Carmen Guillen

Kuring pikir yén ngumbara mangrupikeun salah sahiji pangalaman paling euyeub anu tiasa dijalankeun ku jalma ... Éra, éta artos diperyogikeun pikeun ieu, leres? Abdi hoyong sareng kuring badé nyarioskeun sagala rupa perjalanan dina blog ieu tapi upami kuring bakal masihan penting pikeun hiji hal, éta mangrupikeun tujuan anu kuring angkat tanpa nyésakeun rejeki di jalan.