Ekipi editorial

Actualidad Viajes është një faqe në internet e Blog-ut Actualidad. Uebfaqja jonë i kushtohet bota e udhëtimeve dhe në të ne propozojmë destinacione origjinale ndërsa synojmë të sigurojmë të gjithë informacionin dhe këshillat në lidhje me udhëtimet, kulturat e ndryshme të botës dhe ofertat më të mira dhe udhëzuesit turistikë. Për disa vite kemi prodhuar një podcast udhëtimi e cila ishte mjaft e suksesshme, duke arritur vendin e parë në European Podcast Awards në kategorinë e Biznesit në Spanjë dhe të katërtin në Evropë në vitin 2011 si dhe të qenit finalist në vite 2010 y 2013.

Ekipi editorial i Actualidad Viajes përbëhet nga udhëtarë të pasionuar dhe globotrotters të të gjitha llojeve të lumtur për të ndarë përvojën dhe njohuritë e tyre me ju. Nëse edhe ju doni të bëheni pjesë e saj, mos hezitoni të na shkruani përmes kësaj forme.

Redaktorët

 • Mariela Lane

  Që kur isha fëmijë më pëlqen të njoh vende të tjera, kultura dhe njerëzit e tyre. Kur udhëtoj, mbaj shënime që të mund të transmetoj më vonë, me fjalë dhe imazhe, se cili është ai destinacion për mua dhe mund të jetë për këdo që lexon fjalët e mia. Shkrimi dhe udhëtimi janë të ngjashëm, mendoj se të dy të marrin shumë larg mendjen dhe zemrën tënde.

 • Louis Martinez

  Ndarja e përvojave të mia nëpër botë dhe përpjekja për të përhapur pasionin tim për udhëtimet është diçka që unë e dua. Njihni gjithashtu zakonet e qyteteve të tjera dhe natyrisht aventurën. Kështu që të shkruash për këto çështje, duke e afruar atë me publikun e gjerë, më mbush me kënaqësi.

Ish-redaktorët

 • Susana Garcia

  I diplomuar në Reklamim, më pëlqen të shkruaj dhe zbuloj histori dhe vende të reja për aq kohë sa mbaj mend. Udhëtimi është një nga pasionet e mia dhe kjo është arsyeja pse përpiqem të gjej të gjitha informacionet në lidhje me ato vende që shpresoj t'i shoh një ditë.

 • maria

  Ata thonë se ka po aq lloje udhëtarësh sa ka njerëz në botë. Gjatë udhëtimeve të mia, kuptova shumëllojshmërinë e interesave që mund të hasim, kështu që në Actualidad Viajes do t'ju jap informacionin që ju nevojitet për të shijuar pushimet tuaja në maksimum në çdo cep të botës.

 • Carmen Guillen

  Unë mendoj se udhëtimi është një nga përvojat më të pasura që një person mund të jetojë ... Një turp, se paratë janë të nevojshme për këtë, apo jo? Unë dua dhe do të flas për të gjitha llojet e udhëtimeve në këtë blog, por nëse do t'i jap rëndësi diçkaje, janë ato destinacione në të cilat shkoj pa lënë pasuri gjatë rrugës.

 • maria jose roldan

  Mësues i Arsimit Special, Psikopedagog dhe i apasionuar pas shkrimit dhe komunikimit. Adhuruese e dekorimit dhe shijes së mirë, jam gjithmonë në mësim të vazhdueshëm... duke e bërë pasionin dhe hobi tim punën time. Ju mund të vizitoni faqen time personale për të qenë të përditësuar me gjithçka.

 • Carlos Lopez

  Që kur isha e vogël gjithmonë dëshiroja të udhëtoja dhe pak nga pak isha në gjendje të bëhesha një udhëtar i palodhur. Destinacionet e mia të preferuara: India, Peruja dhe Asturias, megjithëse ka shumë të tjerë. Më pëlqen të regjistroj në video atë që më pëlqen dhe mbi të gjitha duke e fotografuar sikur të ishte një japoneze. Më pëlqen të provoj gastronominë tradicionale të vendit që vizitoj dhe të më sjell disa receta dhe përbërës për t’i bërë në shtëpi dhe t’i ndaj me të gjithë.