Naon anu kedah ditingali di Calpe, Alicante

Calpe ,, alicante

Propinsi Alicante aya di Komunitas Valencian sareng menonjol di luhur sadayana kusabab parantos janten daerah wisata usum panas mangtaun-taun. Dinten ayeuna masih mangrupikeun hal anu penting dina hal ieu, sanaos unggal tempat kedah diapresiasi pikeun sadayana anu tiasa ditawarkeun ku kami. Dinten ayeuna urang bade ningali naon anu tiasa dilakukeun sareng dinikmati di Calpe, Alicante.

El Kotamadya Calpe perenahna di beulah kalér propinsi Alicante, di daérah anu katelah Marina Alta. Éta mangrupikeun tempat anu bakal pinunjul di luhur sadayana pikeun pantai sareng teluk éta anu parantos nalukkeun sadaya turis anu datang, tapi éta tiasa nawiskeun kami langkung ti wisata pantai.

Calp

ieu populasi sigana parantos dicicingan ti jaman perunggu, sakumaha anu ditingalikeun ku sésa-sésa arkéologis. Di tempat ieu padumukan Iberia anu munggaran ogé netep di daérah paling luhur sareng engkéna aya ayana urang Romawi, sapertos anu ditingalikeun ku sésa-sésa istana sareng konstruksi sanésna. Aranjeunna ogé ngaliwat jaman Muslim di mana aya kastil benteng sareng daérah penduduk alit anu dijagaan ku benteng. Dinten ayeuna urang gaduh populasi anu parantos nyaksian mangabad-abad sareng abad sajarah sareng anu museur di luhur sadayana pikeun ngamangpaatkeun sumber daya wisata na. Ti daérah alam ka pantai sareng teluk na, Calpe mangrupikeun tempat anu paling populer pikeun didatangan nalika usum panas.

Mandi Ratu

Mandi Ratu

nu Baños de la Reina mangrupikeun situs arkéologis anu parantos janten Aset Minat Budaya. Situs Romawi ieu ngagaduhan istana sareng sababaraha kamar dimana anjeun tiasa ningalikeun kumaha dihias ku mosaik, janten panginten éta milik batur anu penting dina waktosna. Di caket basisir ogé aya kolam renang buatan anu ngali kana batu anu dinten ayeuna tetep dijantenkeun tempat mandian tapi dianggo salaku kebon lauk abad ka tukang sareng anjeun ogé tiasa ningali sésa-sésa kamar mandi Romawi.

Benteng-Bénténg Calpe

Dina waktosna aya ogé istana Muslim di Calpe anu aya di gigireun jurang Mascarat. Dinten ayeuna anjeun tiasa ningali a Menara abad ka-XNUMX anu diwangun ku bahan kastil baheula. Tujuan tina menara ieu nyaéta nyegah serangan bajak laut, naha éta didamel di daérah anu luhur. Boro-boro aya sesa istana lami. Pokokna, dugi ka tempat ieu mangrupakeun ide anu saé pikeun pandangan di daérah anu luhur sapertos kitu.

The Casanova

Talaga

ieu imah mangrupikeun gedong anu dipikaresep pisan kusabab mangrupikeun bumi patani anu benteng. Di imah ieu anjeun tiasa ningali tempat cicing sareng tempat damel babarengan. Éta mangrupikeun bumi anu khusus resep terang rohangan anu paling khas di daérah ieu. Di jerona anjeun tiasa ningali dua teras, salah sahijina di jero, ogé daérah anu béda, ti korés dugi ka kandang. Éta ogé didamel tina batu, anu masihan éta tampilan tradisional bumi patani.

Daérah anu lami di Calpe

Sejen hal anu dipikaresep anu urang gaduh nalika ngadatangan kota Calpe nyaéta kota lami na. Urang tiasa ningali aula kota lawas caket alun-alun garéja anu ayeuna mangrupikeun musium arkéologis lokal. Urang ogé bakal tiasa ningali Garéja Paroki Nuestra Señora de las N maling anu caket sareng Garéja Old, anu ngan ukur hiji di Mudejar Gothic di Komunitas Valencian. Ngumbara di jalan-jalan éndah sareng alit di Calpe anu mikaresep arsitékturna mangrupikeun salah sahiji tempat wisata tina datangna ieu.

Taman Alam Peñón de Ifach

Calp

El Peñón de Ifach pasti aya lambang Calpe sareng tempatna di taman alam anu dilindungi. Mangrupikeun batu anu juts kana laut sareng dihubungkeun sareng darat ku isthmus, janten bagian tina pegunungan Betic. Aya jalur hiking anu tiasa dilakukeun sareng anu nyandak kami ka puncak batu, ti mana anjeun ngagaduhan pandangan kota anu saé sareng laut ogé bahkan dina dinten anu jelas anjeun tiasa ningali Kapuloan Balearic.

nu datar uyah

Salinas

nu Salinas mangrupikeun déprési anu parantos aya di daérah ieu mangabad-abad sareng yén éta dianggo bahkan dina jaman Romawi. Éta mangrupikeun daérah anu lembab dimana anjeun tiasa ningali manuk hijrah. Salaku tambahan, caket rumah susun uyah urang ngagaduhan Baños de la Reina. Mangrupikeun tempat anu ngagaduhan minat kusabab éta mangrupikeun bagian tina sajarah Calpe sareng mangrupikeun ruang alam anu khas.

Calpe Basisir

Upami aya hal anu kawéntar di Calpe, éta pasti pantai na. Aya kaetung sareng pantai keusik anu teu kaétung anu raoseun dina cuaca anu saé. The Levante atanapi la Fossa pantai Éta di beulah kalér batu, pantai Arenal-Bol aya di daérah pakotaan sareng pantai Cantal Roig aya di gigir palabuan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*