Pantai pangalusna di Kapuloan Kanaria

Basisir di Kapuloan Kanaria

Iinditan ka Kapuloan Kanaria nalika usum panas parantos klasik, sabab éta mangrupikeun tujuan anu caket, kalayan harga anu saé sareng seueur penerbangan anu tiasa dipilih. Ieu naha urang resep kana ideu daptar pantai pangalusna di sadaya Kapuloan Kanaria. Kusabab aya rohangan anu éndah di Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, Gran Canaria, La Gomera, El Hierro atanapi La Palma.

Di tujuh pulau anu ngawangun Kapuloan Kanaria aya seueur pisan pantai indah pikeun manggihan. Kami henteu tiasa nyarios sadayana, tapi urang tiasa nyarioskeun anu paling populér. Pantai-pantai anu teu dipikahoyong ku wisatawan nalika aranjeunna nganjang ka salah sahiji pulau. Janten perhatoskeun upami tujuan anjeun salajengna sareng daérah keusik anu anjeun henteu sono.

Pantai Papagayo di Lanzarote

Beo

Pantai ieu lokasina di daérah anu dijagaan di Taman Alam Los Ajaches, di lingkungan alam anu hébat. Anjeun tiasa nyetir ka taman mobil teras naék ka bukit alit anu tiasa diaksés ku sadayana. Di pantai ieu lingkunganana kajaga tina angin, sareng cai laut anu jernih ngajantenkeunana janten salah sahiji anu pangsaéna di Pulo Jawa. Sateuacan dimungkinkeun pikeun kémping sacara bébas di daérah anu nyéépkeun sababaraha dinten, tapi dinten ayeuna ngan ukur tiasa di tempat kemah anu dijantenkeun, ngajaga kawasan alam. Salaku tambahan, di pantai aya bar pantai dimana anjeun tiasa ngagaleuh inuman seger.

Pantai El Médano di Tenerife

El Médano

ieu pantai bendera biru Tempatna di kotamadya Granadilla de Abona sareng ngagaduhan perairan anu saé sareng sadaya jasa. Mangrupikeun pantai anu cukup lega dimana anjeun tiasa ningali ti kulawarga dugi ka para peselancar anu ngalaksanakeun olahraga anu kasohor ieu. Di daérah anu caket sareng kota nyaéta gelombang anu langkung tenang, janten tempat anu pangsaéna pikeun angkat sareng barudak. Upami urang ngalih jauh ti daérah ieu urang bakal ningali deui peselancar komo toko ombak di daérah promenade. Éta ngagaduhan seueur jasa janten raoseun pisan. Sareng bentang sareng Gunung Beureum di tukang teu jelas.

Maspalomas pantai di Gran Canaria

Maspalomas

Pantai ieu dipikaterang pikeun sababaraha hal, pikeun iklim na hébat, éta geulis bukit pasir alam sareng mercusuar na anu lami. Mercusuar mangrupikeun mimiti daérah leumpang, tempat pikeun jalan-jalan nalika panonpoe henteu panjang deui. Éta mangrupikeun pantai panjang, sareng nyambung sareng Playa del Inglés di ujung na. Salaku tambahan, aya daérah anu langkung rame sareng seueur jasa sareng sanésna langkung jauh, pikeun anu hoyong latihan nudisme. Ieu sasarengan sareng bentang pasir di bukit pasir janten salah sahiji tempat anu paling sering didatangan, sareng éta di beulah kidul pulau Gran Canaria.

Pantai Benijo di Tenerife

Pantai Benijo

Ieu pantai anu paling terasing di kota Taganana di Kepulauan Kanaria, tempat anu saé pikeun ngararasakeun alam tanpa ado salajengna, Tanpa pantai bar, jalan-jalan atanapi toko, ngan ukur pantai sareng anjeun. Mangrupikeun pantai keusik hideung, khas pisan di Pulo Jawa, anu diaksés ku jalan sapanjang jalan sareng turun sababaraha tangga. Di sakuriling anjeun tiasa mendakan réstoran, sanaos henteu di daérah pantai. Éta mangrupikeun daérah keusik anu seueur ombak, janten anjeun kedah ati-ati nalika mandi, tapi pandangan ti Roques de Anaga ngajantenkeun populér pisan. Salaku tambahan, éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun nikmati matahari terbenam.

Pantai Las Conchas di La Graciosa

Cangkangna

Pantai ieu sajam ti Caleta del Sebo, ibukota La Graciosa. Ti pantai anjeun tiasa ningali pulau-pulau alit sanés pendudukna Alegranza sareng Montaña Clara. Mangrupikeun pantai anu hadé di Kapuloan Kanaria pikeun bentang na sareng pasir anu jelas, rada kandel, dina lingkungan anu alami sareng sepi. Éta mangrupikeun pantai anu saéna 600 méter anu dimungkinkeun pikeun mikaresep jalan-jalan, sanaos nalika mandi anjeun kedah ati-ati, utamina nalika lebet, kusabab arus anu mungkin aya. Éta aman di basisir, sanaos murangkalih kedah diawasi. Di sisi anu sanésna, éta mangrupikeun pantai dimana teras-terasan aya angin leutik ti aliseos, anu ngajantenkeun tempat anu sampurna upami panasna hurung.

Pantai Las Teresitas di Tenerife

Teresitas

Pantai ieu ayana di kota San Andrés, sareng ngan tujuh kilométer ti Santa Cruz. Éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun angkat sareng kulawarga, kusabab cai na tenang pisan sabab dijagaan ku cai breakout. Salaku tambahan, éta ngagaduhan daérah anu lega langkung ti hiji kilométer sareng tiasa ditempuh ku mobil. Anjeun tiasa nyandak kelas yoga atanapi aérobik dina hawa terbuka, olahraga olahraga atanapi resep di bar sareng réstoran di sakurilingna. Tanpa ragu tempat populér pikeun kumaha ngahibur éta.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*