Pésta naék Pamajikan di Sonkajärvi

Naha anjeun pikir anjeun mumpuni pikeun bersaing sareng jalma sapertos kieu?

Naha anjeun pikir anjeun mumpuni pikeun bersaing sareng jalma sapertos kieu?

Finlandia Éta mangrupikeun salah sahiji nagara anu henteu menonjol pikeun tujuan wisata anu hadé, tapi éta mangrupikeun tempat anu henteu pernah ngantep saha waé anu teu paduli sareng anu gaduh hajatan anu paling asli, sapertos festival dimana Kajuaraan Angkat Pamajikan Dunya, festival unik anu diayakeun di kota Sonkajärvi.

Éta lumangsung salami sasih Juli sareng ngiringan teu kedah nikah, janten upami anjeun angkat sareng mojang anjeun sareng anjeunna parantos langkung ti 17 taun, cukup pikeun ilubiung. Festival ieu dumasar kana tradisi Viking anu diwangun ku nyandak awéwé anu aranjeunna resep dina cara anu paling kasar, ngabawa awéwé dina tonggong siga anu kebat.


Untungna, ayeuna tradisi éta henteu aya deui sareng lalaki nyandak awéwé kalayan langkung ati-ati, boh dina pananganna atanapi ku ngantepkeun anjeunna nyepeng tonggong budak anu dimaksud, anu pastina anjeun kedah bugar. Atanapi ngagaduhan mojang anu henteu beurat teuing.

Salah sahiji aturan anu dijaga ti saprak lahirna tradisi ieu nyaéta yén lamun pamajikan boot nalika anjeunna ditingalkeun dina taneuh, aya hukuman, janten anjeun kedah ati-ati sepanjang waktos, khususna supados henteu nganyenyeri. sorangan., hal anu aranjeunna bakal hatur nuhun pikeun.

Jelas, resep sagala alus pesta, dipirig ku seueur inuman, anu biasana bir utamina, sareng tuangeun, sanaos tujuan utama acara ieu sanés tuang atanapi nginum, bahkan kajawaraan, tapi kanggo senang-senang, pendak sareng jalma sareng ngarawat silaturahmi sareng silaturahmi Finlandia sareng pengunjung.

Inpo leuwih: Finlandia Todaytravels

 

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*