Pantai anu pangsaéna pikeun snorkeling

Gambar | Pixel

Upami anjeun gairah ngeunaan laut, anjeun pasti bakal satuju yén sababaraha sensasi sami sareng snorkeling. Kegiatan pikeun sagala umur dimana anjeun tiasa mendakan dasar laut sareng nikmati kaendahanana. Upami anjeun resep ngémutan Rahasia laut dina liburan anjeun, candak pensil sareng kertas sabab di handap ieu kami bakal nampilkeun pantai anu pangsaéna pikeun snorkeling.

Gili Trawangan

Pulo Pulo Gili Trawangan ngagambarkeun surga. Éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun snorkel sareng ningali kuya, lauk sareng patung patung sayang handapeun cai. Pikeun dugi ka daérah anu nutupan cai sareng tiasa teuleum, anjeun kedah leumpang diantara karang sareng batu, janten disarankeun nganggo sirip, booties atanapi flip-flop pikeun mayungan suku anjeun sareng henteu nganyenyeri nyalira.

Nyingkahan, khususna, nincak batu karang nalika aksés ka daerah snorkeling sabab éta mahluk hirup anu rapuh pisan sareng pangaruh wisata tiasa ngabahayakeun pisan. Terpulang ka urang yén urang tiasa teras-terasan mikaresep aranjeunna.

Gambar | Pixel

Kapuloan Medes

Pantai Kapuloan Medes mangrupikeun tempat anu sampurna di Catalonia pikeun snorkel berkat kaayaan anu saé sareng dasar laut na anu euyeub: ganggang, padang rumput laut, karang, keuyeup, lauk laut sareng sababaraha rupa lauk. Perlindungan alam Nusantara ngamungkinkeun beuleum dina ampir kaayaan cuaca.

Phu Quoc

Sanaos pantai Phu Quoc henteu dijagaan sapertos di daérah sanés Asia, éta mangrupikeun tempat kahirupan laut anu hébat. Mangrupikeun tempat anu sepi pisan pikeun snorkel sabab henteu ngagaduhan lauk ageung. Sistem karang anu lega tina Phu Quoc ngagaduhan lauk kukupu, cangkang mitér, sinar, hiu awi, siput, lele sareng lauk kalajengking. Anjeun tiasa aksés kana cai deet ningali cuttlefish sareng gurita diantara batu ageung sareng gaduh pangalaman anu berkesan.

Snorkeling biasana dilakukeun di belah belah kulon kalér pulau atanapi di sakitar nusantara alit belah kidul. Waktos anu pangsaéna pikeun angkat ka dinya nyaéta ti bulan Nopémber dugi ka Mei nalika laut tenang, dinten-dinten jelas sareng perairan di sakuliling pulau langkung jelas.

Okinawa

Jepang mangrupikeun tujuan anu sanés pikeun snorkeling. Suhu cai sakitar 20ºC sareng dina cai haneutna aya hiji fauna anu beragam dimana anjeun tiasa mendakan barracudas, hiu barnyard sareng kuya laut.

Lauk tropis tiasa ditingali ampir dimana waé pikeun diving ti bulan Agustus dugi ka Désémber. Salami sasih Mei, ikan pari sareng lumba-lumba muncul sareng katingali dugi ka Nopémber. Anjeun bahkan tiasa ningali seueur lauk sareng belut warna-warni, ogé paus humpback ti Januari dugi ka Maret.

Usum topan ngalir ti bulan Agustus dugi ka Oktober, muncak dina bulan Séptember janten ulah dugi nalika usum topan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*