Usum Panas 2016, mendakan pantai anu paling sepi di Portugal

Carrapateira

Usum panas datang sareng mustahil henteu mikirkeun naon anu bakal urang laksanakeun, dimana urang bakal indit, upami urang hoyong gunung, laut atanapi kota salaku tujuan pakansi. Spanyol caket pisan ka Portugal, tah Pantai Portugis sok godaan hébat.

Portugal ngagaduhan seueur pantai anu saé sareng aya anu leres-leres populér, tapi éta henteu ngan ukur hiji-hijina. Upami anjeun hoyong kabur ka jalma-jalma, harga mahal sareng balaréa sareng anjeun ngan saukur milari tempat di sisi laut pikeun bersantai awak sareng jiwa anjeun, ieu sababaraha pantai anu paling tenang sareng paling éndah di Portugal. Buka sareng mendakan aranjeunna dina usum panas 2016 ieu.

Basisir di Portugal

Memang bener éta salah sahiji tujuan basisir anu paling éndah di Portugal nyaéta Algarve. Konsentrasi jumlah pantai populér anu pangageungna tapi sok aya tempat pikeun Kota-kota basisir anu teu pati didatangan, langkung jauh, kalayan harga anu langkung umum pikeun kantong krisis ékonomi langgeng urang. Sareng anu pangsaéna nyaéta aranjeunna henteu ngagaduhan seueur jalma nongkrong, nyaring, ngaganggu katenangan usum panas anu pantes anjeun.

Carrapateira

Carrapateira 1

Tujuan ieu di beulah kalér pantai sanés anu bade kami nyarankeun, Sagres. Tempatna di basisir kulon Algarve. JEUNGÉta pantai di Atlantik anu kagolong kana kota alit Carrapateira, di sisi gempungan, ngan kilométer ti basisir

Berselancar di Carrapateira

Sanaos alit, nampi pengunjung na nawarkeun wisma leutik sareng kamar pribadi yén pamilikna nempatkeun pikeun séwang. Kota éta sabenerna ngagaduhan dua pantai, Boh ku pasir anu saé sareng alus sareng kaayaan anu saé pikeun surfing. Nyatana di salah sahijina sakedik sakola surfing damel janten seueur anu datang khususna pikeun ngalatih atanapi diajar. Sareng upami anjeun resep sejarah, anjeun tiasa teras ngalalana kana benteng lami anu diwangun pikeun nyalindungan diri tina bajak laut dina abad tujuh belas.

Sagres

Sager 1

Ieu mangrupikeun tujuan anu paling terkenal di antara tujuan anu tenang ieu anu urang marios ayeuna. Éta mangrupikeun kotamadya Vila do Bispo anu namina asalna Suci Sigana mah samemeh agama Kristen beda peradaban nyembah déwa-déwi ti dieu. Parantos dina sajarah anu pang caketna Sagres caket pisan hubunganana sareng pelayaran laut di Portugal bahkan diserang ku urang Inggris anu kasohor Francis Drake.

Sagres

Tapi dinten ieu urang kedah nyarios sanés perkawis sajarahna tapi ngeunaan pantai na. Anjeun tiasa mendakan sejarahna upami anjeun mutuskeun nganjang ka kota basisir. Éta ngagaduhan opat pantai hébat anu langkung ti make up pikeun kumaha pikaresepeun kota tiasa di glance kahiji. Éta a tujuan hébat pikeun kulawarga anu hoyong liburan sareng artos sakedik, peselancar atanapi backpacker. Basisir nyaéta Praia de Belixe, di handapeun gawir sareng pandangan anu saé, Praia do Martinhal, anu sapuluh titik pikeun peluncuran angin, sareng Praia do Tonel ditujukeun pikeun berselancar. sareng akhirna Praia de Mareta anu pangsaéna upami anjeun teu kersa janten turis anu aktip pisan sareng anjeun ngan saukur ngampar panonpoé sareng mikaresep mandi ti waktos ka waktos.

