Shtëpi pemësh

Kabina pemësh

Deri jo shumë kohë më parë, kabinat e pemëve si akomodim dukeshin tipike për vendet ekzotike dhe të largëta si...

reklamat
Kalaja e Villalba de los Alcores

Villalba e Alcores

I banuar që nga koha pararomake, Villalba de los Alcores ndodhet në verilindje të provincës së Valladolidit. Konkretisht, afati i saj...

Biel

Biel

Qyteti i vogël aragonez i Bielit ndodhet në rrëzë të vargmalit malor Santo Domingo, i përfshirë brenda...

Torazo

Torazo

Qyteti i bukur i Torazos ndodhet në këshillin e Cabranes, i cili është në zonën qendrore lindore ...

Hiruela

Hiruela

Brenda territorit të Komunitetit të Madridit ndodhet një komunë e vogël dhe piktoreske e quajtur La Hiruela. Vërtet jetoj këtu...

Parku Arkeologjik Campo Lameiro

Fusha Lameiro

Komuna e Campo Lameiro i përket provincës së Pontevedra. Ndodhet në brendësi të vendit dhe rreth njëzet...

Durro

Durro

Qyteti i vogël i Durros është një thesar i fshehur mes mureve malore të Lleida Pyrenees. I përket komunës së...

Trillo Town Hall

Trillo

Qyteti i vogël Trillo, në provincën e Guadalajara, i përket rajonit të La Alcarria, i famshëm për mjaltin e tij.