Naon ningali di Seville dina hiji poé

Upami anjeun angkat ka Spanyol atanapi ngalakukeun pariwisata internal sareng mutuskeun angkat ka Seville, aya sababaraha tempat sareng pangalaman anu tangtu anu anjeun moal sono. Kumaha jeung naon milih? 24 jam teu lila, tempo yén bagian mana dina impian jeung meureun sejen dina lalampahan...

Janten ieu daptar kami Naon ningali di Seville dina hiji poé.

Katedral Santa Maria

Éta mangrupikeun simbol kota sareng dina waktos anu sami Éta mangrupikeun kuil Gothic panggedéna di Éropa, Janten upami anjeun resep gaya arsitéktur ieu anjeun moal sono. Di jerona aya makam Christopher Columbus, nu nambihan daya tarik pikeun nganjang.

Anu pangsaéna nyaéta mésér éta Tikét gabungan pikeun nganjang ka Katedral, Giralda sareng Garéja Él Salvador, sadayana pikeun 10 euro. Sareng upami anjeun nambihan 5 euro langkung anjeun nyandak pituduh audio. La Giralda nyaéta munara lonceng, sakali titik pangluhurna di kota.

Munara ieu diwangun salila restorasi sarta versi aslina diasupkeun kana minaret masjid nu sakali ngadeg di tempat kuil Katolik. Anjeun gaduh tempoan glorious ti dieu, tapi jadi sadar yen euweuh tangga, ngan hiji tanjakan leueur. Ieu patut resiko.

Garéja Jurusalamet Ilahi

Ieu mangrupakeun garéja warni sarta kalawan gaya pisan metot. Éta diwangun antara abad ka-8 sareng ka-XNUMX. Lawang ningali éta jero waragad XNUMX euro.

Plaza de Espaà ± a

Alun-alun nyaéta alun-alun anu pang populerna sareng Ieu dikurilingan ku kanal panjang ngaliwatan nu parahu leutik ngiderkeun. Éta di jero Taman María Luisa, diwangun ku arsitek Spanyol Aníbal González Álvarez Ossorio, di 1929, sarta ngalambangkeun persatuan jeung koloni peuntas laut jeung perdamaian.

Alun-alun ngandung giliran ubin warni ti sakumna penjuru nagara sarta muka ka Walungan Gualdaquivir, jalur ka Atlantik sarta persis ka koloni Amérika. Alun-alun ogé sapanjang Avenida de Isabel la Católica sareng écés, éta umum sareng gratis pikeun lebet.

Dina alun-alun anjeun ogé bakal ningali gerbong. Anjeun tiasa nyandak aranjeunna dina panto katedral pikeun leumpang sabudeureun kota. Rute anu idéal nyaéta ngamimitian di katedral sareng nyebrang Taman María Luisa dugi ka dugi ka Plaza de España. Ieu naek hébat sarta waragad sabudeureun 36 euro pikeun opat dewasa.

Naha anjeun terang yén seueur adegan Game of tahta?

Royal Alcazar of Seville

Ieu sababaraha menit leumpang ti Plaza de España. Ieu mangrupa karaton kawentar anu diwangun dina abad ka-XNUMX, sanajan dina abad fourteenth eta dibalikeun dina gaya mudejar. Kiwari sababaraha gedong luar masih dianggo ku kulawarga karajaan salaku tempatna resmi.

Bénténg mangrupa karaton Éropa pangkolotna dipaké sarta saprak 1987 geus bagian tina Daptar UNESCO.

munara emas

munara ieu asalna bagian tina témbok kota nu ngabagi Alcázar ti sésana Seville, kalawan tujuan ngadalikeun petikan ngaliwatan walungan Guadalquivir. lawang waragad 3 euro.

Alun-alun Anyar

Leumpang ngaliwatan kota jeung nuju ka katedral anjeun bakal meuntas ieu pasagi lega tur lega dikurilingan ku wangunan geulis. Kiwari éta gedong-gedong dijajah, sababaraha di antarana, ku toko-toko desainer anu kasohor. Éta sanés tempat anu pinuh ku turis janten upami anjeun milarian mutiara di luar wisata manusa, ieu mangrupikeun salah sahijina.

Kacamatan Triana

Leumpang ngalangkungan salah sahiji distrik paling menawan tur warni of Seville éta patut eta. Éta di sisi séjén walungan sareng anjeun kedah meuntas sasak. Baheula sigana anu dituduh tukang sihir dikubur ...

Metropol payung

Struktur modéren ieu dirarancang ku arsitek Jurgen Mayer sareng kumaha waé ngarevitalisasi alun-alun kota anu rada hilap. Ieu payung kai jeung sababaraha fungsi komérsial. Hartina, aya réstoran jeung téras panorama pikeun ngarasakeun pintonan alus.

A touch modern di kota pisan heubeul.

San Telmo Istana

Wangunan elegan tina Abad ka XVII, ayeuna di tangan Pamaréntah Otonom Andalusia. Mibanda chapel gaya Baroque geulis, nu bisa diasupan ti salah sahiji patios na, nu ngasuh tanda tangan tina arsiték Leonardo de Figueroa.

Ieu salah sahiji wangunan pangkolotna di kota dina gaya Mudejar.

Dahar di Seville

Ieu mah sakadar ngeunaan nyieun kunjungan wisata tapi ngeunaan pangalaman hirup, lajeng, di Seville anjeun kudu ngarasakeun gastronomi lokal jeung tempat alus nyaeta Duenas Bar. Éta mangrupikeun bar leutik anu masak masakan homestyle sareng dibuka jam 8 énjing. Anjeun tiasa tuang di dinya atanapi mésér tuangeun teras neraskeun leumpang.

Palang Tempatna di payuneun Palacio de las Duenas, diwangun dina ahir abad ka-XNUMX, imah Dukes of Alba nepi ka abad ka-XNUMX sarta kalawan koleksi seni impressive. Anjeun tiasa nganjang ka dinya. Ngajalajah interior jeung kebon na... Tangtosna, bar muka jam 8 tapi karaton ngan muka jam 10.

tempat sejen dianjurkeun dahar teh lingkungan Santa Cruz, pisan touristy tapi teu kurang alus pikeun éta. Asalna ti abad ka-XNUMX, sabagéan ageung, sanaos véstiges anu langkung kolot tiasa ditingali dina gang-gang sempit sareng gang-gang. Di alun-alun maranéhanana aya Jumlah réstoran, bar jeung kafe.

situs séjén bisa Bar Gonzalo, sabalikna Katedral Seville. Eta gedong koneng, hargana teu murah teuing tapi masakanna ngeunah pisan. Anjeun tiasa dahar beurang pikeun 22 euro paella kalawan hayam keur dua jalma.

Tempo pintonan flamenco

Flamenco sareng Seville sinonim janten ngaraosan acara anu saé kedah aya dina daptar kami. Aya loba nempokeun tapi on Calle Águilas teh Museum Flamenco, tempat nu sae pikeun neuleuman ngeunaan tarian ieu tur tingal acara live.

Upami anjeun sapeuting di kota, idéal nyaéta kaluar tuang di salah sahiji réstoran ieu kalayan acara flamenco, upami henteu aya musium.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)