk, éta parantos berhasil ngajaga pesona khusus anu dipiboga ku désa bodas Andalusia sareng éta sababna pantes jalan-jalan di jalan-jalanna, mendakan juru, imah-imah lami sareng toko-toko leutik.

Pikeun latihan olahraga cai

Conil de la Frontera pasti aya salah sahiji tempat wisata paling di basisir Andalusian sareng ngagaduhan seueur pantai anu ratusan jalma ngadatangan olahraga cai. Nyaéta seueur surfing, luncur angin atanapi kawasan layang-layang, olahraga pantun. Upami anjeun hoyong nyobian aranjeunna atanapi anjeun parantos ahli, anjeun moal lirén ngararasakeun pantai na sapertos Los Bateles atanapi La Fontanilla.

Basisir di Conil de la Frontera

Basisir tina Conil

Di tempat ieu urang khususna kedah nyarios ngeunaan pantai na, sabab éta mangrupikeun salah sahiji obyek wisata anu hébat. The Pantai Fontanilla semi-urban sareng éta ngagaduhan sagala jinis jasa, ngajantenkeun éta salah sahiji tersibuk. Pantai Los Bateles anu paling dikenal kusabab éta anu pang caketna sareng pusat kota. Upami urang hoyong rada tenang urang tiasa angkat ka pantai Castilnovo, dimana anjeun ogé tiasa latihan nudisme.

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*