pantai pangalusna di Alicante

pantai Alicante

Di basisir Spanyol Laut Tengah nyaéta Alicante, kota sareng kotamadya Valencian nu mangrupakeun tujuan wisata hébat dilongok ku rébuan jalma unggal taun. Ieu mangrupikeun salah sahiji tujuan anu paling dipilih nalika usum panas, kusabab iklim anu pikaresepeun sareng pantai anu indah anu dipasung dina na. Costa blanca.

Kiwari, di Actualidad Viaje, urang bakal terang naon éta pantai pangalusna di Alicante. Catet!

Pantai Levante

Levante

Éta pantai tina Resort usum panas kawentar Benidorm. Hasta boga dua kilométer pasir sarta dijejeran ku boardwalk dijejeran palem dijejeran ku loba réstoran, klub, jeung kafe. Ieu mangrupikeun tempat anu seueur pesta, khususna dina usum panas, sanaos ayeuna rada sepi.

pantai nawarkeun loba kagiatan cai, Anjeun tiasa jet ski atanapi paraglide, sarta lamun rék olahraga anjeun tiasa teuing. Sarua lamun indit jeung barudak, aya loba kotak kalayan kaulinan.

Basisir San Juan

pantai San Juan

Éta sakitar dalapan kilométer ti kota kuno Alicante sareng kasohor pisan. Mibanda sababaraha lima kilométer tina extension, geulis Pasir Bodas sareng seueur rohangan pikeun jumlah jalma anu biasana milih éta. Keusikna caang, bodas siga kitu, kontras pisan sareng biru laut.

Basisir eta ngabogaan boardwalk dimana anjeun bisa leumpang jeung ngarasakeun pintonan, kalawan loba tangkal korma nu nyadiakeun warna jeung ngiuhan. Éta tempat anu saé pikeun nyéwa apartemen, kusabab naon anu anjeun tiasa tingali tina jandéla sareng balkon.

Pantai Portét

pantai portat

Pantai ieu milik Resort Moraira sarta lamun hayang ngojay di Kosta Blanca eta mangrupakeun tempat hébat. Ieu dipilih utamana ku kulawarga jeung barudak boh déwasa, Tapi aya ogé pasangan anu terang kumaha ngahargaan katenangan sareng kaéndahan teluk ieu.

Basisir dijieunna tina keusik lemes tur asup kana cai saeutik-saeutik jadi anjeun bisa leumpang pisan. Aya réstoran dimana anjeun tiasa tuang sareng kafe ngan ukur sababaraha léngkah ti pasir. Kusabab karapihan ieu sareng cara pantai ngahubungi cai, éta mangrupikeun pantai anu saé pikeun ngojay, maén sareng snorkeling.

Pantai Granadella

Granadella

Ieu pantai picturesque, super geulis. The cai pirus jeung kanyataan yén éta saeutik kaluar tina jalan ngajadikeun eta husus. Teu pisan éksténsif, ngan sababaraha 160 méter panjangna kalawan gawir. Henteu aya keusik tapi kerikil, tapi upami anjeun nganggo korsi pantai henteu ngaganggu anjeun.

Éta pantai dimana anjeun tiasa ngojay sareng snorkel pikeun ngarasakeun sarta manggihan dunya jero cai.

Cala del Moraig

Cala Moraig

Pantai anu éndah upami aya. ka pantai ieu Anjeun ngan bisa ngakses dina leumpang sabab disumputkeun dina bay tenang, sok saeutik frequented, sanajan dina usum panas. Sakali anjeun réngsé turun, atmosfir rileks sarta picturesque ngantosan anjeun, kalawan cai super jelas rupa-rupa nuansa biru, gumantung kana cahya panonpoé.

Cala Moraig guha

Malah aya guha laut, teh Cova dels Arcs, atraksi utama tempat jeung paling dilongok.

Pantai Arenal - Bol

calp

Pantai ieu aya di Calpe, sorangan Resort populér pikeun jalma anu milih méakkeun libur usum panas maranéhanana dina Kosta Blanca. Cai mibanda keusik jeung panjangna satengah kilométer kalawan nyatu kamar pikeun ngojay na sunbathe.

pantai nyaeta impressive sabab salian Éta ngagaduhan batu anu jangkungna kira-kira 320 méter, nyaéta Peñón de Ifach, nu ngalengkepan kartu pos. Calpe boga lokasi pisan merenah dina Kosta Blanca, di tengah, naha éta pohara populér. Ogé boga hotél alus kalawan pintonan hébat kana laut.

