Pantai pangalusna di Ibiza

Ibiza Éta di Laut Tengah sareng mangrupikeun bagian ti Kapuloan Balearic, éta ngagaduhan 210 kilométer garis pantai sareng sababaraha pantai anu pang populerna sareng éndah di Spanyol. Naha anjeun terang aranjeunna? Naha anjeun henteu ningali waktos kanggo usum panas 2022 pikeun ngaraosan aranjeunna?

Dinten, dina Actualidad Viajes kami terang pantai pangalusna di Ibiza jadi nyiapkeun pointer ... sareng koper!

Ibiza

Babarengan Menorca, Mallorca sareng Formentera mangrupikeun bagian tina Kapuloan Balearic. Pondok sareng pantai na mangrupikeun impian, tapi ogé dunya wisata sareng dunya pakansi anu parantos ngawangun mangtaun-taun. Dinten ayeuna, Ibiza sinonim sareng pésta.

Ibiza nyaéta 79 kilométer ti basisir buana, éta ngagaduhan hawa haneut sareng parantos ngalaman émigrasi anu hébat dina abad ka-XNUMX. Seueur jalma-jalma na, diserang ku kamiskinan, meuntas lautan ka Aljazair sareng ka Kuba. Abad ka duapuluhan dugi ka, sakitar taun '60 sareng '70iraha pariwisata mimiti tumuh sareng ngahasilkeun kamekaranana.

Dinten anjeun nyarios Ibiza sareng anjeun nyarios kahirupan wengi, pesta, diskotik, pantai sareng nonoman.

Pantai pangalusna di Ibiza

Éta diitung sakitar 80 pantai di basisir Ibiza sareng aya sakedik sagalana, ti pantai anu tenang sareng santai sareng jauh ka pantai anu langkung akrab, telik karikil, pantai pasir gula sareng pantai anu super meriah.

Di wétan aya pantai pohara populér tur dalit kusabab éta perairan tenang pisan pikeun barudak, sajaba ti toko sareng réstoran anu aya di sakurilingna. Kuring nyarios ngeunaan Cala Llonga, kalayan keusik emas sareng bentuk busur na. Di dieu anjeun tiasa berjemur, diajar teuleum, maén voli pantai sareng seueur deui.

Pantai anu paling caket sareng kota Ibiza nyalira nyaéta Talamanca, kalayan keusik emas sareng boardwalk kai. Biasana didatangan ku wisatawan sareng warga lokal, aya réstoran anu hargana asin sareng éta rame pisan ku nonoman saatos clubbing. Anjeun panginten panginten sabab caket kana ibukota aya sooo teuing jalma tapi henteu sapertos kitu, utamina dina énjing atanapi sore.

Ka belah kidul nyaéta La Salinas, pantai anu paling raoseun di Ibiza (atawa ceuk maranehna). Kagungan discothequesSok aya nonoman, anjeun tiasa teras jogét di pasir, tuang siang, tuang siang atanapi bersantai. Janten langkung tenang sareng nikmati alam, éta tempatna Taman Nasional Las Salinas Ogé, disarankeun leumpang ka menara pengamatan di tungtung kidul pulau kumargi aya coves alit di ditu.

Cala d'Hort nyaéta ti keusik emas sareng éta ngagaduhan pandangan anu hadé pikeun pulau Es Vedra, di cakrawala, sababaraha ratus méter ti basisir. Aya parahu, kapal pesiar, sareng dina usum luhur aya jalma cool pisan ngararasakeun réstoran, datang sareng angkat tina parahu berlabuh di laut.

La Playa d'en Bossa éta pisan lega, éta kanyataanna pantai pangpanjangna di Ibiza sareng parantos klub pang populerna sadaya, antara séjén anu réa di sakurilingna. Wengi dimimitian di diskotik tapi biasana teras-terasan di pantai.

