Shtëpi pemësh

Kabina pemësh

Deri jo shumë kohë më parë, kabinat e pemëve si akomodim dukeshin tipike për vendet ekzotike dhe të largëta si...

reklamat
Ndërtesa glamping

Glamping në Katalonjë

Glamping në Katalonjë ju ofron mundësi të panumërta dhe të gjitha të mrekullueshme. Mund ta imagjinoni të bini në gjumë duke soditur yjet, duke qëndruar...