Vila Nova de Milfontes

Vila Nova de Milfontes

Mangrupikeun kota anu diadegkeun dina akhir abad ka-XNUMX sareng penduduk anu pangpayunna mangrupikeun narapidana anu kedah ngalaman sababaraha serangan bajak laut dugi ka ngawangun benteng nempatkeun cek tina razia kriminal. Sésana di basisir Atlantik, di basisir kulon Alentejo, satengahna antara Lisbon sareng Algarve, sareng anjeunna gaduh muara anu saé sareng lega milik Sungai Mira.

Di sakurilingna aya seueur pantai sareng sababaraha, anu paling caket, mangrupikeun alternatif wisata anu saé. Aranjeunna henteu kasohor ku wisatawan asing janten aya deui warga satempat. Furnas, Aivados, Ribeira da Azanha, Praia da Franquia sareng Malhao anu pangsaéna. Basisir caket muara Éta tina cai anu langkung tenang sareng haneut sareng éta sababna aranjeunna langkung tujuan anu langkung dikenal. Basisirna éndah sabab milik Taman Nasional Costa Vincentina de Aletejano janten henteu tiasa aya tempat wisata anu ageung. Éta saé!

Vila Nova

Alentejo mangrupakeun kota anu sepi, Portugis pisan dina usum panas, kalayan sababaraha wisatawan asing, sareng Vila Nova de Milfontes dirancang pikeun aranjeunna janten teu aya anu maéhan anjeun kalayan harga.  Usum wisata na dibagi jadi dua bagianAya liburan usum panas Portugis (ti akhir Juli dugi ka akhir Agustus), liburan pondok tapi sengit dimana seueur jalma dimana-mana, sareng usum handap dimana Protugueses damel.

Vilanova 1

Di luar liburan di Portugal Vila Nova de Milfontes mangrupikeun tujuan anu santai, kalem. Perhatoskeun anu pangpayunna ngadamel reservasi sateuacanna, leres. Cuaca anu pangsaéna dimimitian dina pertengahan Mei sareng dugi ka akhir Séptémber. Musim semi tiis sareng gugur ogé tiis, tapi upami anjeun teu hoyong cicing di pantai sareng ngajajah daérah éta, ieu waktos anu saé pikeun ngalakukeunana: numpak sapédah, naék gunung, jalan gawir. Laut sok tiis, enya, barina ogé éta Atlantik.

Naon anu kami nyarankeun anjeun tingali dina Vila Nova de Milfontes? The Bénténg Sao Clemente anu ngajaga lawang ka muara Mira de pirates, ayeuna dirobah janten hotél, éta mercusuar dina gawir, di muara muara anu sami, anjeun tiasa gabung sareng palabuhan dina jalan-jalan pantai anu pikaresepeun, éta Garéja Lady Lady of Grace urang, abad ka-XNUMX sanaos dipugar taun 1959 sareng tangtosna sadayana pantai. Sareng tong hilap nyobian gastronomi lokal!

Tavira

Tavira 2

Sanaos sanés kota basisir di laut tapi di basisir walungan, Walungan Gilao, éta mangrupikeun tempat anu istiméwa sabab nganggo féri ngan 10 menit sareng anjeun aya di éndah Ilha de Tavira, tujuan kalayan 14 kilométer pantai.

Tavira ngagaduhan sajarah kuno, ti saprak Perunggu sareng Fénisia, Romawi sareng Moor parantos kalangkung. Éta kota anu pikaresepeun pisan, kalayan hotél, bar, réstoran sareng kafe, jembatan lengkungan anu kawéntar sareng sababaraha gedong bersejarah. Naon éta ngan 20 kilométer ti wates sareng Spanyol éta nguntungkeun. Pikeun pantai, anjeun kedah nyebrang ka Pulo tapi feri sering pisan.

Tavira 1

Anjeun parantos terang éta, upami anjeun mikirkeun Portugal usum liburan usum panas ieu anjeun tiasa milih tujuan anu kirang dikenal, kirang populér, kirang langkung mahal.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*