Pulo biru

Gambar | L35 Arsiték

Lokasina di distrik Carabanchel mangrupikeun pusat balanja anu panggedéna di Madrid: Islazul. Surga balanja pikeun seueur urang Madrilénia di ibukota! Nami ngabangkitkeun alam, cai, cahaya sareng warna. Di luar, konsép-konsép ieu ngahiji pikeun narjamahkeun kana desain gedong, anu diaksés ngalangkungan permukaan warna biru anu khas anu ngabayangkeun ombak hiji pulau pakotaan. Tapi di jero, Eden anu sajati ngeunaan pantun, bioskop sareng gastronomi ngantosan anjeun. Naon anu anjeun ngantosan pendak sareng anjeunna? Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Islazul di Madrid.

Naon ari Islazul?

Kalayan luasna 90.000 méter pasagi sumebar di dua lanté sareng sakitar 4.100 tempat parkir, Islazul diresmikeun tanggal 23 April 2008 salaku pusat balanja anu dirancang pikeun pikaresepeun para pengunjungna dimana aranjeunna henteu ngan ukur tiasa nyéépkeun waktos balanja tapi ogé ngaraosan bioskop pangsaéna sareng nginum di salah sahiji seueur réstoran anu aya di na.

Désain wangunanna hoyong ngahudangkeun alam sareng ngarujuk kana nami anu dibaptisna: Islazul. Pikeun tujuan ieu, éta ngagaduhan solusi arsitektur bioklimatik sareng canggih anu ngamungkinkeun panggunaan énergi di handap umum dina jenis fasilitas ieu ku cara anu dirancang pikeun ngurus lingkungan.

Façade na dieusi ku kurva, ngalemeskeun profil anu ngingetkeun alam sareng cai. Cahaya ogé penting dina pangwangunan Islazul supados henteu ngagaduhan perasaan lingkungan anu katutup anu dirasa di seueur pusat perbelanjaan, khususna anu langkung lami. Di Islazul teu aya masalah sapertos kitu kusabab panutup ETFE transparan modél ditempelkeun, énténg pisan, anu ngamungkinkeun asupna cahaya alami, ngalirkeun sensasi ruang luar, saolah-olah urang balanja di jalan nalika kanyataanna kami aya dina kaayaan rohangan sareng katutup.

Di unggal lantai Islazul, perawatan khusus parantos dijantenkeun dina desain detail pager, teras, lantai, pergola, jst. ogé dina téma sareng bentang anu penting pisan dina bidang visual. Dina raraga ngahontal rute anu dinamis, éta parantos dirarancang sahingga gedongna dipanggihan sakedik sakedik nalika jalan. Unggal rohangan unik sareng sorot na nyaéta Plaza Islazul, dimana hiji pulo anu katutup ku vegetasi ngarangkum sumanget pusat: pusat perbelanjaan pikeun ngahudangkeun indera urang.

Toko di Islazul

Lantai dasarna dimana langkung seueur toko kalayan jumlahna 95, diantarana nyaéta: Primark, Parfois, Primor, Media Markt, Foot Locker, C&A, Alain Afflelou, Natura, Ténisis atanapi Zapshop, sareng anu sanésna sanés. Di lantai hiji aya anu sanés sapertos Bershka, H&M, Mango Marypaz, Pandora, Sfera, Misako atanapi Zara. Di lantai dua jumlahna dikirangan janten 4 toko dimana gang boling sareng bioskop menonjol, anu bakal dibahas di handap ieu.

Yelmo Cines di Islazul

Bioskop Yelmo Cines aya di lantai dua pusat balanja Islazul, dimana anjeun tiasa nampi siaran bioskop pangénggalna sareng pilem pangsaéna. Aranjeunna gaduh 13 kamar pikeun nonton bioskop anu paling saé kalayan kualitas luhur anu didadarkeun 5.1 sora digital Dolby sareng layar pangsaéna di pasar.

Pindah ka pilem henteu teras-terasan murah, tapi Yelmo Cines de Islazul parantos nyusun sababaraha promosi anu sacara rutin diulang-ulang supados budaya tiasa langkung kahontal ku sadayana pamirsa. Salaku conto, ti jaman ka jaman Festival Film lumangsung dimana harga tikétna dikirangan signifikan janten 3 euro. Kamar ieu ogé ngagaduhan "dinten penonton" anu populér unggal Rebo pikeun bioskop kalayan diskon anu leueur dina lebetna.

Di Yelmo Cines Islazul bahkan dimungkinkeun pikeun ngarayakeun ulang taun barudak. Gagasan anu béda anu bakal dipikacinta ku barudak. Kaasup tikét pilem, ménu hotdog, atanapi ménu popcorn pikeun unggal murangkalih. Salaku tambahan, aranjeunna bakal nampi kado kejutan ti Yelmo Cines Islazul.

Bioskop ieu ngagaduhan parkir gratis sareng diaktipkeun nganggo aksés pikeun jalma cacat.

Restoran Islazul

Di pusat perbelanjaan Islazul di Madrid aya sababaraha rupa réstoran anu tiasa dipilih: fast food (Burger King, Taco Bell, Kentucky Fried Chicken ..), Itali (Ginos, La Tagliatella ..), Asian (Wok Garden, Ezushi ...), urang Amerika (Tony Roma's, Foster's Hollywood, Ribs ...) sareng sababaraha warung kopi sareng salon és krim dimana anjeun tiasa ngaraosan tuangeun anu saé sapertos Starbucks, Dunkin Donuts atanapi Llaollao, sareng anu sanésna.

Kumaha carana nepi ka Islazul?

Ku mobil

M-40 (kaluar 27 Liwat Lusitana)
M-40 (kaluar 28)
M-45 (kaluar 2A)
A-42 (kaluar 6A)
R-5 (kaluar 27 Liwat Lusitana)

Ku subway

Línea 11
Perkiraan La Peseta 1 km.
Perkiraan San Fransisco 1,2 km.
Perkiraan Carabanchel Alto di 1,7 km.

Nganggo beus

Eureun di panto Islazul
Jalur perkotaan 35 - Gigireun panto aksés Kidul (Taman Vértikal)
Garis urban 118 - Sapanjang panto aksés Kalér sareng Kidul (Taman Vértikal)

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*