réstoran paling mahal di dunya

Abdi resep tempat anu saé tapi kuring jauh tina gaduh seueur artos, janten kuring kedah puas ningali éta dina TV atanapi dina majalah. Kuring sok nyebatkeun yén upami kuring seueur artos kuring bakal nyéépkeun éta ka réstoran sareng hotél pikeun jutawan, sanés pikeun jasa tapi pikeun tempat, pangalaman sareng rasa anu aranjeunna tawarkeun.

Ngomong ngeunaan réstoran, Naon réstoran paling mahal di dunya? Muhun, eta beda-beda ti jaman ka jaman, tapi sigana nu kiwari mangrupa réstoran Spanyol naon anu di Ibiza: leungeun Sublimasi.

Sublimotion

Upami anjeun gaduh artos seueur maka anjeun tiasa angkat sareng nikmati jasa réstoran ieu anu aya di Ibiza, Spanyol. Ieu diresmikeun dina 2014 tur mangrupakeun kreasi konseptual tina Paco Romero, matuh ka forefront kuliner di nagara. cukup disebutkeun yen eta boga 3 Soles Repsol sareng dua béntang Michelin. Henteu aya anu goréng.

Naon réstoran ieu nawarkeun téh leuwih ti hiji piring, éta sakabéhna pangalaman kuliner dimana kuring terang téhnologi ngagabungkeun, gastronomy sarta acara. Sadayana babarengan, tapi écés, asakan anu kualitas pangluhurna sabab di tukangeun éta chefs Dani García, Toño Perez, Diego Guerrero jeung David Chang jeung master pastry kang Oki Paco Torreblanca.

Kabeneran aya di dunya anu sok ngeunaan ngadamel bédana, ideu réstoran nyaéta ngaléngkah saléngkah dina gastronomy sareng henteu ngan ukur nawiskeun tuangeun, polos sareng sederhana, tapi pangalaman. Kiwari, di sadaya daérah, sigana anu kedah dilakukeun nyaéta nyayogikeun sanés jasa tapi pangalaman anu immersive sabisa-bisa.

Janten, aya tuangeun, aya desainer, aya ilusionis, aya teknisi, desainer set, musisi, panulis naskah sareng seueur deui. Hiji acara nyata orchestrated sabudeureun diners, Jalma anu kualitas sarta kapinteran hiji salawasna ningali di Hollywood atawa Broadway.

dina sublimation ngan aya kamar pikeun 12 urang nu diakomodir teu di sababaraha tabel tapi dina hiji. Kadaharan sareng tamu mangrupikeun protagonis sareng ti mimiti anjeun calik dina méja acara dimimitian. Hiji acara nu boga, dina jangkungna situs, téhnologi state-of-nu-seni sangkan eta sabenerna unforgettable. Sareng téknologi naon anu urang nyarioskeun? Tina kanyataanana virtual...

Gagasan nyaéta yén tuangeun tiasa ngarambat tanpa ninggalkeun korsi, robah spasi, kalawan a kaulinan gambar, lampu, rupa projections jeung musik. Samentara éta, ngarasakeun menu diwangun ku loba masakan aheng. Menu, kahareupna diwangun ku 14 masakan, inuman sarta dua Manisan. Hiji-hiji, lalakon diteruskeun nepi ka ahir.

Dahar dimimitian ku cocktail a, a wiski pisan mahal nu bisa ngarugikeun a whopping 240 euro botol. Cukup pikeun nyarios yén éta mangrupikeun buatan tangan sareng gaduh seueur ambu sareng yén anjeun moal ngaleutkeun palate sareng irung anjeun sabab éta mangrupikeun hal anu paling mulus, paling aheng sareng ngeunah di dunya. Sareng écés, sanés yén aranjeunna ngalayanan éta ngan ukur janten awal anu saé.

menu nu teu salawasna sarua, tapi pasti anjeun bakal mendakan seueur produser laut, contona acar tiram, kerang, kerang agul atawa kerang. Nalika menu ngawengku lauk jeung kerang sakabéh rohangan jadi laut jeung jero na. Cahaya, warna...

Lajeng ngarobah adegan bisa jadi anjeun manggihan diri dina dénsitas leuweung dahar suung jeung bumbu atawa di kota Italia, kalayan musik ti The Godfather, tasting sayuran taman. Engké giliran ngagunakeun ditambah kacamata kanyataanana. Janten, urang sapinuhna kana kanyataan virtual anu masihan anjeun informasi bahan Naon anu anjeun badé tuang sareng resep persiapan anu kalebet dina pidéo.

Naha anjeun tiasa ngabayangkeun éta? Henteu éta pisan Blade Runner? Sareng nalika anjeun pikir anjeun dina abad ka-XNUMX bisa jadi nu ujug-ujug muncul dina karéta elegan jeung piring dina méja anjeun kacida béda. Lalangit jeung panon teu eureun-eureun ngalaman kaajaiban. 

Dupi aya rohangan pikeun adil atawa sirkus a? Ogé, tapi produk anu dijual nyaéta masakan, sareng rasa, teu aya anu anjeun kantos raos. Naha anjeun pikir éta babakaran éta biasa? Leres, tapi dina hiji ieu musik sareng tarian ngiringan, sareng, ahéngna, wiski muncul deui tapi kalayan rasa anu sanés, smoky, anu diulang dina saos barbecue. Inget éta Di dieu éta inuman anu idéal papasangan jeung kadaharan dilayanan, jadi chefs geus dipikir pancen sagalana. Unggal piring boga pasangan na dina inuman sarta sabalikna.

tungtungna, Manisan anu sumping sareng koki per diner anu nyiapkeunna langsung di dinya, di sisina. Bisa jadi bolu yogurt, krim mentega, hiji mousseline jeruk ... The dessert kadua brings coklat leungeun dina leungeun jeung wiski anyar nu, teu robah, super mahal. Ieu aya dina gelas tapi ogé dina dessert sorangan, imbibing kueh jeung rasa kai na.

Abdi henteu terang upami piring seueur pisan, kuring ragu, tapi di dieu anjeun mayar anu béda-béda. Sareng sabaraha mayarna? Ngeunaan 2000 euro per diner. Sanaos sigana pisan, éta henteu goréng pisan upami urang nyarioskeun ngeunaan réstoran di Ibiza dimana inuman tiasa antara 250 sareng 600 euro upami éta mangrupikeun merek anu saé. Lawang ka Pacha, conto sejen, nyaeta sabudeureun 500 euro per jalma, jadi lamun urang ngobrol ngeunaan harga, Sublimotion teu ti planét séjén.

Anu pangsaéna nyaéta saha waé anu gaduh euro dina sakuna tiasa mayar sareng aya di antara dua belas tuangeun éta. Ku kituna kalayan sagala tuah salah sahiji babaturan sakelas anjeun bisa jadi selebritisd, saha nu terang? Kaleresan upami anjeun daék mayar sabudeureun 1600 euro Anjeun bade hirup hiji pangalaman hébat, rasa, acara, palayanan, sagalana pohara alus sarta unforgettable. Dina dua kecap: seni kuliner.

Naha aya jalma biasa anu daék mayar éta kanggo tuangeun tuangeun? Pasti, aya jalma anu daék mayar mahal pikeun tiket ningali final Piala Dunia. Atanapi henteu? Sigana anu tuangeun ngantunkeun Sublimotion super wareg, janten upami anjeun resep pangalaman langkung seueur tibatan mésér barang, anjeun tiasa mikir ngeunaan investasi dina wengi anu teu tiasa hilap.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)