Bucht of Finestrat

Finestrat

Ieu pantai sejen di Benidorm, keur loba diantara pantai pangalusna di wewengkon. Keusik lemes sareng hampang, cai pirus sareng tenang, idéal pikeun ngojay. Hiji ogé bisa cicing di harga alus, utamana dina usum low.

Malah lamun keur cicing di tempat sejenna di basisir, nganjang ka Cala de Finestrat ogé patut eta.

Basisir Paradise

Surga

pantai ieu lokasina deukeut désa Villajoyosa tur éta salah sahiji anu pang geulis. Laut téh geulis tur cai jelas tur beresih, ampir saolah-olah éta cai Laut Karibia. Tapi lain pantai keusik tapi pantai karikil. Leres pisan, aya tangkal korma nu nyadiakeun ngiuhan geulis tur well-deserved.

Lamun Anjeun keur pilari tempat sepi, saeutik jauh ti noise, éta mangrupakeun tujuan alus.

Pantai Portixol

Portixol

Éta katelah pantai Cala la Barraca. Éta aya dina teluk dina bentang anu éndah. Ieu pantai karikil, teu mungkin keur leumpang tataranjang suku, jeung cai jelas. Seueur olahraga cai anu dilaksanakeun di dieu, sapertos snorkeling sareng kayaking.

Pantai Bol Nou

Mangkuk Nou

Basisir aya di La Vila Joiosa, deukeut Villajoyosa. ngabogaan leuwih atawa kurang a Panjangna 200 méter sarta dikurilingan ku batu. pantai téh leutik, tapi nawarkeun refreshments sarta hidangan. Éta pantai sepi, jauh ti pantai pangsibukna di pusat.

Katengtreman pikiran, dijamin.

Pantai La Fossa

The Fossa

Éta mangrupikeun salah sahiji mutiara Alicante, kalayan bentang anu éndah, kalebet Peñón de Ifach kalayan jangkungna 320 méter. Éta mangrupikeun tempat anu populér pikeun nyandak poto sareng anjeun bakal ningali dina sadaya kartu pos atanapi cinderamata propinsi.

Gaduh a darmaga tur aya ngan loba wangunan jeung susun pikeun rental wisata nu gede pikeun méakkeun libur.

Pantai Villajoyosa

Villajoyosa

Ieu mangrupakeun pantai unik dina Kosta Blanca: boga pasir halus tur lemes, tangkal korma jeung laut biru nu denok. Sajaba ti éta, imah warni ti kota heubeul Villajoyosa nambahkeun kana kartu pos. Éta pantai impian.

Ngan hiji menit ti pantai anjeun gaduh seueur tempat pikeun nyéwa. Éta pasti tempat anu saé pikeun mikirkeun liburan usum panas.

Basisir Albir

Albir

Pantai ieu caket Altea, katuhu antara Benidorm na Calpe. Éta aya dina teluk panjang anu indah kalayan pandangan anu saé tina Taman Alam Sierra Helada di kalér sareng kota Altea anu indah di beulah kidul.

Ieu mangrupakeun tujuan libur hébat, kalawan pantai alus tur rupa-rupa akomodasi.

Cala Ambolo

Teluk Ambolo

bay téh picturesque na Éta caket sareng Resort Jaeva. Pikeun ka dieu anjeun kedah leumpang, turun ka jalan anu rada lungkawing, tapi tungtungna aya tempat anu pas ngantosan anjeun, super santai sareng tenang. Éta mangrupikeun salah sahiji pantai anu anjeun kedah mobilisasi pikeun terang éta.

Henteu janten masalah upami anjeun cicing di tempat sanés, nalika anjeun nyéépkeun sababaraha dinten langkung saé pikeun ngaluncat ti pantai ka pantai pikeun ningali sababaraha sareng cicing di tempat anu paling anjeun resep.

Racó del Conill Beach

Racó del Conill

Éta pantai nudist, salah sahiji anu pang geulis di Alicante. Éta a bay alam deukeut Benidorm, Kalem pisan, geulis tur santai. Di dieu anjeun bisa ngojay, cai tenang jeung batu sabudeureun ngajaga eta saeutik.

Ieu mangrupakeun pantai jeung tangkal pinus nu nyadiakeun ngiuhan, alhamdulillah, tur aya hiji bar leutik nu nawarkeun inuman sarta hidangan basajan.

Ieu mangrupikeun sababaraha hal pantai pangalusna di Alicante, ti kalér ka kidul, anjeun boga ieu jeung nu lianna, loba di antarana ti Bandéra biru. Basisir ieu panjangna 244 kilométer, antara coves jeung pantai, sababaraha well-dipikawanoh, batur teu jadi loba, jeung jantung korma, tangkal pinus, batu, keusik lemes jeung kristal cai jelas. Aya seueur anu tiasa dipilih!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*