Basisir Puerto de Santa Maria

Pantai Puntilla

nu pantai Puerto de Santa Maria Aranjeunna diantara pangalusna di Spanyol. Teu keur nanaon aranjeunna kaasup kana adi Teluk Cadiz gigireun San Fernando, Chiclana wates atanapi Royal Port. Sadayana ngagaduhan pasir emas anu saé kalayan cai anu jernih.

Dina total, aya genep belas kilométer pantai bathed ku sagara atlantik anu nawiskeun anjeun sadaya kanyamanan sareng jasa. Lamun ditambahkeun kana sagala ieu iklim wewengkon, salawasna pikaresepeun tur kalawan loba jam panonpoé, Anjeun gaduh sakabeh bahan pikeun ngarasakeun pantai Puerto de Santa María. Janten anjeun tiasa milih anu paling anjeun pikahoyong, kami badé ngaliwat sareng anjeun.

Pantai Puntilla

Pantai Puntilla

The breakwater ti pantai Puntilla

Dipiguraan ku sungut nu Walungan Guadalete jeung pantai kolor, panjangna ampir salapan ratus meter sareng rubak rata-rata sakitar salapan puluh. Deukeut ka kota, éta populer pisan. Tapi éta ogé deukeut leuweung pinus jeung dunes of San Antón, Dimana anjeun bakal manggihan tempat kemah a.

Ogé, karakter pantai kota hartosna yén éta ngagaduhan sadaya jasa. Éta ngagaduhan tim panjagaan sareng nyalametkeun kalayan parahu bahkan ambulan dina sabtu minggu. Éta ogé nawiskeun anjeun toilét sareng pancuran, tempat olahraga sareng kit pertolongan cemas. Tungtungna, éta geus diadaptasi aksés pikeun jalma kalawan disabilities komo korsi husus pikeun aranjeunna keur mandi.

El Aculadero Beach

pantai Akuladero

Pantai Akuladero

Éta, tepatna, sabeulah saméméhna, sabab ogé katelah Colorá. Ku alatan éta, éta antara Renda y palabuhan sherry, olahraga éndah tur marina wisata Puerto de Santa María. Anjeun tiasa ngaksés daérah keusik ieu ngalangkungan Avenida de la Libertad.

Panjangna ampir dalapan ratus meter sareng rubak rata-rata opat belas. Kitu ogé, éta nawiskeun anjeun sadaya jasa saniter sareng pancuran. Anjeun oge bakal kabetot uninga yen eta imah a situs arkéologis Arkaik Handap Paleolitik. Upami anjeun hoyong ningali potongan kapanggih di dinya, anjeun bakal manggihan eta dina Museo Kotamadya ti Puerto de Santa Maria.

Santa Catalina, salah sahiji pantai Puerto de Santa María sampurna pikeun tali angin

Santa Catalina Beach

Santa Catalina Beach

Nya, babarengan sareng Levante sareng Valdelagrana, anu bakal urang bahas engké, pantai panggedéna di antara kota Andalusia ieu. Panjangna kira-kira tilu rébu saratus méter jeung rubakna opat puluh. Sajaba ti éta, ngawengku sababaraha sandbanks leutik. Husus pamadegan Vistahermosa, keuyeup beureum, El Buzo, El Ancla na Las Redes.

Éta ogé ngagaduhan sadaya jasa anu anjeun peryogikeun. Di antarana, lifeguards jeung parahu jeung menara pangawas, kit PXNUMXK, jamban jeung pancuran. Pantai dina bentuk cordon sareng anjeun tiasa ngaksés éta ti jalan Rota sareng ti urbanisasi di daérah éta.

Salaku panasaran a, urang bakal ngabejaan Anjeun yen cai na rada tiis ti sésana tina pantai Teluk Cádiz. Tapi di luhur sadayana, upami anjeun resep tali angin atawa kitesurf, Santa Catalina sampurna pikeun anjeun latihan duanana kusabab iklim sarta gelombang na.

