Tujuan mirah di Spanyol

Potes, di wewengkon Liébana

manggih tujuan mirah di Spanyol sok pohara mantuan. Éta tempat pinuh ku pesona, monumen jeung gastronomy alus nu bakal ngarugikeun urang saeutik duit jeung bakal nyieun urang ngarasakeun urang tetep pisan.

Urang tiasa nganjang ka tujuan ieu nalika liburan. Tapi, saprak aranjeunna mirah, urang ogé boga pilihan pikeun ngamangpaatkeun éta ngadamel liburan terus néangan tempat séjén méakkeun maranéhanana. Di sisi séjén, urang bisa milih antara laut jeung gunung, antara kalér jeung kidul atawa antara wétan jeung kulon. Ti Asturias ka luhur Andalusia sareng ti Castile sareng Leon ka luhur Katalonia, Aya ieu tujuan mirah di Spanyol. Tanpa basa-basi deui, kami bakal nunjukkeun anjeun pilihan aranjeunna.

Wewengkon Liébana jeung Picos de Europa

Saint Toribio de Liebana

Biara Santo Toribio de Liébana

Sakabéh Komunitas Otonom tina Cantabria Éta mangrupikeun kaajaiban anu nawiskeun anjeun kamungkinan ngaraosan laut sareng gunung dina dinten anu sami. Ngan dina satengah jam ku mobil, anjeun tiasa angkat ti hiji ka anu sanés. Kitu ogé, éta masihan anjeun pilihan pikeun terang kota-kota anu saé sapertos abad pertengahan santillana del mar atawa monumental Tanda petik. Kabéh ieu tanpa forgetting ibukota na, stately Santander.

Tapi kami parantos milih daérah Liébana pikeun wisata kami ka tujuan anu murah di Spanyol, boh pikeun harga anu saé sareng kaéndahanana, khususna disarankeun upami anjeun resep ka gunung. Teu sia-sia, geus nestled dina éndah Puncak Europeropa.

Di antara seueur rute gunung anu anjeun tiasa laksanakeun di daérah éta, kami bakal nyebatkeun hiji anu ngalangkungan jalan anu teu aya bandinganana. Hermida Gorge, nu nawarkeun Anjeun pintonan stunning. Atawa jalma nu dimimitian dina sudut pandang tina Kawat, nu ogé bisa naek ku mobil kabel ti Sumber tina. Contona, jalur anu disebut palabuhan Pembes atanapi anu nuju ka Sotres, parantos aya di Asturias.

Tapi anjeun ogé gaduh monumen pikeun didatangan di daérah Liébana. Dina villa monumental geulis tina Panci, nyatakeun situs sajarah artistik, anjeun boga munara abad pertengahan Infantado jeung garéja San Vicente, anu ngagabungkeun gaya Gothic, Renaissance sareng Baroque. Pikeun bagian na, di Chameleno Anjeun gaduh sajarah jeung spektakuler biara Santo Toribio de Liébana, Salah sahiji tempat suci pikeun Kristen jeung nu imah relic tina Lignum Crucis. Deukeut pisan, kitu ogé, nyaéta Cueva Santa, dimana, numutkeun legenda, santo pensiunan sareng anu gaya pra-Romanesque.

Tungtungna, dina Sirah gedé Liébana anjeun gaduh garéja Romanesque of Santa Maria jeung gelo la Padepokan of Our Lady of Asumsi. Tapi, di luhur sadayana, émut yén, ngalangkungan daérah, teleponna ngalangkungan Rute Lebaniega, nu numbu basisir Camino de Santiago jeung Perancis. Tungtungna, ulah ninggalkeun wewengkon tanpa nyobian stew hearty jeung ngeunah nu ogé mawa ngaran Lebaniego.

Ávila, tujuan mirah di Spanyol di Castilla y León

Avila

Témbongkeun Ávila, kalawan témbok abad pertengahan na

Sakabéh Komunitas Otonom tina Castile sareng Leon nawarkeun Anjeun tempat méakkeun sababaraha poé keur saeutik duit. Tapi kami geus milih kota Ávila pikeun nilai sajarah na, loba monumen sarta gastronomy exquisite na.

