reklamat

Kostum tipik Chiapas

Meksika është një vend multikulturor me tradita shekullore. Një nga rajonet e tij më të bukura është Chiapas, në jugperëndim të...

Traditat meksikane

Meksika është vendi me diversitetin më të madh kulturor në Amerikë, ndaj ka një det traditash interesante dhe kurioze. Disa...