Sudut pandang romantis kota Lisbon (I)

Miradouro Lisbon

Diantara juru anu paling romantis tina Lisboa, sudut pandang na anu kawéntar aranjeunna nempatan tempat kaistiméwaan. Diantara tempat wisata anu paling dikenal sareng wisata nyaéta Miradouro das Portas do Sol, Miradouro de Santa Luzia, Miradouro da Graça sareng Miradouro de São Pedro de Alcântara. Lokasina diantara paroki (kabupaten) San Miguel sareng Santiago, di distrik bersejarah Alfama, di alun-alun Largo das Portas do Solo, nyaéta sudut pandang wisata Portas do Sol, teras anu nawiskeun pandangan anu megah di kota Lisbon di belah wétan na, nunjukkeun panorama kota anu spektakuler sareng Walungan Tejo. Diantara tempat anu dipikaresep di daérah ieu nyaéta Garéja San Vicente de Fora sareng lingkungan Alfama, anu manjang sapanjang jalan anu sempit sareng ngagulung ka Walungan Tejo.

Di gigireun Portas do Sol, nyaéta sudut pandang Santa Luzia anu kawéntar, teras di gigireun garéja bodas leutik sareng pemandangan walungan Tejo sareng hateup Lingkungan Alfama, dina rohangan anu mungkin pikeun linggih dina pergola anu nawiskeun naungan tangkal anggur na. Ti titik ieu anjeun ogé tiasa ngémutan kubah Garéja Santa Engracia sareng Garéja San Esteban. Dina sudut pandang ieu, dua panel ubin menonjol dina tembok na di belah kidul anu nyiptakeun penaklukan Kastil San Jorge di 1147 sareng Plaza del Comercio sateuacan gempa 1755.

Inpormasi lengkep - Lift Lisbon, salah sahiji tempat wisata anu paling indah
Sumber - Igogo
Poto - IDCC

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*