Pantai Levante

Sakuliling pantai Levante

Alam impressive of Levante pantai

Diantara pantai Puerto de Santa María, ieu ngagambarkeun kabagjaan alam, Kusabab lokasina di jantung taman Bahía de Cádiz. Malah, éta ngagabungkeun wewengkon marshes di bagian muara Walungan San Pedro jeung keusik lianna.

Kalayan sakitar opat rébu méter pasagi panjangna sareng lebar rata-rata ampir saratus, éta ngagaduhan daérah naturisme anu alit. Éta ogé sampurna pikeun latihan olahraga cai sapertos surfing. Di sisi séjén, keur di taman alam, anjeun bakal kudu leumpang atawa sapédah ka dinya (eta boga spasi keur parkir aranjeunna).

Kitu ogé, ti pantai sababaraha jalan satapak kawas hiji nu ngamangpaatkeun jalur karéta heubeul ti Jerez ka Trocadero, nu ieu, ku jalan, kahiji di Andalusia. Sababaraha wisata ka tempat bersejarah di wewengkon. Di antara ieu dataran uyah abad pertengahan tina The Algaida, tempat dimana tentara ti Napoleón salila Perang Kamerdikaan atawa torowongan tina Andalusia Steel Company heubeul.

Tungtungna, pantai Levante ngagaduhan jasa kaséhatan, lifeguard sareng nyalametkeun, ogé pancuran. Tapi, anu langkung penting, jamban diadaptasi pikeun jalma anu ngagaduhan karagaman fungsional.

Basisir Fuentebravia

pantai Fuentebravia

Pantai Fuentebravia,

Panjangna ampir lima ratus méter ku lega kira-kira opat puluh. Tapi éta ngagaduhan tempat istirahat lima rébu méter pasagi. Tempatna di suku gawir, antara Pangkalan Angkatan Laut Rota jeung urbanisasi nu geus nyokot ngaranna.

Anjeun tiasa ngaksés éta ku leumpang sapanjang Promenade sareng éta diadaptasi pikeun jalma anu ngagaduhan karagaman fungsional. Ogé boga jamban jeung pancuran, lifeguards, spasi parkir bicycles komo a bar pantai. Sadaya ieu ngajantenkeun pisan dihargaan ku pariwisata nasional sareng ku anu sumping ti luar Spanyol.

Basisir Valdelagna

Basisir Valdelagna

Valdelagna, salah sahiji pantai pangalusna di Puerto de Santa María

Hal ieu lokasina antara sungut nu Walungan Guadalete jeung pantai Levante, anu kami parantos nyarioskeun ka anjeun. Panjangna kira-kira dua rébu méter sarta rubak kira-kira tujuh puluh. Bentukna kawas cangkang jeung ngalir ngaliwatan eta. Promenade ampir sarébu lima ratus méter dimana, sajaba leumpang, anjeun bisa ngarasakeun sababaraha bar jeung réstoran.

Sanajan kitu, eta oge boga jalur sapédah nu mawa anjeun ngaliwatan bentang spektakuler tina datar uyah. Éta sampurna pikeun istirahat, tapi ogé pikeun latihan tali angin jeung kitesurf. Ogé ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeun pintonan megah kota Cádiz.

Sedengkeun pikeun bersantai, anjeun kudu nyaho yen eta boga hammocks jeung payung pikeun nyewa. Cai mibanda ogé korsi mandi diadaptasi pikeun jalma kalawan diversity hanca na lifeguard jasa jeung rental parahu pedal. Anjeun tiasa ngaksés pantai Valdelagrana boh dina suku sareng ku sapédah atanapi sapanjang jalan CA-32, upami anjeun sumping ku mobil.

Tembok jeung La Cove

Pantai Tembok

Pantai témbok

Urang nempatkeun dua pantai ieu babarengan sabab ngan dipisahkeun ku ruruntuhan tina puri Santa Catalina, Bénténg basisir ti abad ka-XNUMX anu masihan aranjeunna hawa anu unik sareng bakal ngémutan pantai keusik Karibia. Upami anjeun resep fotografi, salian ti éta, anjeun bakal nampi di pantai ieu sunsets éndah.