Kalayan pusat bersejarah anu nyatakeun Situs Warisan Dunia, simbol hébat kota Castilian nyaéta témbok abad pertengahan gaya Romanesque sarta sampurna dilestarikan. Ngamangpaatkeun salah sahiji kubus na, megah Katedral Kristus Jurusalamet, Nu ieu Gothic munggaran maranéhanana diwangun di Spanyol. Kitu ogé, di sabudeureun éta, anjeun tiasa ningali imah megah sapertos Mansión de Los Velada, atanapi karaton Valderrábanos sareng Rey Niño.

conto spektakuler sejen tina arsitektur agama Avila teh basilika santo vincent, Romanesque ti abad ka-XNUMX. Tapi urang bisa ngaranan loba batur, saperti kabeungharan monumental kota. Contona, gereja San Pedro jeung Santiago, Biara Royal Santo Tomás, biara San José jeung La Encarnación atawa padepokan San Segundo jeung San Martín.

Kami tiasa nyarioskeun ka anjeun ngeunaan warisan sipil Avila. Kami parantos nyarios sababaraha istana anu anjeun tiasa tingali caket katedral. Tapi kota boga loba batur. Ieu kasus Istana Garuda, hiji agam neguaan ti abad ka-XNUMX; tina nu Davilas, anu bagian pangkolotna ti XIII; tina Bracamonte, napel Puerta del Mariscal, atawa nu para dekan, kalawan adul Plateresque na geulis.

Tungtungna, ulah ninggalkeun Avila tanpa nyobian steak kawentar na, kacang Barco na, salaku dessert amis, teu kirang well-dipikawanoh yolks Santa Teresa, ngeunah nu narima ngaranna ti santo jeung mistis ti Avila.

Benidorm sareng kota-kota sanés di Costa Blanca

benidorm

Panorama panempoan Benidorm

Sanaos popularitas wisatana, Benidorm mangrupikeun tujuan anu murah di Spanyol, khususna pikeun rupa-rupa hotél. Dipikawanoh salaku "New York of the Mediterranean" kusabab jumlah pencakar langit anu ageung, di kota Alicante anjeun tiasa nikmati tilu pantai anu megah: pamadegan Levante, Poniente na Mal Pas, nu ditambahkeun coves of Tío Chimo jeung La Almadraba.

Tapi anjeun oge bisa ngarasakeun hiking trails sapanjang ragaji beku, nu mana, curiously, pulo Benidorm nyaeta foothill a. Sareng, di luhur sadayana, kenalkeun kahirupan wengi anu megah di kota.

Sedengkeun pikeun monumen na, nganjang ka garéja San Jaime sareng Santa Ana, Konstruksi neoklasik abad ka dalapan belas dijieun pikeun imah Virgin of Hak pilih, santo patron of Benidorm. Sanajan kitu, leuwih spektakuler alatan dimensi maranéhanana nyaéta jangkung anu kami nyarioskeun ka anjeun. Di antarana nangtung kaluar Intempo, kalayan bentuk M gigantic na; Neguri Gane, kalawan téras satengah bunderan na, sarta Gran Hotel Bali, kalawan lima puluh dua lanté na.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun resep lingkungan anu langkung tenang, anjeun tiasa milih kota-kota sanés di Costa Blanca anu ogé mangrupikeun tujuan anu paling murah di Spanyol. Salaku conto, Calp, kalawan Peñón de Ifach spektakuler na; Altea kalawan garéja ortodoks aneh na; Torrevieja, kasohor dataran uyah sarta pantai, atawa Denia, dijaga ku puri spektakuler na.

Mojácar sareng titik-titik sanés di propinsi Almería

Mojacar

Mojácar, salah sahiji tujuan mirah di Spanyol di propinsi Almería

Kalayan kota-kota propinsi Almería, hal anu sami kajadian sareng anu kami nyarioskeun ka anjeun ngeunaan Costa Blanca. Éta téh frequented ku wisatawan, tapi maranéhna boga rupa-rupa hotél. Éta sababna murah. Di antarana, kami geus milih Mojácar pikeun megah na pantai, teu kurang ti genep jeung sakabeh kalawan Bandéra biru. Aranjeunna El Cantal, El Downloader, Lance Nuevo, Marina de la Torre, Venta del Bancal sareng Piedra Villazar.

