Rencanana pikeun sabtu minggu sareng murangkalih

Rencana sabtu minggu

Ngarencanakeun sabtu minggu sareng murangkalih Éta tiasa rumit, utamina urang kedah milarian tujuan anu cocog pikeun sadayana. Anu leutik kedah dihibur sareng anu déwasa ogé, kalayan dosis pikaresepeun sareng rélaxasi pikeun duanana. Dinten ayeuna anjeun tiasa ngadamel seueur rencana sareng murangkalih anu ngan ukur pikeun akhir minggu, kumargi urang gaduh seueur kamungkinan sareng inpormasi ngalangkungan wéb.

nu akhir minggu sareng murangkalih Aranjeunna kedah ngahibur pikeun sakulawarga. Sadayana kedah ngalaksanakeun hal-hal sasarengan, sahingga teu aya anu tinggaleun. Éta sababna anjeun kedah milari pangalaman sareng kagiatan anu nyaluyukeun sareng gaya hirup kulawarga.

Jalan satapak hiking saderhana

Hiking sareng murangkalih

Salah sahiji hal anu tiasa urang lakukeun ku jalma leutik nalika akhir minggu nyaéta ngajajah rute hiking kalayan kasusah anu handap. Gumantung kana umur barudak sareng bentuk fisikna, urang tiasa ngaraosan sababaraha rute kalayan sababaraha kilométer dimana aranjeunna bakal ngahibur, nyéépkeun tanaga sareng mendakan alam. Ngeusian akhir minggu sareng sababaraha rute ieu mangrupikeun gagasan anu saé, sabab éta hiburan séhat pikeun sakulawarga sareng tangtosna éta pisan ngahibur. Upami urang henteu yakin naha éta mangrupikeun rute anu tiasa diaksés ku murangkalih, urang tiasa ngalaksanakeunnana heula, sabab kadang-kadang aranjeunna tiasa panjang teuing atanapi sesah kusabab rupa bumi.

Piknik di lapangan

Piknik sareng murangkalih

Ieu mangrupakeun ideu anu saé pikeun nyéépkeun sapoe jauh ti bumi sareng ngalakukeun anu béda. Urang tiasa ngadamel piknik kulawarga anu senang di lapangan. Di seueur kota bahkan aya kebon ageung anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun hal-hal sapertos kieu tanpa kedah ngalakukeun perjalanan panjang. Anjeun ngan ukur kedah ngatur tuangeun, nambihan taplak meja ageung sareng ngaraosan tuangeun anu lezat, anu terasna langkung saé di luar ruangan. Pikeun nyéépkeun soré urang tiasa nyandak sababaraha kaulinan dewan pikeun sakumna kulawarga pikeun ilubiung.

Imah padesaan pikeun sadayana

Ngarasakeun a sabtu minggu di bumi padesaan Henteu ngan ukur pikeun pasangan atanapi kelompok babaturan. Aya imah padesaan anu janten pilihan anu saé pikeun sakumna kulawarga. Saé kanggo milih bumi anu khususna sapertos aranjeunna gaduh tempat kaulinan, atanapi kolam renang upami barudak tiasa ngojay. Ku cara kieu aranjeunna bakal langkung terhibur. Di sakuriling bumi padesaan biasana aya rohangan alam anu saé, janten ngalaksanakeun rute, jalan-jalan atanapi nganggo sapédah, panginten tiasa janten kamungkinan sanés.

Ngaboncéng sapédah

Ngabuburit sareng murangkalih

Jieun sababaraha jenis olahraga salami sabtu minggu éta séhat pikeun sakabeh kulawarga. Kadang-kadang urang tiasa angkat hiking sareng anu sanés nyandak tumpak sapédah ringan. Aya tempat anu aman pikeun ngalaksanakeun rute ieu nganggo sapédah, tapi urang kedah teras-terasan milari rute anu tiasa diaksés sareng gampang pikeun sadayana. Éta mangrupikeun kagiatan anu rada rumit, tapi pantes lamun urang ngagaduhan tempat anu urang sadayana tiasa ngiringan nganggo sapédah.

Dinten kémping

Kémping sareng murangkalih

Kagiatan sanés anu tiasa janten pikaresepeun pikeun barudak nyaéta ngayakeun dinten kémping sadayana. Ieu tiasa ngabantosan aranjeunna diajar sababaraha hal, sapertos nyetel tenda sareng akur anu hadé di alam. Aya tempat kemah sareng anjeun ogé tiasa kémping liar sadinten, sanaos rada rumit. Pikeun ngiringan sakulawarga, langkung saé milarian tempat sapertos kémping supados tiasa gaduh sababaraha layanan.

Didatangan musium

pikeun nganjang ka musium

Éta ogé tiasa dilakukeun kunjungan budaya sareng leuleutikKusabab aranjeunna kabuka pikeun diajar naon waé, aranjeunna sapertos spons. Upami urang nyandak aranjeunna nganjang ka musium, aranjeunna pasti bakal gaduh visi anu béda pikeun karya-karyana. Urang tiasa nyaritakeun aranjeunna ngeunaan aranjeunna atanapi ngantep aranjeunna nafsirkeun kasenian ku cara masing-masing. Jalan anu mana waé, éta salawasna pilihan anu hadé pikeun didatangan musium dina sabtu minggu. Dina kaseueuranana, kagiatan diprogram ku barudak atanapi pituduh pikeun ngajar aranjeunna seni tina sudut pandang anu langkung saé budak.

Terang kota anjeun

Pasti aya juru di kota anu teu acan kapendak, atanapi tempat sareng kagiatan énggal anu urang teu acan daftar. Di kota aya seueur anu tiasa ditingali, janten urang tiasa ngadamel daptar kunjungan pikeun didakan ku anu alit, ogé kagiatan anu tiasa dilakukeun salami unggal usum di kota supados henteu sono nanaon. Anjeun kedah milarian pituduh luang di kota-kota pikeun ningali naon anu cocog pikeun sakumna kulawarga.

Panggihan rasa anyar

Upami sadayana di kulawarga resep ka kami cobaan rasa anyarMangrupikeun ide anu saé pikeun nyéépkeun akhir minggu pikeun milarian tempat énggal pikeun nyobaan tuangeun anu bénten. Anu leutik pasti resep tuangeun di Jepang nganggo sumpit, atanapi mendakan asakan Arab. Ieu ngabantuan aranjeunna pikeun langkung kabuka ngeunaan tuangeun sareng rasa, pikeun nyobaan sareng ngalaman hal-hal anu énggal sareng anu béda.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)