Tembok teh panjangna bieu tilu ratus lima puluh meter, rubakna lima puluh meter. Sanajan kitu, eta boga jamban jeung pancuran. Ogé, éta nangtung kaluar pikeun mahluk salah sahiji anu pang ditangtayungan tina sakabéh Teluk Cadiz. Anjeun tiasa ngahontal éta kalayan leumpang ngalangkungan Avenida de la Libertad atanapi ku sapédah sapanjang jalur sapédah. Anjeun malah boga wewengkon pikeun parkir aranjeunna.

Pikeun bagian na, La Calita, ayana di sisi séjén benteng, panjangna kira lima ratus méter sarta rubak kira lima belas méter. Nanging, cara anu pangsaéna pikeun ngahontal éta nyaéta ku jalan nu mana ti Puerto de Santa María mun Rota. Anjeun kedah nyandak jalan nyimpang ka jalan utama Vistahermosa urbanisasi terus belok ka kenca. Sapertos anu sateuacana, éta nawiskeun anjeun jamban sareng pancuran.

Di sisi anu sanés, daérah propinsi Cádiz ieu masih gaduh pantai sanés. Éta ngeunaan Laksamana. Najan kitu, anjeun moal bisa ngarasakeun eta, sabab geus kaasup kana Rota Naval Base disebut tadi.

Iraha waé waktos anu saé pikeun ngaraosan pantai Puerto de Santa María?

teluk

Pantai La Calita

Klimatologi di daérah Teluk ieu Cádiz éta benign. Ku alatan éta, anjeun bisa ngarasakeun pantai na geulis ampir sapanjang taun. Husus, iklim subtropis-Mediterania. Usum tiis pisan hampang sareng usum panas haneut, tapi henteu panas teuing. Panungtungan ieu alatan angin ti Samudra Atlantik.

Tapi luhureun sakabeh, wewengkon nangtung kaluar pikeun jumlah badag jam cahaya panonpoe na: leuwih ti tilu rébu sataun. Numutkeun ieu, curah hujan langka (kira-kira 400 mm). Tong hilap yén daérah pangaruh Cádiz disebut Costa de la Luz.

Kanggo sadaya anu kami parantos terangkeun ka anjeun, akhir musim semi sareng awal usum gugur sah pikeun nikmati pantai Puerto de Santa María. Tapi waktos pangsaéna pikeun ngalakukeun éta, sacara logis, usum panas. Ieu oge waktos nalika anjeun bakal coincide jeung leuwih wisatawan, najan anjeun moal eureun ngarasakeun ieu pantai megah pikeun éta.

Naon ningali di Puerto de Santa María?

Puri San Marcos

Castillo de San Marcos, salah sahiji monumen utama Puerto de Santa María

Kami moal tiasa ngabéréskeun wisata pantai di daérah Cadiz ieu tanpa nyebatkeun sababaraha monumen anu tiasa didatangan di dinya. Dua nangtung pisan di Puerto de Santa María. Éta anu maksakeun puri San Marcos, kuil bénténg diwangun dina abad ka-XNUMX dina masjid Arab heubeul jeung Garéja Priory Mayor, diwangun dina ahir abad ka-XNUMX, sanajan diwangun deui dina ka-XNUMX (ku kituna unsur barok unmistakable na).

Tapi anjeun ogé tiasa nganjang ka monumen agama sareng sipil sanés di kota Cadiz. Diantara anu kahiji, nyaéta biara meunangna, biara Roh Suci sareng Immaculate Conception atanapi padepokan Santa Clara. Sareng, pikeun detik, éta imah Vizarron, karaton Araníbar, Chargers ka Hindia jeung Álvarez-Cuevas atawa Old Lonja del Puerto.

Kasimpulanana, kami parantos masihan anjeun anu pangsaéna pantai Puerto de Santa Maria. Sadayana megah sareng gaduh seueur jasa. Tapi mangpaatkeun datangna anjeun ka kota Cadiz ogé ngarasakeun monumen na. Naha anjeun henteu hoyong terang daérah istimewa ieu Spanyol?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)