Ogé, upami anjeun ngalaksanakeun scuba diving, ieu mangrupikeun daérah anu istimewa. Nu nelepon Dasar laut Levante Almeriense Aranjeunna ngawengku kira-kira lima puluh kilométer ti basisir nu nangtung kaluar pikeun diversity éndah maranéhanana jeung jukut badag maranéhanana posidonia oceanica.

Sedengkeun pikeun monumen, anjeun tiasa ningali situs arkéologis sapertos anu aya di tumpukan, ti Jaman Tambaga. Sareng ogé garéja Santa Maria, diwangun dina abad ka-1980 ngagunakeun masonry na ashlars. Sanajan kitu, di jero eta nangtung kaluar hiasan pictorial tina Jerman Michael Sucker, dijieun dina XNUMX.

Kitu ogé, di sakuriling Mojácar anjeun gaduh konstruksi pertahanan Kastil Macenas y Atalaya del Peñon Tower. Tapi, upami anjeun resep milih kota sanés di Almería, anjeun tiasa milih anu wisata Roquetas de Mar, kalawan Castillo de Santa Ana spektakuler na, a benteng anyar disimpen ti ahir abad ka-XNUMX; pikeun Mobil, di Taman Alam Cabo de Gata-Níjar, atanapi, upami anjeun resep liburan darat, Velez-Blanco, kalawan warisan monumental impressive na presided leuwih ku Castillo de los Fajardo.

Tungtungna, ulah ninggalkeun propinsi Almeria tanpa nyobian tabernero (ratatouille lada) atawa lauk grilled alus. Jeung, pikeun dessert, sapotong hornazo amis.

Cuenca jeung ibukota pedalaman séjén, tujuan mirah di Spanyol

baskom

Imah gantung Cuenca

Justru, upami anjeun resep perjalanan budaya, kota-kota di pedalaman semenanjung mangrupikeun tujuan anu murah di Spanyol sareng aranjeunna gaduh seueur anu nawiskeun anjeun. Kami geus dipilih Cuenca, tapi urang bisa ngabejaan ka maneh ngeunaan sarua Soria, Logrono o Zamora, Contona.

Di dayeuh Cuenca, éta gantung imah, disebut oge del Rey, nu sigana kasampak kaluar ngaliwatan jurang luhur Walungan Huécar. Ayeuna, tilu dilestarikan, tanggal antara abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX. Tapi Cuenca mangrupikeun Situs Warisan Dunia pikeun seueur monumen sanés. Di antara ieu, berharga-Na Katedral Saint Mary jeung Saint Julian, nu salah sahiji conto pangheubeulna ngeunaan Spanyol Gothic.

Salian ti éta, warisan agama kota diwangun ku gereja-gereja sapertos San Andrés, San Miguel atanapi San Nicolás, biara sapertos San Pablo, de la Merced atanapi de las Petras sareng biara-biara sapertos di Concepción Franciscana atanapi de las Madres Benedictines.

Sedengkeun pikeun sipil, kami mamatahan anjeun nganjang di kota Castilla La Mancha teh Palacio Episkopal, nu imah Museum Diocesan; éta munara mangan, lokasina di lingkungan Mudejar heubeul; éta Wangunan Balai Kota jeung Déwan Propinsi jeung sasak San Antón jeung San Pablo. Sadaya ieu tanpa hilap anu disebut "pencakar langit". Éta mangrupikeun konstruksi ngan ukur tilu atanapi opat lanté anu, kumaha ogé, seueur deui di tukangeun sabab, sapertos imah gantung, aranjeunna ningali ka jurang walungan Huécar.

Dina kacindekan, kami geus dibere sababaraha tujuan mirah di Spanyol. Tapi urang bisa ngabejaan ka maneh ngeunaan loba batur. Contona, kota di basisir Asturian kayaning Cudillero o Luarca; kota di pulo Mallorca kayaning AlcúdiaPollensa atawa di jero propinsi Lerida kalawan kota abad pertengahan sarta warisan Romanesque na. Naha anjeun henteu nyangka tempat anu pikaresepeun pikeun didatangan?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*