Pantai Oyambre di Cantabria

Pantai Oyambre

dina komunitas Cantabria urang tiasa mendakan pantai anu spektakuler sareng bentang alam, janten sesah milih salah sahiji na. Pantai Oyambre dianggap salah sahiji anu paling indah sareng éta sababna urang badé nyarioskeun perkawis éta sareng lingkungan tempat na. Mangrupikeun pantai anu aya di kota Valdáliga sareng San Vicente de la Barquera.

La pantai indah Oyambre mangrupakeun tempat anu saé pisan Kalayan sakitar dua kilométer panjangna nyaéta kunjungan penting upami urang cicing di San Vicente de la Barquera, tempat wisata anu geulis pisan. Tempatna di jero Taman Alam Oyambre kumargi kitu ogé ngagaduhan nilai ékologis anu hébat.

Kumaha carana nepi ka pantai Oyambre

ieu pantai perenahna di tempat anu gampang diakses kumargi caket ka Santander. Upami anjeun dugi ka Santander anjeun teras tiasa nyandak A-7 ka Torrelavega teras A-8 ka San Vicente de la Barquera. Nalika kami sumping di kotamadya ieu kami kedah ngalangkungan jalan CA-236 anu ngangkut urang langsung ka Taman Alam Oyambre sareng ka pantai anu saé ieu. Ti Asturias kami ogé tiasa nganggo jalan E-70 teras ka A-8 ka San Vicente de la Barquera. Gampang sumping ka kotamadya ieu tina sababaraha titik sabab jalan raya ngaliwat, janten jalan ka pantai rada gampang.

Taman Alam Oyambre

Pantai ieu lokasina dina taman alam anu dilindungi éndah. Taman ieu disebarkeun antara kota anu béda, Comillas, San Vicente de la Barquera, Udías, Valdáliga sareng Val de San Vicente. Rohangan ieu janten taman alam ti saprak 1988. Taman ieu kalebet muara muara San Vicente sareng muara Rabia. Mangrupikeun ékosistem di daérah basisir dimana urang tiasa mendakan bukit pasir, leuweung sareng muara kalayan flora sareng fauna anu luar biasa. Di dieu anjeun bakal mendakan seueur manuk akuatik anu beristirahat di daérah nalika hijrah.

Pantai Oyambre

Pantai Oyambre

Ieu pantai keusik emas anu hadé sareng ombak. Urang terang yén pantai di Cantabria lumayan kabuka sareng menonjol kusabab ombak, kitu aranjeunna sampurna pikeun olahraga sapertos surfing atanapi luncur angin. Sedengkeun pikeun jasa na, aya tempat parkir mobil caket sareng anjeun ogé tiasa dugi ka dinya ku angkutan umum, sahenteuna dina usumna. Aya daérah kémping sareng dina musim na anjeun ogé tiasa mendakan bar pantai caket pikeun ngagaleuh barang anu janten tiis. Kalayan janten pantai anu populér sareng geulis pisan, padamelan na rata-rata. Dina kasus kulawarga, perlu ati-ati sareng ombak sabab gumantung kana dinten henteu disarankeun barudak mandi. Dina usumna ogé aya jasa panjaga kahirupan. Urang kedah tumut kana bendera anu ngageleger sabab éta nyarios ka urang naha urang tiasa mandi atanapi naha tiasa bahaya. Kalayan mandi umbul héjo diijinkeun, kalayan konéng anjeun kedah ati-ati sareng sareng bandéra beureum langkung saé henteu mandi. Di sisi anu sanésna, sababaraha larangan kedah diperhatoskeun, sabab anjing henteu kénging di pantai, ogé henteu tiasa maén sareng bal atanapi sekop atanapi miceun sampah.

Daérah anu caket

Pantai ieu geulis pisan tapi ogé ngamungkinkeun urang ningali sababaraha daérah caket dieu pikeun jalan-jalan. Aya pantai sanés anu caket, sapertos di Pantai El Cabo di San Vicente de la Barquera sakitar dua kilométer atanapi pantai Comillas di Comillas sakitar opat kilométer.

San Vicente de la Barquera

San Vicente de la Barquera

Kota leutik ieu diadegkeun dina abad ka-XNUMX ku Alfonso I sareng di dieu anjeunna ngawangun kastil na, sakitar kota ieu bakal diatur. Mangrupikeun tempat anu urang lalar liwat upami urang angkat ka Asturias sareng éta ogé ayana di Camino de Santiago anu kawéntar, janten langkung seueur pariwisata. Salah sahiji hal anu tiasa urang tingali di kota ieu nyaéta Puente de la Maza anu indah, sasak batu ti abad ka-32 anu diwangun dina jembatan kai anu pangkolotna. Éta ngagaduhan XNUMX lengkungan sareng aya legenda anu nyatakeun yén upami anjeun hoyong sareng meuntas sasak anu nahan napas anjeun, angenna bakal kacumponan.

Tempat anu sanés anu tiasa urang tingali di kota ieu nyaéta Biara San Luis, konstruksi gaya Gothic tina urutan Fransiskan. Daérah anu lami di kota nawiskeun seueur conto arsitektur kuno, sapertos Torre del Proboste, menara abad ka-XNUMX anu napel na témbok baheula. Objek wisata anu sanés nyaéta garéja Santa María de los Ángeles di daérah luhur kota. Garéja anu éndah anu diwangun dugi ka abad ka-XNUMX sareng nawiskeun conto hébat ngeunaan gaya gunung Gothic. Pantes ningali interior sareng eksteriorna, sabab éta ogé dinyatakeun mangrupikeun Situs Kapentingan Budaya.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*