Di beulah kulon pulau téh Cala Conta, salah sahiji anu paling indah pikeun seueur. Caiana keusik bodas lemes sareng cai herang, éta saé tapi sok aya jalma. Anjeun tiasa angkat siang sareng tetep ngémutan matahari terbenam anu éndah sareng emas atanapi snorkel di kolam renang alam di basisir, antara batu ...

Cala Saladeta nyaéta mutiara anu sanés dina basisir kulon, Sareng dugi ka dinya anjeun kedah nyebrang batu. Mangrupikeun Teluk leutik anu aya keusik emas sareng cai hérang anu jelas. Jalma anu anjeun bakal ningali biasana ngora sareng nyandak tuangeun sareng inumanna pikeun nyéépkeun sadinten teu aya bar pantai dina titingalian. Tangtosna, sigana inuman anu dijual. Ogé di basisir kulon nyaéta Cala Tarida, pantai anu sering dikunjungi ku kulawarga ogé wisatawan sareng warga satempat sareng pasangan.

Di Cala Tarida aya disko, réstoran, cai tenang sareng jelas, sadaya bahan sahingga dina usum panas éta sacara harfiah pantai anu ngabeledug. Upami anjeun resep anu langkung sepi, anjeun kedah ka kalér dimana aya coves anu langkung alit.

Sareng pantai utara? Di dieu éta Cai Bodas, pantai pasir bodas dikurilingan gawir ngareuwas. Nyaeta pantai naturist sareng warga satempat condong konsentrasikeun di belah kidul basisir anu ekstrem. Nalika aya angin, ombak leutik kabentuk, sareng pucuk bodas, janten kitu namina. Mangrupikeun tempat anu saé pikeun ningali matahari terbit.

Ogé di basisir kalér nyaéta Pantai Benirras, dikurilingan ku gawir sareng pinus, antara pasir, batu karikil sareng batu. Cai na, jelas pisan sareng hébat pikeun snorkeling. Éta pantai ti Ramo Gusti sareng matahari surup mangrupikeun hal ti dunya anu sanés. Aranjeunna nyarios yén dinten anu pangsaéna pikeun buka pantai ieu nyaéta dinten Minggu nalika pasar lokal parantos diatur. Dina usum luhur beus sumping sareng teu mungkin sumping ku mobil kusabab rute ditutup pikeun patalimarga.

La Cala Jondal Mangrupikeun cove alam anu dikurilingan ku alam anu saé, kalayan tangkal pinus sareng bumi anu saé. ieu teh Klub wengi Marlin biru, dimana seueur selebriti angkat. Mangrupikeun pantai karikil sareng super modis nalika ngeunaan tuang, nginum, resep sareng ditingali. Guguritan anu populér pikeun disko na nyaéta Cala Bassa, kalayan pasir bodas sareng ampir postal. Ieu Cala Bassa Beach Club, tuang, inuman sareng jogét.

Anjeun tiasa sacara gampil ngahontal Cala Bassa dina 15 menit ti San Antonio nganggo beus 7. Cala Xuclá mangrupikeun salah sahiji pantai anu pang alitna sareng paling diperbaiki di Pulo Jawa. Henteu aya bar, kamar mandi, sareng kagiatan teu ditawarkeun. Mangrupikeun pantai anu sepi sareng sepi, dikurilingan ku tangkal pinus, sareng sababaraha kapal pancing sareng suasana pisan désa.

Sa Caleta Éta pantai dikurilingan gawir beureumAranjeunna ngingetkeun Grand Canyon di Colorado, di Amérika Serikat. Pantai ieu ngan 15 menit ti kota Ibiza. Cai mibanda cai anu tenang sareng ku alesan éta éta dalit pisan, sareng aya réstoran populér anu ngaladénan lauk ngeunah sareng kadaharan ti laut. Pantai populér tapi gawir na masihan rasa privasi.

Tangtosna, ieu sanés ngan ukur hiji-hijina Pantai IbizaSeueur pisan anu sanés, janten upami anjeun hoyong terang aranjeunna sareng hirup pangalaman Ibiza ... tong sono 20222!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*