Rencanana pikeun sabtu minggu salaku pasangan

Akhir minggu salaku pasangan

Jieun ngarencanakeun salaku pasangan Éta mangrupikeun hal anu saé, sabab éta ngabantosan pikeun ningkatkeun hubungan sareng anu paling penting éta ngeusi kami pangalaman anyar sareng momen anu istiméwa. Anjeun teu kedah ngantosan liburan janten tiasa ngadamel rencana alit, kumargi urang gaduh akhir minggu. Kusabab kitu kami bakal masihan anjeun sababaraha ide sareng inspirasi pikeun ngarencanakeun pikeun sabtu minggu salaku pasangan.

Un sabtu minggu salaku pasangan tina pikeun seueur rencana, utamina upami urang terang kumaha milari nawaran sareng ngararasakeun pangalaman anu béda-béda. Jelas, urang kedah mikirkeun hobi sareng selera masing-masing, tapi urang bakal teras mendakan rencana anu adaptasi sareng anu dipikahoyong.

Liburan di bumi padésan

Salah sahiji rencana anu paling dipikahoyong saatos saminggu damel nyaéta angkat ka daérah anu sepi sareng pasangan urang. Liburan di bumi padesaan sampurna pikeun dinikmati pasangan. Aya seueur bumi padesaan anu nawiskeun ogé kunjungan ka alam sakurilingna. Urang ogé tiasa milarian bumi dimana anjeun tiasa ngaraosan tuangeun khas atanapi anu ngagaduhan kolam renang luar ruangan anu ageung. Akhir minggu di bumi désa tiasa janten idéal pikeun ngeusi ulang batréna sareng ngararasakeun kaakraban salaku pasangan.

Akhir minggu di spa

Spa pasangan

Ieu mangrupikeun rencana sanés anu paling diperyogikeun pikeun nyéépkeun sabtu minggu sareng pasangan. A spa nawiskeun kami seueur ideu pikeun bersantai. Sacara umum, aya tawaran anu anjeun tiasa nganggo daérah umum kolam renang sareng pangobatan biasana dibayar kanggo tempat sanésna. Pasangan malahan ngagaduhan bungkus khusus kanggo pijatan sareng perawatan anu sanés. Ti saprak mandi di jacuzzi dugi ka nyobian terapi di cai, spa nawiskeun sagala jinis ideu supados akhir minggu henteu bosen.

Hiking alam

Pasangan anu paling aktif tiasa ngiringan ngalakukeun sababaraha jalur hiking. Aya rute anu dipasang pisan, kalayan tingkat kasusah diluyukeun sareng kaayaan fisik urang, janten tiasa milih jalan anu paling cocog sareng urang. Dina rute ieu dimungkinkeun pikeun asup ka alam sareng nikmati katenangan anu hébat nalika ngalakukeun olahraga anu séhat pisan. Bagikeun jinis hobi ieu sareng pasangan anjeun mangrupikeun gagasan anu saé sareng ogé hiking pisan ékonomis. Gampang milarian rute upami urang henteu cicing di kota ageung, tanpa kedah ngumbara teuing.

Ngajalajah juru

Liburan pasangan

Pasti aya sababaraha juru khusus caket tempat anjeun cicing yén anjeun masih ningali urang. Anjeun tiasa ngadamel daptar tempat anu teu kapendak caket anu anjeun badé angkat. Jenis kunjungan ieu henteu meryogikeun langkung ti sabtu minggu, janten aranjeunna sampurna pikeun didatangan pasangan dina rencana alternatif. Ti kota-kota leutik ka daérah alam atanapi kota anu caket, sadayana tiasa janten tempat anu saé pikeun kabur sakedik tina rutinitas sareng pasangan.

Sabtu minggu petualangan

Petualangan salaku pasangan

Upami anjeun duaan resep émosina, anjeun pasti bakal gaduh waktos anu saé sareng sabtu minggu petualangan. Ku ieu kami hartosna rencana anu dimana anjeun duaan tiasa ngaraosan pangalaman énggal anu pikaresepeun. Tina arung jeram dugi ka tunggang kuda, pelapis pos atanapi nanjak batu. Kami ngan ukur kedah konsultasi sareng pasangan sareng milarian kamungkinan yén urang caket tempat cicing. Ayeuna gampang pisan mendakan inpormasi ngalangkungan wéb, janten kamungkinan hébat pikeun duanana.

Akhir minggu di kota

Upami anjeun ngagaduhan kota anu diémutan yén anjeun kantos hoyong ka tempatna sareng éta caket, maka teraskeun. Rencana di kota ogé tiasa pikaresepeun. Upami urang badé nganjang ka kota urang bakal teras kedah nyandak anu direncanakeun supados henteu sono nanaon. Akhir minggu tiasa pondok gumantung ka kota kumargi sababaraha tempat seueur ningali. Kusabab éta monumen pangpentingna pikeun jalan anu paling simbolis, daérah anu paling hirup sareng réstoran henteu kénging. Ngadamel daptar tiasa ngabantosan urang ningali kota lengkep tanpa nyéépkeun naon-naon anu penting.

Ruteu Gastronomic

Aya pasangan anu resep pisan pangalaman gastronomicsabab tiasa ngaraosan rasa sareng piring anyar. Dina tempat luang naon waé urang tiasa nyobian piring anu khas atanapi angkat ka réstoran anu ngagaduhan ulasan anu saé. Tapi aya seueur pasangan anu resep nyandak rute gastronomic. Urang tiasa milari acara-acara khusus, sapertos pasanggiri tapas, anu janten beuki umum, tapi tiasa ogé buka réstoran sareng bar anu paling populér iraha waé.

Liburan ka Paris

Paris salaku pasangan

Upami urang hoyong miceun bumi kaluar tina jandéla, henteu langkung romantis pikeun ngarencanakeun salaku pasangan Daripada liburan akhir minggu gancang ka Paris. Aya penerbangan murah, sanaos henteu teras-terasan dina akhir minggu, tapi urang tiasa milarian alternatif. Intina nyaéta ngareuwaskeun pasangan urang sareng kota anu paling romantis di dunya.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)