Tempulli i Tajlandës

Pushimet dhe traditat në Tajlandë

Ne ju tregojmë për zakonet e Tajlandës. Si e përshëndesin njëri-tjetrin ose cilat parti festohen në këtë vend aziatik? Mos e humbni sepse do të tërheqë vëmendjen tuaj.

Dragoi që përqafon tempullin e Wat Samphran, në Tajlandë

Me gjithë ato që ka për të parë në qytetin magjepsës të Bangkokut, është normale që shumë pika interesi të kalojnë pa u vërejtur nga shumë turistë, veçanërisht ata që rrallë shfaqen në udhëzuesit e kryeqytetit të Tajlandës, siç është tempulli kurioz i Wat Samphran .

Mishi i elefantit, një pjatë e modës në Tajlandë

Një trend i rrezikshëm: në Tajlandë, mishi i elefantit po bëhet pjata kryesore e pothuajse çdo restoranti në vend. Duket se si derri, elefanti përfiton absolutisht nga gjithçka, nga trungu tek organet gjenitale. Jo, nuk është një shaka, përkundrazi, një praktikë që kërcënon mbijetesën e specieve.

Tregjet lundruese në Bangkok

Bangkok dhe tregjet e tij lundruese, të cilat i shtojnë fotografisë romantike të kanaleve një dozë të mirë të ekzotizmit oriental

Aromat e Tajlandës.

Tajlanda për gjendjen e saj, dhe kultura e saj ka qenë gjithmonë e shënuar nga Kina dhe India. Fruti i kësaj marrëdhënie ...

Zhytja në Koh Phi-Phi, Tajlandë

Një nga gjërat që na pëlqen më shumë në lidhje me Azinë Juglindore është se është e lehtë për t'u kombinuar në të njëjtin udhëtim ...