Ngarasakeun pakansi anu henteu hilap di Grandvalira

Grandvalira

Saatos nyéépkeun usum panas anu panas pisan, ayeuna waktuna nyiapkeun naon anu bakal diragukeun janten liburan anu teu kapopohokeun. Dimana? Hurung Grandvalira, dimana anjeun tiasa latihan olahraga usum salju: ski. Tapi sanés ngan ukur anjeun bakal tiasa senang nalika ngalatih suku sareng panangan nganggo snowboard anjeun, tapi anjeun ogé bakal gaduh kasempetan kanggo ningali bentang salju anu éndah di juru Andorra ieu.

Janten, supados anjeun henteu hilap nanaon, hayu atuh bantosan anjeun daptar daptar hal-hal anu anjeun peryogi akhir taun ku cara anu pangsaéna: ku émutan khusus dinten-dinten anjeun di Grandvalira tetep dina émutan anjeun.

Naon sareng dimana dimana Grandvalira?

Ski Resort Grandvalira

Éta mangrupikeun tempat ski anu didamel taun 2003 anu perenahna di Pyrenees, di jero Principality of Andorra. Éta mangrupikeun daérah ski panggedéna di Pyrenees, kumargi aya sakitar 210km lamping, anu angkat ti tengah nagara belah wétan, dugi ka wates sareng Perancis. Éta tiasa diaksés ku genep jalur anu béda, nuturkeun jalan walungan Valira de Oriente, nyaéta: di Pas de la casaéta Grau Roigéta Soldeu, The Tarteréta Canillo jeung Kemah.

Jangkungna minimum 1710 méter, sareng maksimum nyaéta 2560m. Éta ogé ngagaduhan 1027 meriam salju buatan, anu nyicingan daérah 136km. Janten, anjeun tiasa ngaraos salju tanpa kedah hariwang ngeunaan naon-naon, sabab seueur jasa ditawarkeun sahingga anu datang tiasa nyéépkeun sababaraha dinten anu saé, sareng kulawarga atanapi réréncangan. Jasa sapertos Kantin, restoran, bantuan munggaran, réstoran kadaharan gancang, TK, sakola ski / salju, parkir, sareng tangtosna jamban.

Naon kagiatan anu dilakukeun dina usum salju?

Resort ski di Grandvalira

Salami usum salju, aya seueur kagiatan anu rupa-rupa anu lumangsung di tengah bentang salju anu indah ieu. Aya seueur pisan, bahkan anu henteu resep ski atanapi anu resep ngalakukeun hal-hal sanés, aranjeunna tiasa gaduh waktos anu saé.

Salaku conto, anjeun tiasa latihan munding, anu sled ditarik ku anjing, tumpak nganggo mobil salju, ski lintas nagara atanapi ski wengi, papan silang, ngarambat sirkuit petualangan, diajar ski di daérah pikeun anu ngamimitian ku bantosan guru,… Singketna, ku seueur hal anu kedah dilakukeun, anjeun bahkan moal gaduh waktos kanggo mikirkeun bosen 😉.

Naon anu kuring kedah angkat ka Grandvalira?

Pas de la Casa, Grandvalira

Anu teu tiasa leungit dina koper perjalanan anjeun sapertos kieu:

  • Dokumén identitas: kanggo dugi ka Grandvalira anjeun kedah angkat ka Andorra, sareng ieu mangrupikeun nagara anu henteu meryogikeun visa pikeun kabangsaan naon waé. Anu penting pisan nyaéta anjeun nyandak kartu idéntitas anu pas atanapi paspor sareng buku kulawarga.
  • Baju luar termal: dina usum salju, sareng seueur deui dina luhurna, suhu, minimum sareng maksimum, lemah pisan, sahingga tiasa gampang ngahontal -10ºC. Janten, pikeun nyingkahan pilek, anjeun kedah nganggo baju termal anu ogé raoseun, sapertos anu anjeun tiasa mendakan di toko olahraga.
  • Kaméra poto: Nalika anjeun angkat, kaméra mangrupikeun objék anu peryogi pisan pikeun néwak momen anu pangsaéna. Pastikeun anjeun nyandak carjer sareng anjeun supados anjeun siap-siap waé.
  • telpon nu dicekel: sanaos kami terang yén anjeun henteu ngantepkeun di bumi, anu penting anjeun ngagaduhan kalayan batréna sareng nyandak éta, sabab sanés ngan ukur ngabantosan anjeun pikeun kontak sareng anu anjeun resep, tapi éta ogé bakal mangpaat pisan upami peryogi.
  • Panonpoé Tilelep: panonpoé, sanajan henteu kuat pisan, tiasa ngarusak kulit. Ku alatan éta, disarankeun pikeun nyandak botol krim pikeun ditunda raray sareng panangan anjeun.
  • Kacamata: panon raja bintang ogé kedah dijaga.
  • Abdi hoyong pisan senang: ok, ok, éta logis. Tapi éta mangrupikeun hal anu paling penting, upami henteu paling penting, sabab éta bakal gumantung pisan kana naha dinten anjeun di Resort ski luar biasa.

Dimana nyéwa matéri?

Resort ski di Grandvalira

Upami anjeun henteu gaduh, atanapi henteu hoyong miceun waktos cek in, anjeun tiasa nyéwa bahan tina ski di Grandvalira. Anjeun tiasa ngagaduhan sapatu bot, sareng ski atanapi papan salju anjeun ngan ukur ku lebet ka salah sahiji seueur toko di Resort ski; malah di hotél ogé ngolah layanan ieu pikeun klienna, sareng anu terakhir tapi henteu ogé paling aranjeunna nawiskeun diskon di toko anu caket kana akomodasi.

Hargana nyaéta:

  • Skis: ti 16 euro (anu aya dina kategori Perunggu), 21 euro (Pérak) sareng 27 euro (Emas).
  • Snowboard pikeun barudak dugi ka 12 taun: 18 euro.
  • Sapatu ski: ti 9,50 euro (Silver) dugi ka 11 euro (Emas).
  • Sapatu sapatu pikeun barudak dugi ka 12 taun: 6 euro.
  • Helm sawawa: 5 euro.
  • Helm anak: 3 euro.
  • Rékét: 10 euro.

Ku jalan kitu, anjeun kedah terang yén lamun ngadamel grup anu diwangun ku langkung ti 30 jalma, anjeun bakal ngagaduhan diskon khusus.

Jadi teu nanaon, upami anjeun hoyong nyéépkeun sababaraha dinten di salah sahiji Resor ski paling dikenal di dunya, angkat ka Grandvalira. Anjeun moal kuciwa 😉.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*