Hal-hal anu kedah dilakukeun di New York: Buka musik Broadway

Leumpang muru jalan

New York mangrupikeun salah sahiji tempat anu ngagaduhan tawaran wisata anu lega. Kusabab kitu aya seueur pilihan anu urang bakal teras peryogi sababaraha dinten pikeun minuhan éta. Diantara sadayana, dinten ieu urang bakal tetep sareng salah sahiji anu pang disarankeun ku sareng kanggo sadayana pemirsa: Musikal Broadway.

Pasti anjeun parantos ngupingkeunana atanapi panginten anjeun kantos aya. Tapi hiji cara atanapi cara anu sanés, éta mangrupikeun hal utama anu kedah dilakukeun di New York. Salah sahiji momen anu teu tiasa dilupakan anu bakal kacatet dina rétina kami. Kami bakal ngaraosan jalan ieu ogé kali Square, kanggo akhirna angkat ka sababaraha sandiwara dina bentuk musikal atanapi opera.

Jalan-jalan ngalangkungan Broadway sareng Times Square

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, Broadway mangrupikeun jalan anu ngalangkungan salah sahiji kotak paling terkenal di tempat éta: Times Square. Bagéan kahiji ti Aula Kota dugi ka Bronx. Janten dina jalur na éta daun seueur jalan ogé seueur jalan. Tapi leres yén sadayana, Times Square mangrupikeun anu paling penting. Naon sababna? Nya, kusabab éta daérah dimana seueur pilihan luang anu konsentrat, kalayan langkung ti 40 bioskop anu bakal aya di sakitar urang. Tempat anu sok rada sibuk, tapi pantes dipanggihan.

kali Square

Di alun-alun, urang bakal ningali kumaha lampu sareng tandana anu néwak urang. Upami anjeun hoyong mendakan daerahna sakedik, sateuacan angkat ka acara, anjeun tiasa ngalaksanakeunnana pikeun terang sadayana bioskop anu aya antara Avenue 6 sareng Avenue 8. Ti daérah ieu anjeun tiasa aksés kana sababaraha bioskop anu paling penting, diantarana urang tiasa nyorot boh 'Majestic' sareng 'Imperial'.

Naha musikal Broadway janten pangalaman anu kedah ditingali?

Iraha waé urang angkat ka tempat anu khusus, urang ngantepkeun diri dibawa kabawa ku adat istiadatna sareng pilihan wisata anu ditawarkeunana. Dina hal ieu, urang moal tiasa kirang. Kusabab musik Broadway mangrupikeun bagian tina daérah ieu, budaya sareng sejarah na. Éta mangrupikeun salah sahiji acara anu nunjukkeun yén anjeun kedah hirup sakali dina kahirupan anjeun, sahenteuna. Kusabab éta mangrupikeun pangalaman anu ngeuyeuban sareng unik, tanpa diragukeun. Salaku tambahan, seueur nami sareng wajah terkenal dunya hiburan ogé parantos ngalakukeun sababaraha pagelaran di tempat ieu. Tanpa ngalangkungan, ti Groucho Marx, Audrey Hepburn atanapi Robert Redford ka James Dean, Marlo Brando atanapi Grace Kelly diantara anu sanésna.

Musikal di Broadway

Musikal pangpentingna anu bakal kami mendakan

Leres yén aranjeunna tiasa seueur pisan sareng kulawarga. Kadang-kadang aranjeunna robih, tapi aya sababaraha anu langkung penting. Nyatana, anu paling populér téh 'The Lion King', 'Chicago' atanapi 'The Phantom of the Opera'. Tapi henteu hilap judul anu sanés sapertos 'Wicked', 'Les Miserables', 'Beauty and the Beast' atanapi 'Mamma Mía'. Sedengkeun 'Aladdin' atanapi 'Frozen', aranjeunna ogé sanés anu paling kawéntar. Sigana anu bertema Disney sok aya anu nyandak posisi paling luhur. Naha anjeun resep judul-judul ieu disebatkeun, atanapi anu sanés anu anjeun tiasa mendakan dina papan iklan, langkung saé kéngingkeun tiket sateuacanna dina halaman sapertos hellotickets, halaman wéb dina basa Spanyol, dimana anjeun tiasa mésér euro sareng kalayan layanan palanggan lokal. Seueur fungsi ieu condong ngajual minggu-minggu sateuacanna, janten kami nyarankeun henteu ngantosan mésér éta di box office

Broadway Avenue

Bener yén urang henteu salawasna émut atanapi kusabab éta kaputusan menit terakhir, yén kami henteu ngagaduhan tikét. Tong hariwang, sabab sakali 'in situ', anjeun ogé tiasa ngagaleuhna. Upami anjeun ngan ukur badé angkat ka acara, tapi anjeun henteu gaduh predilection pikeun anu khususna Toko Times Square anu ngagaduhan penjualan tikét dina harga anu saé pisan, kumargi éta henteu korsi caket kana panggung. Tapi sakumaha urang carioskeun, éta mangrupikeun pilihan pikeun diperhatoskeun. Di sisi sanésna, dina téater anu sami aranjeunna ogé bakal ngagaduhan tikét, sareng dina dinten anu sami dina pagelaran mimiti énjing-énjing, aranjeunna masihan diskon kanggo anu mimiti sumping.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*